Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

dinor913 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.10.2011 10:54    #8961     Sufler - Porady do gry - Poziom trudności
W 6 lidze nie ma tak latwo, ograniczenia budzetowe (polowa graczy na darmowym,budzet placowy 2 tys euro czyli zawodnicy zarabiaja po 250 euro itp)

Ja wam radze rozegrac kilka meczów lub sezon ja zawsze mialem jak prowadzilem dobry klub problem w 2 sezonach i wyzej, a w 1 niszczyłem wszystkich. Urok Fm taki jest i tyle mozna w temacie

Collymore Partyzant

22.10.2011 20:29    #8962     Sufler - Porady do gry - FM 2012 stopowanie meczów
I tak nie będę grał w edycję "2012", ale ciekawa sprawa. Bardzo często I połowę sobie minimalizowałem, a dopiero w II części spotkania czynnie uczestniczyłem w wydarzeniach na boisku. Więc mam nadzieję, że w wersji "2013" mi usuną ten niewygodny problem. Tymczasem mam nadzieję, że dostaniecie w jakimś patchu naprawę tego problemu.

Nakaye Partyzant

22.10.2011 20:11    #8963     Sufler - Porady do gry - Zakup FM przez internet
Przepraszam, nie wiem, czy moge się tutaj o to pytać, ale mam problem. Czy ktos wie, gdzie mogę kupić klucz do steama na FM2012? Wszyscy sprzedawcy na allegro piszą że chwilowo brak kluczy :/ Znadzie może jakąś zaufaną stronę typu keye.pl? Zalezy mi na wersji cyfrowej Fm'a. Pozdrawiam

marcin260690 Partyzant

22.10.2011 19:56    #8964     Sufler - Porady do gry - Error podczas włączania gry
ja mam problem podczas zglaszania skladu.

wyskakuje komunikat not well formed ( invalid token ) at line 1 of switching.xml

prosze o pomoc, nie mam pojecia czemu tak sie dzieje rozegralem juz ponad pol sezonu i dopiero teraz to sie stalo, ponowna instalacja nie pomogla. wczesnie podczas nacisniecia "graj" na chwile wychodzilo mi do pulpitu i wracolo po chwili i moglem juz ogladac mecz....

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

22.10.2011 19:21    #8965     Sufler - Porady do gry - Poziom trudności
Ja tam nie zauważyłem żeby poziom był jakiś zaniżony lub drastycznie niski. Jakbyście strzelali po 1 bramce albo wcale i przegrywali to powiedzielibyście że za trudno...itd...itp...w tamtym niektórzy mieli problem że za mało bramek wpadało,a zawodnicy marnowali 100% sytuacje...teraz na odwrót...ciężko jest niektórym ludziom dogodzić,a nie zapominajmy że FM to jest w miarę realistyczną ale jednak nadal tylko grą komputerową...Pozdrawiam

kropecznik Partyzant

22.10.2011 15:35    #8966     Sufler - Porady do gry - problem z FM12 - XML parsing
Witam. Wczoraj z moim fmem było wszystko w porządku, za to dzisiaj ni z tego ni z owego zaczęły mi się pojawiać błędy XML parsing. Nie wiem co jest przyczyną. Dodałem kilka facepacków i było wszystko ok. Próbowałem zmienić z 1 na 0 w fake.lnc i jebut. Potem nawet jak z powrotem ustawiłem fake tak jak było na początku to nic nie pomogło. Nawet reinstalacja nie pomogła. Jak to naprawić?

13adi13 Partyzant

22.10.2011 15:11    #8967     Sufler - Porady do gry - Error podczas włączania gry
Dobra, dałem radę z tym problemem. Miałem ustawiony STEAM w trybie zgodności z windows xp sp3. Wystarczyło odznaczyć i gra działa poprawnie ;)

GloomyRaven Partyzant

22.10.2011 12:38    #8968     Sufler - Porady do gry - Zmiana kolorów skórki
No i mój kolejny problem ... Mianowicie:

Żeby zmienić sobie kolory numerów określających poziom atrybutów piłkarza muszę ustawić w opcjach: 'używaj buforowania skórki' i 'Zawsze odświeżaj skórkę po zatwierdzeniu' a jak wiemy w przypadku dodawania rozmaitych dodatków (zdjęcia piłkarzy, stroje, herby itd) należy postawić "ptaszka" tylko przy opcji: 'Zawsze odświeżaj skórkę po zatwierdzeniu'.

Ktoś coś doradzi? :)
Blue is the colour!

Salim Partyzant

22.10.2011 11:58    #8969     Sufler - Porady do gry - Informacje o zawodniku
Mam ten sam problem.. ; /

moze to jakis blad w grze, ktory poprawia w patchu ..

GloomyRaven Partyzant

22.10.2011 11:17    #8970     Sufler - Porady do gry - Informacje o zawodniku
Mam takie pytanie... czy Wam też występuje taki problem... mianowicie:

Jak włączam jakiegoś zawodnika (a mam wybrane ustawienie: Sekcja domyślna (piłkarz: profil)) i przełączam z zakładki 'profil' na 'atrybuty' to nie wyświetlają się te dane pod zdjęciem piłkarza (czyli np: wiek, wzrost, waga...) ALE jak przełączę zawodnika na innego z drużyny i potem wrócę z powrotem (tymi strzałkami w górnym lewym rogu - między herbem klubu a nazwiskiem zawodnika) to te dane się pojawiają ... Hmmmm czy ktoś ma/miał podobny problem i wie ocb?!?!?!
Blue is the colour!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution