Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

endrus Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.10.2011 13:40    #9011     Sufler - Porady do gry - Nagroda-odkrycie sezonu
Z tego tematu wynika, ze się nie da:
http://www.cmrev(...)ych.html
"Piłka nożna to element innego wszechświata, równie poważnego i stresującego jak praca, z takimi samymi zmartwieniami, nadziejami i rozczarowaniami"

GreyWolf Partyzant

09.10.2011 13:16    #9012     Sufler - Porady do gry - Demo 2012
A ja niestety wciąż nie moge sobie pograc w demo i chyba nie pogram. Po bezproblemowym pobraniu dema klikam na przycisk graj, pojawia sie na chwile okienko z informacją że demo jest przygotowywane do uruchomienia po czym nie dzieje sie nic. Próbowalem juz wszystkich porad znalezionych na forum SI i nic. Nie mam pojęcia co moze byc przyczyną, tzn. własciwie mam...steam...
I dlatego zostaje przy FM2010
Jednak jakby ktos z was miał jakis pomysł na uruchomienie dema to niech pisze.

rodem Młody aktywista

09.10.2011 07:32    #9013     Sufler - Porady do gry - Gra klubem z najniższej ligii
Witam. Mam zamiar zagrać jakimś klubem z najniższej ligi (angielska), w związku z tym brak własnego stadionu, kontrakty amatorskie, tylko jedna drużyna itp. Czy nie będzie problemów z rozwojem takiego klubu w tym stworzeniem drużyny rezerw i młodzieżowej?. W przeciągu 20-50 sezonów chciałbym zdobyć mistrzostwo kraju :P

Juve26 Partyzant

08.10.2011 06:20    #9014     Serwis - Uwagi i propozycje - Talenty na CM Revolution
Hej!Chciałem dodać nowy talent.Mam jednak jeden problem.Nie mam edytora.Gra jest jak najbardziej oryginalna.Zainalowałem ją po prostu na Steamie i coś się sknociło.Wszystko chodzi w porządku tylko nie ma tego edytora.Z plyty nie mogę bo mam coś z napędem i mi nie zaintaluje.Pojawiają się błędy.Może odezwiesz się na moje gg.Podałbym nazwisko tego gracza a Ty mi jego PA itd.Będę wdzięczny.9582294.A talent jest na prawdę nieamowity.Pewnie wielu go zna ale jeszcze nikt go nie wrzucił.Dodam,że zawodnik ma poniżej 20 lat,widziałem już jak gra na yt.To będzie bardzo dobry zwodnik,tak myślę.Pozdrawiam.

Leny Partyzant

08.10.2011 01:47    #9015     Sufler - Porady do gry - skórki do fm11
Pewnie problem leży w ustawieniach buforowania skórki.
http://twitter.com/#!/Leny_fm
"Jeśli zajmę ostatnie miejsce, ale zrobię z moich podopiecznych lepszych piłkarzy, to jako trener wygrałem."

loswariatos Młody aktywista

07.10.2011 13:15    #9016     Sufler - Porady do gry - Wielki problem
Panowie nie bez powodu jest prośba o precyzyjne nazywanie tematów. Problem był poruszany parę razy, sam pamiętam, że już raz pisałem o tym jednak szukajka nic nie znajduję. Często kłopot z klikaniem jest związany z zestawem bezprzewodowym klawiatura mysz Labtec. Rozwiązania nikt nie znalazł jednak jest sposób, że móc jako-tako działać dalej.
1) jeśli klikasz w jakiekolwiek rozwijalne menu to po kliknięciu musisz "uciec" kursorem z przycisku, wtedy menu się rozwinie a ekrany nie będą skakały jak szalone.
2) zmiany możesz robić następująco: klikasz na zawodnika LPM i przytrzymujesz przycisk jednocześnie dwukrotnie klikając PPM.(albo odwrotnie: przytrzymujesz LPM i robisz dwuklik PPM). Zawodnik się "zaznaczy" i możesz go zmienić.
3) Podobnie jest z organizowaniem sparingów. Gdy wybierzesz już termin i przeciwnika to klikasz dwukrotnie na "zatwierdź" jednak cały czas musisz przytrzymać przyciski. Pojawi się okienko zatwierdzenia sparingu, najeżdżasz na "ok" i dopiero wtedy możesz puścić przyciski myszy.

Upierdliwe to jest strasznie ale nikt nie ma pojęcia dlaczego tak się dzieje. Tak samo jak problem się pojawia tak samo znienacka znika. Wytrwałości życzę :)
meglio fascista che frocio

mrjonhs Młody aktywista

07.10.2011 12:44    #9017     Sufler - Porady do gry - Twarz menagera
Problem cały czas nierozwiązany. Żeby się upewnic, czy nie zrobiłem czegoś nie tak z plikiem konfiguracyjnym dodałem zdjecie dla grajka z mojej drużyny i w czasie gry u niego normalnie się wyświetla, natomiast u mojego menagera cały czas brak zdjecia. Mógłby ktoś coś poradzić?

endrus Młody aktywista

07.10.2011 11:02    #9018     Sufler - Porady do gry - Rezygnacja z pracy.
Mam podobny problem prowadzę HSV i Kamerun po dwóch meczach w kadrze zniknęło moje nazwisko w sztabie Kamerunu (jest nowy selekcjoner) a ja nie mogę się zwolnić. Urlop dniowy nie pomaga. Ma ktoś jakiś pomysł jak to obejść ?
"Piłka nożna to element innego wszechświata, równie poważnego i stresującego jak praca, z takimi samymi zmartwieniami, nadziejami i rozczarowaniami"

jarza14 Partyzant

07.10.2011 09:58    #9019     Sufler - Porady do gry - Problem z rozdzielczością!
widzę że są już jakieś sposoby na rozwiązanie naszego problemu, wieczorkiem przetestuje to jak wróce z pracy

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

06.10.2011 23:41    #9020     Sufler - Porady do gry - Problem z rozdzielczością!
Ok wiem jak trochę temu zaradzić,trzeba w ustawieniach gry ustawić żeby pokazywał atrybuty a nie profil zawodnika i problem znika - czyli ustawić na widok zawodnika z FM 11.Ale w sumie i tak to jest błąd bo nie powinno być tak przy nowym widoku profilu zawodnika...Pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution