Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

nigoL Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Wyjaśnij dokładnie na czym polega twój problem. Może poczekaj jeszcze z miesiąc lub dwa a dostaniesz propozycje.
I nie obrażać mi się tutaj. Wystarczy że przyszło takich 5 na forum i już mi się nie chce tu wchodzić.
Morał: Nie zostawiaj roweru przy otwartej wannie bo ci ukradną telefon, kisiel będzie za kwaśny a jutro niedziela.

nigoL Partyzant

10.09.2011 23:11    #9102     Sufler - Porady do gry - Problem
Ok, przepraszam.
Co do problemu, polecam zainstalowanie patchów. Jeśli nie zadziała to zrób reinstall gry.
Sama Ci się zamyka? Nie wyskakuje ci crash dumps? Ja tak miałem, po kilkakrotnym (możliwe że z 5, ale głowy nie dam) wczytaniu save'a wszystko wróciło do normy. I więcej mi crash nie wystąpił.
Morał: Nie zostawiaj roweru przy otwartej wannie bo ci ukradną telefon, kisiel będzie za kwaśny a jutro niedziela.

Drinkwater Partyzant

10.09.2011 22:12    #9103     Sufler - Porady do gry - Zwiecha i zmuła 2013
gromnik zastanów się chwilę, mówię poważnie. Nikt z odwiedzających CM Rev nie jest alfą i omegą, a pomoc w takich sprawach przez sieć jest bardzo trudna. Wpływ na to, że gra Ci zamula może mieć wiele czynników, ale to zapewne nie problem z grą, a twoim systemem. Nie oczekuj, że po tak skromnym opisie zaraz ktoś poda Ci na tacy rozwiązanie problemu. To tak nie działa, potrzebujesz pomocy nie wirtualnej a realnej, kogoś kto usiądzie przed komputerem i zdiagnozuje system i znajdzie problem. Więc zamiast zgrywać kścięciunia, weź na wstrzymanie i cierpliwie czekaj, jak trafi tu osoba mogąca Ci pomóc to pewnie napisze, chyba, że wcześniej swoim zachowaniem zniechęcisz ją do tego.

EOT.
The only person standing in your way is you.

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
10.09.2011 21:57    #9104     Sufler - Porady do gry - Problem
gromnik, jeśli nie masz nic do dodania w sprawie problemu winiara, to przestań wypowiadać się w tym temacie - jeśli masz jakieś żale, możesz je opisać np. w manifestach. Kolejna wypowiedź nie na temat i reakcjonista.
lucasinho.blox.pl

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

10.09.2011 20:08    #9105     Sufler - Porady do gry - Problem
wgraj patcha 11.3 powinno rozwiązać problem...pozdrawiam

gromnik2011 Partyzant

10.09.2011 19:48    #9106     Sufler - Porady do gry - Problem
Nie licz na pomoc...Tutaj tylko kozaczą, a nie pomagają. Ja miałem problem i zamiast pomocy spotkała mnie napinka z ich strony. Oni są źli.

Winiar123 Partyzant

10.09.2011 19:28    #9107     Sufler - Porady do gry - Problem
Utworzyłem nową grę w której gram Chelsea i po kilku minutach gra sama się kończy (czyli mi się zamyka). Próbował kilka razy odnowa i to się powtarza. Proszę o pomoc!
Long Island Iced z!

Predzio1996 Partyzant

10.09.2011 16:51    #9108     Sufler - Porady do gry - KRYZYS FORMY! :( POMÓŻCIE
Tylko właśnie mam problem, bo nie mam kogo dać w zamian, bo wszyscy napastnicy mają zła formę i nie tylko napastnicy. Przegrałem z Legią w LE, bo McArdle zagrał w 87 minucie piłkę ręką w polu karnym i w efekcie porażka 2:1. Po 6 kolejkach jestem na ostatnim miejscu z jednym punktem i media piszą, że grozi mi zwolnienie. Miałem prognozę na 4. miejsce w tym sezonie. Jestem załamany. Już z dwóch klubów uciekłem, kiedy miały niską formie, ale przy Abeerden chce spróbować temu zaradzić. Tylko jak, skoro z Legią nawet przegrywam :(

gromnik2011 Partyzant

10.09.2011 15:41    #9109     Sufler - Porady do gry - Zwiecha i zmuła 2013
Widzę, że nie uzyskam tutaj pomocy.
Producent Asus
Seria K52
Matryca 15,6" 1366x768
Procesor Core i3 350M 2,26
Wielkość dysku 500GB
Pamięć RAM 4GB
Karta graficzna nVidia GeForce 310M
Napęd optyczny DVD-RW
System operacyjny Windows 7 Home Premium
Sieć bezprzewodowa WLAN b/g/n
Waga 2,62 kg
Nr producenta K52JC-SX004V
Powiązane produktyAsus K52

Podałem konfigurację. I co? Łyso Ci teraz, bo nie wiesz jak rozwiązać ten problem?

timon85 Partyzant

10.09.2011 14:01    #9110     Sufler - Porady do gry - Problem z dodatkami
Hej, mam problem z dwoma dodatkami na których bardzo mi zależy. Z tego co zauważyłem to chyba "gryzą" się. Pierwszy z nich to FM 2011 Revolution Update CA/PA z 3 września, drugi dodatek umożliwia rozgrywanie pucharu ekstraklasy. Pliki są wrzucone we właściwe miejsca, patch 3 też jest wgrany. Dodam, że oddzielnie można je uruchomić tzn. albo ten albo ten. Czy istnieje jakaś możliwość na połączenie ich w jeden dodatek? A i jeszcze jedno pytanie czy jest możliwość, aby za pomocą edytora FMRTE - v4.3 zmienić przynależność klubową zawodnika? Jeśli tak to jak to zrobić.Proszę o pomoc. Pzdr.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution