Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

heaieono Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.10.2011 09:12    #8941     Sufler - Porady do gry - Problem z fm12, pomocy!
Otoz mam taki problem, fm sie wlacza ale gdy ma dojsc do glownego menu (tam gdzie sie startuje nowa gre) to nagle sie wylacza.. Wiecie o co moze chodzic?

techniczny Młody aktywista

26.10.2011 07:53    #8942     Sufler - Porady do gry - zmiana koloru atrybutów
Mam problem - ustawiam kolory atrybutów według własnych upodobań, zapisuję save'a, wyłączam FM'a, po jakimś czasie wgrywam save'a, a kolory atrybutów są domyślne. Irytująca sprawa, bo za każdym włączeniem FM'a muszę zmieniać. Gram na domyślnej skórce ciemnej. Zna ktos rozwiązanie?

kotlettos Partyzant

25.10.2011 19:41    #8943     Sufler - Porady do gry - Problem ze Steam
poradził już sobie ktoś z tym problemem? jedna wielka porażka z tym steamem

seba1702 Młody aktywista

@konrwaw dobrze prawi. Problem polega na pamięci wirtualnej:

1) wyczyść dysk;
2) zwiększ pamięć wirtualną Mój komputer (prawym przyciskiem myszy) ---> właściwości ---> zaawansowane ---> wydajność "ustawienia" ----> zaawansowane ---> pamięć witrualna i tam ustaw z 3-4 gb zależnie od pojemności na dysku; (krok może się różnić w nazwach :-))
3) wyczyść tempy w windowsie i folderze głównego użytkownika;
4) start ---> uruchom, tam wpisz msconfig i wyłącz działanie i włączanie się automatyczne nie potrzebnych programów (UWAGA!! wyłącznie jak się znasz bo możesz wyłączyć coś potrzebnego i system wywali)

powinno pomóc
Jeśli okazuje się pomocny, podziękuj. To nie boli, a sprawia radość :-)

barto0o Partyzant

25.10.2011 15:16    #8945     Sufler - Porady do gry - FM2012 na ilu komputerach
a jeżeli przyjechał by mój szwagier i chciał pograć to nie będzie to problemem jeżeli będzie obydwaj grali offline?

justin146 Partyzant

Witam,mam problem z fm 2012 gdy wstawiam facepacki logopacki z fm 2011 ktore tam dzialaly bez problemu w trakcie meczu na fm 2012 wyskakuje komunikat runtime error i wychodzi z gry rozumiem ze przyczyna sa te dodatki z fm 2011..ale czy znacie mozliwosc rozwiazania tego problemu??

gooliv3r Partyzant

25.10.2011 07:27    #8947     Sufler - Porady do gry - Mała piłka
Też zauważyłem ten problem. Muszę głowę trzymać bliżej monitora niż w poprzednim FMie żebym dokładnie widział gdzie jest piłka.

destroyer56 Partyzant

25.10.2011 01:35    #8948     Sufler - Porady do gry - Poziom trudności
Rzeczywiście jest chyba trochę za łatwo. Ja gram Jarotą Jarocin i 12 meczach mam 38 goli zdobytych i 5 straconych, do tego wygrałem 10 spotkań remisując tylko w dwóch i to na zwykłym 4-4-2. Myśle, że jest za łatwo, specjalnie gram zespołem który ma walczyć o utrzymanie, a tu jestem pierwszy w tabeli i nie mam problemów. W poprzednim FM-ie było lepiej pod tym względem. Co prawda grając w szwecji Syriańską udało mi się awansować w pierwszym sezonie prowadząc ich w 15 meczach wygrałem 12 i zremisowałem 3, ale w ekstraklasie już szło kiepsko. Mimo to przeniosłem się do AIK-u Sztokholm i też nie było różowo, pierwszy sezon 5 miejsce, drugi sezon też tylko 4. W 10 w która pograłem najwięcej osiągałem bardzo dobre rezultaty Sportingiem Lizbona, finały LM i LE po razie, oba przegrane, raz też półfinał LE i 5 mistrzostw w 6 sezonów, następnie 2 lata w Barcy i dwa v-ce mistrzostwa hiszpani i półfinał LM. Na koniec Newcastle i 4 i 3 miejsce w Angli, ale miałem w drużynie najlepszego regena na świecie. Mimo to nie było tak łatwo, przede wszystkim zdarzały się wpadki ze słabszymi, gorsze mecze, a teraz każdy mecz jest taki, że moja drużyna przeważa i to znacząco i do tego ładuje po 3-4 bramki. Ogólnie 12 jest dobra, ale błąd z bramkarzami, a zwłaszcza poziom trudności trochę psują całość, zwłaszcza poziom trudności...

hangover Partyzant

24.10.2011 18:19    #8949     Sufler - Porady do gry - Mała piłka
Witam.
Mój problem polega na zbyt małej piłce widocznej podczas oglądania meczu.
Jest ona tak niewielka że czasami ciężko zauważyć gdzie się znajduje.
I stąd moje pytanie czy ktoś także ma taki problem.
Dodam także że wgrywałem różna piłki z 3D BALL PACK i to nic nie pomaga.
Jeśli ktoś ma jakiś pomysł jak temu zaradzić proszę o pomoc.

afro_13 Partyzant

Ja mam ten sam problem na macu. niestety u mnie w folderze ze steamem nie ma fma. wyszukiwanie nie przynosi rezultatow. tak jakby fm nie istnial na moim kompie. katalog ze steamem ma niecale 200mb wiec to niemozliwe zeby tam gdzies gra byla.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution