Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

YNWA Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Jeżeli drużyna gra w grywalnej lidze, to nie ma problemu, z tym, że w większości krajów (jak nie we wszystkich, nie znam przepisów), drużyna rezerw nie może grać na tym samym poziomie rozgrywek co 1szy zespół, więc nie awansujesz taką, na najwyższy poziom.
Pościągaj sobie dodatki z niższymi ligami, to takich drużyn będziesz miał mnóstwo, a nie zawsze w nich jest zaznaczone, że nie można grać na tym samym poziomie rozgrywek.
Na czystej grze, możesz zacząć np. II drużyną Realu, czy Barcy (oczywiście, nie awansujesz nimi do La liga).

timon85 Partyzant

Hej, mam problem z dwoma dodatkami na których bardzo mi zależy. Z tego co zauważyłem to chyba "gryzą" się. Pierwszy z nich to FM 2011 Revolution Update CA/PA z 3 września, drugi dodatek umożliwia rozgrywanie pucharu ekstraklasy. Pliki są wrzucone we właściwe miejsca, patch 3 też jest wgrany. Dodam, że oddzielnie można je uruchomić tzn. albo ten albo ten. Czy istnieje jakaś możliwość na połączenie ich w jeden dodatek? Proszę o pomoc. Pzdr.

Predzio1996 Partyzant

10.09.2011 11:38    #9113     Sufler - Porady do gry - KRYZYS FORMY! :( POMÓŻCIE
Cześć!
Gram Abeerdenem w lidze szkockiej i mam problem. W lidze Europy gram w fazie grupowej. Na razie rozegrałem jeden mecz z Twente - remis 1:1. Ale właśnie chodzi o ligę. Same porażki! Z Dundee 4-0, Celtick 2-0, Puchar Szkocji z jakimś Quenn coś, gdzie byłem faworytem murowanym 3-2, W lidze jedyny punkt zdobyłem z Motherwell przy remisie 0-0. Zarząd robi się niepewny co do mnie. Gram Taktyką Kylera v.11. Przed samą liga kontuzję na 2 miechy złapał Paton, okej. Był najlepszy... Wraca na mecz z Celtickiem i kontuzję na 5 miechów łapie ... Mackie, który strzelał jako jedyny, bo Meginson to porażka totalna. Proszę pomóżcie. W Le mi idzie nieźle, a w lidze tragicznie. co mam zrobić?!

Sorka że tak poplątane ale się śpieszę.

kicks Partyzant

10.09.2011 00:32    #9114     Sufler - Porady do gry - Reżim treningowy
poczytaj z mojego tematu. http://www.cmrev(...)ers.html

Donci Partyzant

Gram Zniczem Pruszków 26 sezonow zdobylem pige europejska i lige mistrzow a zespolu nie stac na przedluzenie ze mna kontraktu ? mam 70 miljonów

kamu852 Partyzant

Witam, to mój 1 post na tym forum chodź przeglądam je już kilka miesięcy lecz dziś postanowiłem założyć konto na cmrev.
Mam problem z powodu lagów przez internet.
Mamy włączone ligi takie jak:
Npower League 1 i wyższe, Niemcy 1 liga, Hiszpania LIGA adalante i wyższe.
Baza danych jest średnia.
Mój kolega ma lagi na moim serwerze, musi czekać 5-10 sec. zanim mu się coś włączy i to uniemożliwia mu wyszukiwanie piłkarzy, dawanie kontraktów, rozwinięcie scautingu.
2 dni temu jeszcze jeden kolega dołączył do rozgrywki.
Gramy obecnie 3 sezon Premier League zespołami;
Birmingham, Newcastle, Blacburn.
Mam pytanie więc czy da się zniwelować te lagi? Proszę o każdą przydatną podpowiedź najlepiej w tym temacie by inni też mogli znać odpowiedź.
Dodam także, że jak dawałem NOWA GRA i wybierałem ligi to miałem wydajność 4 albo 4,5 gwiazdki. Tylko ja nie mam lagów nawet najmniejszych.

Microsoft Windows XP Professional
Wersja 2002
Z dodatkiem SP3

intel Core 2 Duo CPU
2.33GHz
2.33GHz, 2GB RAM
Rozszerzenie adresu fizycznego.
internet 1MB
Proszę o podanie mi powodów lagów bądź zadanie pytań mogących zniwelować te uciążliwe lagi bądź także optymalny sprzęt do rozgrywki.

mrjonhs Młody aktywista

Witam. Problem polega na tym, ze gdy próbuję odpalić którąkolwiek z lig załączoną do tego pakietu wyskakuje mi okienko ostrzegawcze. Rozumiem, ze może działa to tylko na określonym patchu, ale z ciekawości sprawdziłem 3 ligi Afrykańskie i z kazdą to samo na każdym patchu. Czy mógłby mi ktoś poradzić jak je uruchomić, skoro są umieszczone na Cmrev? A może wiecie, czy da się skądś pobrać jakąś wielką paczkę dodatkowych lig do naszego FM-a?

klanik Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Ściągnąłem m parę tam packów min 3gb na twarze jakieś kits packi, nazwy lig itp a nic mi nie wczytuje jedynie uaktualnienie na 1 września. A tamte pozostale się nie wczytują, albo źle bo widzę że niektóre kluby nie mają herbów wogóle

Bananinho Partyzant

08.09.2011 21:29    #9119     Sufler - Porady do gry - Samoistne wyłączanie się gry
Witam. Otóż mam problem dotyczący FM 11. Zainstalowałem go wczoraj na moim laptopie Dell Inspiron Q15R, wszystko cacy, zaczynam gre i się pojawia problem: otóż przy rozpoczynaniu meczu (już po analizie meczu, rozmowie motywacyjnej itp.) gra sie zawiesza, po czym ukazuje się pulpit i błąd i program zostaje zamknięty. Jednakże wg. mnie najdziwniejszy nie jest błąd ale to że czasem można mecz obejrzeć a czasem nie, czasem bład wyskakuje czasem nie. Prosiłbym o porade w sprawie tego jak można ten problem rozwiązać

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
08.09.2011 20:06    #9120     Sufler - Porady do gry - Bądź miły dla wroga .
Ideą Suflera jest pomaganie graczom w ich problemach związanych z grą. Jeśli chcesz podzielić się spostrzeżeniami, emocjami i sukcesami, odsyłam do działu "Redakcja poleca".
http://www.cmrev.com/sufler.html

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution