Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

justin146 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
31.10.2011 21:38    #8871     Sufler - Porady do gry - Problem z fm 2012
w co drugim meczu(dokladnie mowiac gdy klikam graj fm 2012 manager blokuje sie i przechodzi w stan brak odpowiedzi)dodam iz mam logos metallic fm 2012 wrzucone do folderu graphics dodatek sciagniety z sortitioutsi mysle ze to on sprawia problemy ale moze ktos zna jakies rozsadne wyjscie z tej sytuacji.Z gory dzieki za pomoc:)

adi14 Partyzant

31.10.2011 21:10    #8872     Sufler - Porady do gry - Kupno stadionu
hej gram genuom i mam problem budowa stadionu staneła w miejscu na planowaniu co mam z tym zrobic?

xxxDymaxxx Partyzant

Z powodu małych problemów finansowych i nawałem prac na uczelni, dopiero w tym tygodniu udam się do sklepu po nowego fma.
Szukam zabawy na przynajmniej 4 -6 sezonów, chyba, że sukcesy przyjdą z trudem, albo i wcale to dłużej.
PL - czołówka odpada, Fulham i Newcastle grałem już; szukam kogoś pokroju Newcastle z fm11.
Serie A - ktoś pokroju Violi z fm11, może być sama Fiorentina jeśli za bardzo sie nie zmieniła
Hiszpania - pewnie trudno w to uwierzyć, ale nigdy nie grałem tą ligą ;p jakis ciekawy zespół, którym po 1 sezonei mógłbym walczyć o LE
2 liga Francuska i Angielska - i to mnei najbardziej przekonuje. Klub, którym nie bez problemu, ale jednak, awansuje do 1 ligi, musi być rozwojowy, głównei mi chodzi o finanse stadion i pozostałą infrastruktóre

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

31.10.2011 17:47    #8874     Sufler - Porady do gry - Budżet transferowy w 2 sezonie
Daj screena finansów klubu, bo póki co, nie mamy jak odgadnąć przyczyny problemu.
Darkness... for me is where I shine

SuperPippo#9 Partyzant

31.10.2011 15:19    #8875     Sufler - Porady do gry - Budżet transferowy w 2 sezonie
Witam :)
Gram AC Milanem już 2 sezon, po wygraniu LM i ligi dostałem uwaga 900tys na transfery i ten sam budżet płacowy... w poprzednich fmach nigdy nie przytrafiło mi się coś podobnego. Ma ktoś podobny problem, jeśli tak to zdarzało się to pojedynczo czy podobne sumy się dostawało co sezon?
Pozdrawiam :)

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

destroyer56 Partyzant

31.10.2011 12:39    #8877     Sufler - Porady do gry - FM 12 nowa aktualizacja a fake?
A możesz napisać jak? Bo również mam ten problem, a nie mogę nigdzie znaleść folderu z aktualizacją, no chyba że trzeba wgrać plik do tego samego folderu co przed aktualizacją?

legolas czarny Partyzant

30.10.2011 22:02    #8878     Sufler - Porady do gry - Znikające dane
Witam. Mam problem, gdyż w moim FM nie wyświetlają się dane piłkarzy(wzrost, waga etc.). Próbowałem zmieniać skórkę, ale to nic nie daje. Czy ktoś miał już taki błąd i wie jak go naprawić? Proszę o pomoc.

adamiko Partyzant

30.10.2011 21:34    #8879     Sufler - Porady do gry - Falowosc FMa
Witam wszystkich : )

Chciałbym przedstawić problem który mnie już od jakiegoś czasu nurtuje – czy Fm działa falami ? Nie raz już się spotkałem że gdy gra się uprze to zespół zaczyna grać lepiej lub gorzej. Każdemu z Nas zdarzają się Cash dumpsy lub inne. Ja dzisiaj grając Calisia Kalisz miałem po prostu masakrę mecze do dupy zero ratunku same porażki i to „obfite”. I tu nagle wywaliło mnie z gry – wkurzyłem się i grę wyłączyłem. Usiadłem do niej ponownie niedawno- gram te same mecze i co? Żadnych problemów z wygrywaniem….

Już we wcześniejszych wersjach się spotykałem że przegrywałem ze słabiakami 2 mecze pod rząd zapisywałem odchodziłem od gry a wieczorem biłem zespoły zdecydowanie lepsze… Czy ktoś zauważył coś podobnego, a może po prostu jestem przewrażliwiony P Zapraszam do dyskusji::)

Mar1992 Przodownik pracy

30.10.2011 19:46    #8880     Sufler - Porady do gry - FM 12 - problemy.
I pojawił się nowy problem: Microsoft Visual C Runtime Error.
W trakcie meczu po prostu wywaliło mnie z gry.
Czy da się temu jakoś zaradzić???

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.