Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Hattrick28 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Dzisiaj o 9 probuje włączyć gre a tu moim oczom ukazuje sie napis: "gra chwilowo niedostepna prosze sprobowac pozniej" czy ktos ma taki sam problem a jak nie to prosze o pomoc bo nie wiem co mam zrobic:(

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

3d tutaj nie ma nic do rzeczy ja mam słabszą kartę bo 320m i u mnie na full działa bez problemu...nie wiem czemu nie działa,procek masz lepszy,kartę lepsza,ramu wystarczająco...moim zdaniem to kwestia kosmetyki,sterowniki najnowsze,directX,frameworki masz to wszystko?

M4TY5 Partyzant

26.10.2011 20:13    #8933     Sufler - Porady do gry - Zmiany
Witam mam problem, na razie w Demie bo czekam do 10 :) ale szkoda mi grać od nowa a spotkała mnie całkiem zaskakująca przypadłość. Mianowicie, grając już chyba 6 sparing (w każdym meczu po połowie wymieniam sobie wszystkich zawodników) nagle w 48 min kontuzja jednego z graczy i nie da się kontynuować gry. Asystent wymusza na mnie zmianę, choć już takowej nie mogę zrobić bo już wszyscy zeszli a powrotnej zmiany się nie da zrobić. Przez co nei da się kontynuować gry. Jak to zrobić aby grać dalej ??
Czy spotkaliście się w pełnej wersji z takim bugiem ??
Z tego co pamiętam to w fm 2011 grało się dalej tylko że w 10, a tutaj ciekaw jestem jak liga przyjdzie i zrobię 3 zmiany a potem kontuzja to co ??

bart-fm Partyzant

26.10.2011 20:06    #8934     Sufler - Porady do gry - Application Error
Witam serdecznie, mam ogromy problem, dziś zakupiłem nowego FM'a zainstalowałem go, steam sciągnął mi brakujące uaktualnienia. Po czym gdy chcę włączyć wyskakuje mi application error. Nie mam pojęcia co się dzieje i jak to naprawić. Proszę o pomoc.

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

nie od dziś wiadomym jest że laptop to nie jest zwykły pc i nie wszystko chodzi na nim tak jakby chodziło na pc...ja mam laptopa ale nie mam jak narazie żadnych problemów,nie mniej jednak trzeba wziąć do serca moją uwagę...Pozdrawiam

kajn Partyzant

26.10.2011 12:41    #8936     Sufler - Porady do gry - Proszę o pomoc!!
Też uważam że to dziwny problem ale raczej oryginał, pirata nawet by nie uruchomił.

Pablo Aimar Partyzant

Kupiłem wczoraj Football Manager no i niestety nie pograłem długo.
Pojawia się problem podczas meczu, mianowicie komputer sie zawiesza, widac tylko bialy ekran i trzeba resetowac laptopa.
Mam dobry laptom wiec nie wiem o co chodzi, ten sam blad mialem i w football manager 2011 ale fm 10 działała dobrze.
Bardzo proszę o pomoc.

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
26.10.2011 11:13    #8938     Sufler - Porady do gry - problem z downloadem
Nie tylko ty masz ten problem, niestety mamy jakieś kłopoty z serwerem więc na chwilę obecną proszę o korzystanie z mirrorów.

destroyer56 Partyzant

26.10.2011 10:44    #8939     Sufler - Porady do gry - problem z downloadem
Też macie problem ze ściągnięciem czegokolwiek z cmrev? Bo od dwóch dni, nie mogę pobrać żadnego pliku i nie wiem czy coś się stało ze stroną, czy może tylko ja mam ten problem?

crazy25 Partyzant

26.10.2011 09:15    #8940     Sufler - Porady do gry - Proszę o pomoc!!
Witam,jestem posiadaczem FM 2012.(oczywiście wersja oryginalna). Mam nastepujący problem i nie wiem jak go rozwiązać. Kiedy przychodzi dzień meczu , wybiorę już skład zaraz po naciśnięciu"mecz" wyświetla mi się od razy wynik meczu. Nie miałem szans nawet przeprowadzić rozmowy motywacyjnej, ani dokonać zmian w czasie meczu. Czy może ktoś mi powiedzieć jak dokonać zmian aby jednak widziec ekran meczowy? Gra była uruchomiana na polską ligę tyrb grywalny.

Z góry dzieki za pomoc

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution