Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

yankes750 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Myślę, że to odpowiedni temat do mojego problemu.
Mój kłopot nie dotyczy klubu, lecz ligi w której miałbym zacząć rozgrywkę.
Interesuje mnie liga francuska i belgijska. Mógłby ktoś opisać po trochu te ligi? Czy są jakieś limity obcokrajowców, jak trzeba zgłaszać piłkarzy do rozgrywek? (interesuje mnie 1 i 2 liga) i którą ligę polecacie.

morpex Partyzant

16.10.2011 04:09    #8992     Sufler - Porady do gry - Ustawienie graczy
Witam.Mam problem z ustawieniem napastników w taktyce 4-1-2-3.Moi napastnicy to Pato,Ibra i Aguero chciałbym żeby Ibra i Aguero podawali piłkę do wychodzącego na pozycje Pato tylko nie wiem jakie im dać polecenia.

~w0w Partyzant

15.10.2011 22:25    #8993     Sufler - Porady do gry - Idealny Piłkarz
Witam. Mam problem, ponieważ jak tworzę własnego piłkarza w Fm 2011 w edytorze to ustawiam u niego wszystko na maksa. Wszystko fajnie. Włączam grę wczytuje bazę danych itp. Wchodzę i patrzę że mój piłkarz zamiast wszystko po 20 ma 3 x 20 i reszta po 14/16/18 . Dlaczego tak robi i co robię źle. Potrafi mi to ktoś wyjaśnić Za odp wielkie dzięki :)

DeadMan Partyzant

Nantes jest spoko tylko problemem jest to że grają w 2 lidze :D

PS Chodzi mi oczywiście o zespół którym miałbym grać w fm 2012

duceqq Partyzant

15.10.2011 14:33    #8995     Sufler - Porady do gry - Gra sie zacina
Wiekszosc rzeczy ktore mi napisales niestety juz zrobilem, a zmiana kompa jest dosc slabym pomyslem bo teoretycznie powininen bez problemu 'wytrzymywac trudy gry' Moze znasz jakis pomysl na to by gra sie jakos w momencie 'zaciecia' odblokowywala !?

duceqq Partyzant

15.10.2011 13:27    #8996     Sufler - Porady do gry - Gra sie zacina
Mam nastepujacy problem : Gdy gram mecz w trybie '2d' czasem zdarza sie, ze gra mi sie zacina akurat gdy moj zawodnik lub zawodnik druzyny przeciwnej znajduje sie na pozycji spalonej i jest na niej złapany (w tym momencie juz nic sie nie da z gra zrobic tylko ctr alt delete)... Chcialbym sie teraz od was dowiedziec czy jest jakis sposob zeby temu zaradzic !?
ps. Gram w fm 2010 patch 10.3.0

Z góry dziekuje ! ;)

Elaith Partyzant

Mam taki problem. Gdy normalnie gram w lidze i pucharach krajowych gra chodzi dobrze, bez zacinki. Ale gdy już gram w Lidze Europejskiej Lechem to 3D strasznie zacina. Tylko w drugiej połowie wraca do normy, lecz jest to bardzo irytujące.

Macie jakieś pomysły?

Szotgun Partyzant

13.10.2011 20:42    #8998     Sufler - Porady do gry - 4liga Polska
http://www.cmrev(...)kam.html

Tutaj się zapytaj bo inaczej łamiesz regulamin.
..::Hala Real Madrid::..

konradlks96 Młody aktywista

13.10.2011 15:38    #8999     Sufler - Porady do gry - Problem z włączeniem gry
Kiedyś ktoś miał podobny problem . Wystarczyło zalogować się jako inny użytkownik np . gość i uruchomić grę i wszystko działało . Spróbuj może pomoże
Gadać kto do mnie odczuwa pociąg ....

Vaylander Partyzant

13.10.2011 12:51    #9000     Sufler - Porady do gry - Problem z włączeniem gry
Witam. Jestem fanem serii Football Manager i maniaczę w nia od części 08. Zawsze grałem w niego na laptopie i nie było żadnych problemów, aż do części 10, gdzie czasem gra się nie włączała (niby był proces fm.exe, a gdy chciałem uruchomić grę drugi raz pojawiał się komunikat, że FM jest już uruchomiony). Działo się tak jednak może raz na 2/3 tygodnie, przy moim codziennym graniu i wystarczyło ponownie uruchomić lapka, w FM11 było podobnie.
Teraz, po ściągnięciu dema FM12 sprawa ma się jednak gorzej. Problem wygląda identycznie jak ten z 10 i 11. W procesach jest fm.exe i nie można ponownie uruchomić gry, ale jednak cały czas mam przed oczyma pulpit - gra się włącza. Nie pomaga tu niestety żadne ponowne uruchamianie sprzętu ani nic z tych rzeczy. Ma ktoś pomysł jak to rozwiązać? A może przy pełnej wersji tego problemy nie będzie? Nie wytrzymam bez gry w FM'a, a stacjonarny komputer z powodu mojego trybu życia by się nie sprawdział i nie mam zamiaru w niego inwestować, zwłaszcza, że mój laptop ma niewiele ponad rok i całkiem dobre parametry. Z góry dziękuję za pomoc.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution