Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.10.2011 22:39    #9021     Sufler - Porady do gry - Problem z rozdzielczością!
[quote=jarza14]a ja mam mały problem, być może to wina rozdzielczości (gram na laptopie na 1366x768) więc proszę o sprawdzenie u innych, konkretnie chodzi o zakładkę atrybuty w profilu zawodnika gdzie nie wyświetla mi danych o nim (tych pod zdjęciem), wyświetla mi tylko napis: przybliżona wartość i preferowana noga. Jak odświeżę rozdzielczość to po wejściu w piłkarza wyświetla wszystko dobrze, a jak wejdę w następnego to już nie wyświetla, dziwne troche[/quote]

Wie ktoś jak go rozwiązać?Chodzi o demo FM 2012 oczywiście.

Randt Partyzant

06.10.2011 19:38    #9022     Sufler - Porady do gry - Wielki problem
Witam. Panowie, wielki problem z Fm-em 2011. Kariera - Liverpool. Dwa dni temu zaczely dziac sie z gra dziwne rzeczy, mianowicie: z jakiegos powodu klikajac ikony np. dalej, informacje, itd itp okazuje sie ,ze musze kliknac w dane pole dwa razy...inaczej nie ruszy...poza tym, co najgorsze, w trakcie meczu...nie moge przeprowadzic zmian...nie moge ''zlapac'' zawodnika i przesunac go w miejsce drugiego...a, jeszcze jedno, klikajac rozwijane pola, np. rola zawodnika: ATAK WSPARCIE OBRONA, ekran automatycznie wystrzeliwuje do strony domowej, nie dajac mozliwosci zmiany opcji...nie mam pojecia co sie dzieje, nowy lapek, w FM-a gram od premiery i nigdy sie z czyms takim nie spotkalem. Dajcie znac co mysliscie. PzDr

ManiekFCB94 Partyzant

06.10.2011 17:10    #9023     Sufler - Porady do gry - Wieczne niezadowolenie.
Witam wszystkich. Mam problem, mianowicie gram sobie FC Barceloną, jest to co prawda pierwszy sezon ale grałem już wcześniej inne kariery i nie było problemu... Chodzi o to iż gracze co jakiś czas bez powodu domagają się wystawiania na listę transferową, ich morale w jednej chwili spada ze znakomitego na b. niski. Nie mogę z nimi rozmawiać gdyż jedyną opcją jaką mam dost. jest wyjście z rozmowy. Są również niezadowoleni.
Mógłby ktoś pomóc i doradzić mi jak zażegnać ten problem?

heaieono Partyzant

06.10.2011 14:21    #9024     Sufler - Porady do gry - Scoutmeister problem
Moj problem polega na tym ze jak wgram save to wyskakuje mi blad i moge go zamknac tylko no i kontynuowac ale to tez nic nie daje. Wczesniej dzialalo a teraz dup*. Wie ktos co moze byc problemem?

habalasz Partyzant

05.10.2011 21:59    #9025     Sufler - Porady do gry - Problem z fm 2011 zwiecha gry
Witam , mam problem z fmem patch 11.3 , przy włączaniu meczu zwiesza mi gra i albo się wyłącza z błędem , albo zawwiesza mi się cały komp . Co zrobić ? Reszta gry działa normalnie .

DizzyJuice Partyzant

04.10.2011 12:22    #9026     Sufler - Porady do gry - Problem z Wartością zawodnika
Witam! :)
Otóż gdy grałem Śląskiem w Ekstraklasie, po mniej-więcej sezonie udanej gry wartość takich piłkarzy jak Mila, Dudek, Celeban, Fojut bardzo ciekawie wzrastała czyli--> (podaję ceny w euro)
Mila 700K --> 2/ 2.8mln
Dudek 60K --> 1.4/2mln
Po zainstalowaniu Patcha 10.3 cena w ogóle nie rośnie..
Mila--> 15asyst, 7bramek--> wartość 750K --> 675K
Dudek--> 10asyst, 8bramek --> warotść 60K --> 60K ://

Pytanie: Czy już ceny za tych piłkarzy w ogóle nie pójdą w górę?? Troche to dla mnie dziwne ponieważ nie dość ,że pieniądze od ligi, sponsora i z biletów bardzo są marne to jeszcze nie mam szansy sprzedania piłkarza powyżej 2mln aby jakoś żyć i mieć pieniądze na kupno 2-3 talentów.

habalasz Partyzant

Witam , mam problem , po zainstalowaniu fma i wgrywaniu patcha 11.3 oraz 2 uaktualnień , nie mam dostępnych wszystkich lig . Są tylko takie mniejsze typu Polska , Holandia itp . Nie ma Anglii , Hiszpanii , Niemiec . Nie można ich wybrać , koło nich widnieje wykrzyknik w żółtym trójkącie. Co mam zrobić , aby były one dostępne.

DizzyJuice Partyzant

03.10.2011 12:35    #9028     Sufler - Porady do gry - Problem z zawodnikiem!!!
Kupiłem zawodnika za 18mln.. w 3cim sezonie kiedy to był na wypożyczeniu w Corinthians Sao Paulo "stracił wartość"

O CO Z TYM BIEGA?! JAK TO NAPRAWIĆ?? :///

Dołączam Screenshot

turbo0 Partyzant

02.10.2011 15:41    #9029     Sufler - Porady do gry - Zatrudnianie scoutow, trenerow
Trenuje od 8 sezonow Gornika Zabrze, od 5 lat nieprzerwanie gram w fazie grupowej LM, przynosze zyski, etc. Postanowilem rozszerzac scouting, nie mam w klubie zadnych ograniczen. Problem pojawia sie ze gdy probuje zatrudnic zagranicznych scoutow czy trenerow po prostu nie chca do mnie przyjsc. I nie probuje wziac trenerow Realu czy np Interu tylko slabych 1 ligowych druzyn albo srednich II ligowych. To samo zreszta jest z pilkarzami 35 letnimi, probuje zatrudnic takiego ktory gnije w rezerwach za mala kase a umnie moglby grac w 1 skladzie za lepsza kase. Macie jakies pomysly jak takie osoby przekonac do przyjscia do klubu czy po prostu musze czekac na fm 2012 i liczyc ze sie to zmieni ?

jaruone Młody aktywista

01.10.2011 12:57    #9030     Sufler - Porady do gry - FM2012 a jezyk polski
Jeśli Fm 2012 ma hulać na Steamie to pewnie będzie opcja wyboru języka - jeśli nie to po premierze użyjesz "wujka Google" i problem będzie rozwiązany - nie ma co w kółko wałkować tego samego tematu - mamy tu oficjalną stronę FM-a i nie ma co się dziwić że zarządzający sitem nerwowo reagują na takie tematy. Są inne miejsca gdzie można załatwić takie problemy.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution