Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Fenix Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Ja mam megadziwną sytuację z tymi pier.... crash dumpsami.
Grałem z kumplem przez neta, kończyliśmy już sezon. Po jednym z moich meczów włączył się autozapis i ... crash dumps. Myślę sobie ach cholera szkoda, ale co tam jeden mecz, poprzedni zapis miałem przed meczem. Włączam poprzedni i .... crash dumps! Jeszcze starszy i ... też crash dumps! Ja tego już nie rozumiem. Czemu crash dumpsy są na sejwach, przy których zapisywaniu nie było problemów, a i wczytują się przez fm genie scouta???? Jak to wytłumaczyć??? Usuwanie katalogu crush dumps, zmiany nazwy sejwa ani przenoszenie go do innego pliku nie pomagały.

Fenix Partyzant

20.09.2011 17:47    #9072     Sufler - Porady do gry - Crash Dumps
Ja mam megadziwną sytuację z tymi pier.... crash dumpsami.
Grałem z kumplem przez neta, kończyliśmy już sezon. Po jednym z moich meczów włączył się autozapis i ... crash dumps. Myślę sobie ach cholera szkoda, ale co tam jeden mecz, poprzedni zapis miałem przed meczem. Włączam poprzedni i .... crash dumps! Jeszcze starszy i ... też crash dumps! Ja tego już nie rozumiem. Czemu crash dumpsy są na sejwach, przy których zapisywaniu nie było problemów, a i wczytują się przez fm genie scouta???? Jak to wytłumaczyć??? Usuwanie katalogu crush dumps, zmiany nazwy sejwa ani przenoszenie go do innego pliku nie pomagały.

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

20.09.2011 14:12    #9073     Sufler - Porady do gry - język Polski
Możesz przecież zamówić przez internet polską wersję FM-a (chociażby z cmrev.com lub cd projekt) lub poczytaj
tu

Wacek13 Partyzant

Trochę nie do tematu, ale nie mogłem znalezc odpowiedniego.
Mam problem z dobraniem treningu teraz ściągnałem TT to chyba przerubka Thuga z 2010, ale nie wiem czy jest taki dobry. Znacie jakieś dobre do pobrania czy ten mój jest dobry?

2 sprawa co zrobic bo nie czaje jak mi wraca zawodnik po dosc ciężkiej kontuzji wrócil do treningów, ale cały czas poważne braki kondycyjne już chyba z miesiąc. I nie mam Sagny na prawą obronę, teraz jeszczcez Eboue kontuzja.

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

20.09.2011 13:06    #9075     Sufler - Porady do gry - Crash Dumps
poczytaj tu przy końcu jest rozwiązanie...mi zawsze pomagała zmiana nazwy save'a, albo przeczytaj to-na drugi raz to dywagacje na temat tego tematu (Crash Dump) to w tym pierwszym linku podanym przeze mnie a nie na suflerze:) pozdrawiam:P

Salim Partyzant

20.09.2011 12:20    #9076     Sufler - Porady do gry - Crash Dumps
Witam,
jak niektorzy czytali w moich manifestach, gram Widzewem i jest rok zaledwie 2015 a juz pojawilo mi sie kilka crashow przez ktore jak wiadomo trzeba zaczynac gre od ostatniego save. Nigdy do tej pory nie mialem tego rodzajow problemow (chociaz prowadzilem w poprzedniej dlugiej karierze Widzew,Derby,Everton,Barcelona - dotrwalem do ok 2025 roku i nie bylo nawet 1 takiego problemu!)
A jest to irytujace poniewaz np dzis sciagnalem do swojej druzyny kapitalnego mlodego brazylijczyka, po rozmowie z zarzadem ktor sie tym zajam, i nie zapisalem tej gry (po transferze).
Teraz gdy uruchomilem gre (prawie miesiac wczesniej ;/) nie tylko oczywiscie nie ma moich transferow, ale tez teraz zarzad nie chce sie zgodzic na transfer tamtego gracza ;//

jest jakas mozliwosc zeby zniwelowac albo usunal w zupelnosci crashe? ;/

weasel Partyzant

20.09.2011 01:22    #9077     Sufler - Porady do gry - Brak statystyk ?
Witam
Problem dotyczy braku statystyk z meczów towarzyskich, ligowych itp. dla niektórych zawodników. Średnia ocena na końcu wiersza funkcjonuje ale nie ma innych wpisów jak np. gole, asysty czy występy. Nie ukrywam, iz jest to bardzo denerwujące...
Przykład:
http://img58(...)dypy.jpg

Czy da się ten problem jakoś rozwiązać?
Zapisywanie każdorazowo gry do nowego pliku bez nadpisywania poprzedniego save'a?
Problem sam znika w późniejszych sezonach?

Kubinho12 Partyzant

19.09.2011 09:16    #9078     Sufler - Porady do gry - Problem ze scoutami.
Witam, gram w FM11 drugi sezon, Bogdanką Łęczna. Problem jest taki, że scouci, gdy wysyłam ich do jakiegoś państwa (np. Holandia, Niemcy, Słowacja, nawet Polska!), to wracają z pustymi rękami, 0 raportów. Zwiększałem u zarządu zasięg scoutingu, jest na całą Europę. Scouci mają dobre statystyki, więc nie bardzo wiem o co chodzi. Przychodzą do mnie całkiem nieźli piłkarze, więc na pewno kogoś chętnego by znaleźli.

Macie jakiś pomysł, o co się rozchodzi z tym wszystkim?

matatiah Partyzant

18.09.2011 13:02    #9079     Sufler - Porady do gry - Problem ze zdjęciami
Nie ma tematu.
Ponowne wczytanie i zmiana ustawień rozwiązało problem :-)

matatiah Partyzant

18.09.2011 12:38    #9080     Sufler - Porady do gry - Problem ze zdjęciami
Gram Charlton`em 4 sezon. Wszystko migało cały czas bez problemu. Do dzisiaj! Właśnie zauważyłem, że nie są wyświetlane zdjęcia newgenów. Sprawdziłem w Ustawieniach i zauważyłem, że w "Wyświetlaniu zdjęć" mogę wybrać tylko między "Żadnymi", a "Tylko autentycznymi". Jak temu zaradzić?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution