Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
01.10.2011 09:15    #9031     Sufler - Porady do gry - FM2012 a jezyk polski
Tak gwoli wyjaśnienia dlaczego na naszej stronie nie znajdą się linki do spolszczeń itp. Owszem są gracze, którzy mieszkają w Anglii czy z innych powodów zakupią angielską wersję gry, a mimo to chcą pograć w ojczystym języku. Teoretycznie chyba nikt nie robiłby problemów gdybyśmy jakiś link do spolszczenia dla tych osób udostępnili, tylko wtedy również osoby mające pirackie wersje uzyskałyby dostęp do spolszczenia, a tego nie chcemy.

Tyle w temacie, po premierze FM 2012 pewnie wszystkie prośby o spolszczenie będą odpowiednio karane, więc ostrzegam z góry.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
30.09.2011 18:48    #9032     Sufler - Porady do gry - Serbska SuperLiga Chorwacka Liga
tu

Elaith Partyzant

30.09.2011 15:12    #9033     Sufler - Porady do gry - Słaba gra drużyny
Ostatnio zacząłem nową grę Lechem Poznań, ponieważ wcześniejszy 3-sezonowy save zyskał Crash dumpa. Wtedy zespół grał wspaniale, wygrywałem bez problemu mecze w lidze a miałem porównywalnych zawodników co teraz.

Jednakże na nowym zapisie idzie mi znacznie gorzej. Zawodnicy męczą się niemiłosiernie by uzyskać chociaż remis. Przed chwilą w dodatku przegrałem z Arką 1-2... Nie rozumiem o co tu chodzi.

Zmieniam taktyki a tu cały czas lipa. Próbuję motywować ich rozmową, też bez efektów.

Może macie jakieś pomysły, lub podobne doświadczenia?

Juve26 Partyzant

Wy tu jesteście chyba chorzy na "poprawność".Dlaczego w ogóle odpowiadasz w moim poście,edytujesz go?Dlaczego nie odpowiadasz w poście niżej?To,że to co napisałem było oderwane od kontekstu to jest Twoja interpretacja.To forum nie daje szans na żadną interakcję.Panuje tu straszna nadgorliwość która jest mylona z porządkiem.Kilka razy mialem problem z grą i chciałem zadać pytanie i na prawdę nie mogłem znaleźć stosownego do pytania wątku.Zadałem pytanie w innym i dostałem także jakieś śmieszne ostrzeżenie.O wiele kulturalniej byłoby gdyby ktoś po prostu napisał mi parę słów i skierował w odpowiednie miejsce.Pytanie na koniec.W jaki sposób można napisać maila do admina?

Juve26 Partyzant

Wy tu jesteście chyba chorzy na "poprawność".Dlaczego w ogóle odpowiadasz w moim poście,edytujesz go?Dlaczego nie odpowiadasz w poście niżej?To,że to co napisałem było oderwane od kontekstu to jest Twoja interpretacja.To forum nie daje szans na żadną interakcję.Panuje tu straszna nadgorliwość która jest mylona z porządkiem.Kilka razy mialem problem z grą i chciałem zadać pytanie i na prawdę nie mogłem znaleźć stosownego do pytania wątku.Zadałem pytanie w innym i dostałem także jakieś śmieszne ostrzeżenie.O wiele kulturalniej byłoby gdyby ktoś po prostu napisał mi parę słów i skierował w odpowiednie miejsce.Pytanie na koniec.W jaki sposób można napisać maila do admina?

Juve26 Partyzant

jackie113 Partyzant

[quote=mrjonhs]i tak większość grajków potrafi mówić po angielsku, wiec problemu nie widać aż tak znacząco, poza tym to nie ma wpływu na grę piłkarza o ile nie będzie pisało, iż ma problemy z aklimatyzacją. ;)[/quote]

No to wykrakałeś;-). Kupiłem sobie do Man City Neymara i wszystko elegancko hula że aż miło patrzeć tj. strzela lub asystuje w każdym meczu. A tu nagle mówi mi że ma problem z aklimatyzacją:-(. Jak z tego wybrnąć, w rozmowie powiedziałem mu żeby sobie urlop wziął i pojechał gdzieś to może mu się polepszy, przystał na to i tu moje pytanie. Co mam teraz zrobić? dać mu wolne na kilka dni czy co (jest taka opcja wogóle). czy temat rozejdzie się sam po kościach z czasem i wreszcie zaklimatyzuje się?. Doradźcie.
P.S. - temat zamknięty po rozmowie w poczcie dostałem newsa że niedługo jedzie do domu na urlop.

mrjonhs Młody aktywista

i tak większość grajków potrafi mówić po angielsku, wiec problemu nie widać aż tak znacząco, poza tym to nie ma wpływu na grę piłkarza o ile nie będzie pisało, iż ma problemy z aklimatyzacją. ;)

Ontiz Partyzant

29.09.2011 16:14    #9039     Sufler - Porady do gry - Fatal Error
Spróbuj uruchomić fm'a w trybie zgodności ale mam też coś lepszego reinstalacja gry która zajmie z 15 minut max a powinno być po problemie.
Jeszcze możliwy powód błędu jest jeszcze jeden czy wgrywałeś jakieś obrazki albo skórki ?

messi169 Partyzant

29.09.2011 15:56    #9040     Sufler - Porady do gry - Fatal Error
Pewnego, ranka, gotów na mecz finałowy pucharu Hiszpanii z Malagą, odpalam FM 11 i jakże relaksacyjna informacja wyskakuje na pulpicie.
Zalacznik :
jeżeli nie można przybliżyć obrazka, to napiszę info: error reading application id. please either write it to steam_appid.txt or use the launcher.

Ps.Mam taki plik w folderze, ale .dll, wydaje mi się, że kiedyś był też .txt, ale tera go nie ma. Może na tym polega problem

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution