Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Lukkas10 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Heloł!
Poszukuję face'ów dwóch grajków do mojego FM'a 12. Lenny cośtamcośtam Celho "Lenny" ID 320577 oraz Andrej Kramaric ID 24004434.
Prosiłbym, aby to były twarze w stylu cut-out (mile widziane, żeby były dosyć wyraźne i aktualne).

PS. Mam nadzieję, że to nie jest jakiś duży problem? :P XD

Pozdro!
JEŚLI ZNUDZIŁY CI SIĘ STROJE TWOJEJ DRUŻYNY W FMie, TO ZAPRASZAM TUTAJ!
http:(...)013.html

wzór na zamówienie znajdziesz tutaj:
http:(...)770.html

SilesiaVratislav... Partyzant

02.11.2011 22:11    #8852     Sufler - Porady do gry - Dodaj nową ligę, a zawodnicy
Witam ^^

Jestem początkującym graczem serii Football Manager, z racji braku czasu mało ograłem się w FM2011 także teraz ciężej mi się odnaleźć w wersji 2012. Na sporo pytań już znalazłem odpowiedzi, dalej jednak nurtuje mnie wątek "Dodaj nową ligę" i w związku z tym mam parę pytań.

Zakładając, że zaczynam nową karierę (dla uproszczenia) tylko w jednej lidze:
1. Czy mam dostęp do zawodników z innych lig (np Benzema z Lyonu) i mogę ich bez problemu transferować?
2. Czy aby mieć dostęp do tzw newgenów (o ile nie pomieszałem nazwy) z innych lig i móc ich transferować muszę dodawać ligę jako grywalną? Czy wystarczy ustawić ją w tryb "Podgląd"?

Z góry proszę o łopatologiczne wytłumaczenie :)

grzechota whu Partyzant

02.11.2011 22:08    #8853     Sufler - Porady do gry - Fm 2012 problem xml
not well_formed (invalid token) at line 1 of floating action_zones_state_chnged xml.

Taki błąd mi wyskakuje po tym jak chce włączyć rozegranie meczu

Próbowałem już paru rozwiązan ale nic nie pomaga.

Z góry dzięku

Belzebubich Partyzant

02.11.2011 21:46    #8854     Sufler - Porady do gry - FM2012 I Atrybuty
Właśnie, a ja mam następujący problem z atrybutami...pod zdjęciem zawodnika nie wyświetla mi o nim podstawowych danych, co ciekawe nie jest tak u wszystkich, tylko u niektórych, a właściwie to u danego zawodnika raz jest, raz nie ma, o co kaman??

kosior145 Partyzant

02.11.2011 20:38    #8855     Sufler - Porady do gry - Zabójcza skuteczność. Bug?
ja takich problemów nie mam...

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
02.11.2011 16:36    #8856     Sufler - Porady do gry - edycja premi za wygranie ligi
Ale mnie dziś wszyscy chwalą, nawet pani profesor na statystyce :D

Można to edytować w edytorze dołączonym do gry, tylko problem jest taki, że wtedy trzeba ustawiać całą strukturę ligową, czyli terminy rozgrywek, zasady rejestracji składu itp. itd. Trochę z tym roboty jest, ale w sumie można przy okazji sporo innych rzeczy sobie ustawić jak się chce.

Po wczytaniu bazy danych w edytorze, klikasz Dodaj reguły krajowe, czy jakoś tak, a tam to już hulaj dusza :]
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

02.11.2011 15:35    #8857     Sufler - Porady do gry - Finanse - ZAPRASZAM do dyskusji
Bo trudno oczekiwać, żeby gra w BSP działała na tych samych zasadach, co w Realu. Napisałeś, że gubisz kasę w Chelsea, więc Ci wyjaśniłem, dlaczego nie powinieneś się tym wcale przejmować.

Tu masz kilka dobrych rad, jak poprawić sytuację finansowo małego klubu (temat trochę inny, ale z grubsza rozchodzi się o to samo):

http://www.cmrev(...)asa.html
Darkness... for me is where I shine

GloomyRaven Partyzant

02.11.2011 14:50    #8858     Sufler - Porady do gry - Finanse - ZAPRASZAM do dyskusji

Witajcie

No mam problem z finansami - nie ogarniam tego! Podjąłem wyzwanie gry Lutonem w Angielskiej Blue Square Bet Premier.
Ciężko jest...
Zawodnicy nie zachwycają (już pomijam że się nie nadają do mojej ulubionej taktyki). Na transfery 0! grosza...
Zaraz będę miał listopad i okrągłe 0 w kasie klubowej... :/ na starcie było, już nie pamiętam, 2-3 miliony zł.

Co zrobić żeby jakoś żyć takim klubem, żeby dorobić się kasy, innych zawodników i awansować?!

Dodam że jak grałem w demo i Chelsea i Realem to stan konta też drastycznie mi malał z miesiąca na miesiąc!! Czy konieczna jast wyprzedaż najdroższych zawodników i załatwienie sobie leszczy?! Przecież w rzeczywistości w Realu czy Chelsea tak im kasa nie ucieka chyba co?!

Może ktoś się podzieli wskazówkami, poradami, może ktoś poda linka do ciekawych artykułów o finansach...

Zapraszam do dyskusji ;)
Blue is the colour!

EnsiferuM Partyzant

02.11.2011 13:35    #8859     Sufler - Porady do gry - FMRTE - Zagadka rozwiązana?
Witam.
Aktualnie grajac w fm 10 przetrwalem 10 sezonow bez fmrte grajac 4ligowym zespolem i dochodzac do ekstraklasy a tam ledwo sie w lidze utrzymywalem.

W Pozniejszym czasie chcialem sie umocnic w ekstraklasie i zaczałem uzywac FMRTE.
Pare zmian w sztabie, nowe kontrakty oraz TRANSFERY.

To ostatnie jest najczestrzym problemem.

Zaczlem nowa gre i uzywanie full FMRTE.
Dodałem sobie:
Finanse 100,000Euro
druzyna i edycja przez "mass edit" wszystkich na 50 CA do -8/-9 PA.
Sztab "mass edit" tak by kazdy trener osiagnal 5gwiazdek treningu.
Edycja klubow filiarnych i patronackich aby takze mozna bylo co nieco wypozyczyc.
Heal/Inspire/Remove co tydzien badz dwa.
I przeszedlem tak 3 sezony. Bez transferow i zadnego crasha.

Nadszedl 3 sezon, juniorzy sie starzeja, pomyslalem ze kupie nowych newgenow.
Szukam graczy powyzej 170 PA i ponizej 20 lat.
Znalazlem, jest ich sporo tak wiec czas ich kupic.
Polowy nie udalo mi sie wyłuskac wiec zeedytowalem przyszle transfery na swoja korzysc oczywiscie.

Kupilem 12 juniorów zmieniajac "przyszle transfery" innych druzyn.
Zapisuje gre, nadchodzi nowy dzien, włączam FM i wczytuje gre... wyskoczyl crash, tak samo na 10 innych autosave.
Nie chcialo mi sie wiecej z tym bawic, bo za niedlugo mial wyjsc FM 2012

Nadszedl FM2012.
Uruchamiam gre razem z FMRTE, Gram wisla, jest ok, ale nadal trzeba kogos kupic stosownego, lekki edit bramkarza newgena na 150CA/200PA. Wszystko ok, przerabiam transfery i nastapil crash.

Prawdopodobnie 5 sezonow meczacej gry, rozwiazalem zagadke ktora stanowi czeste lub w wiekszosci crashe w save.
Kazdy transfer przerobiony powoduje crasha.

W przypadku uzywania Mass edit w personelu, nalezalo zmienic profesje w filtrze aby edytowac trenerow, a tak edytowalem wszystkich wylacznie z prezesem i dyrektorem stadionu po czym wystepowal crash.

Edit:
Grajac w fm2012 uzywalem fmrte, zmienialem transfery i mialem 5 autosave.
4 Autosavy nie dzialaly ale zadzialal tylko ten w ktorym ledwo zaczalem gre i podpisalem z zawodnikami NORMALNIe kontrakt a nie poprzez zmiane przyszlych transferow.

Grajac 6 roznych gier, zawsze po zmianie przyszlych transferow moje save padly.

kosior145 Partyzant

02.11.2011 13:21    #8860     Sufler - Porady do gry - Role, Polecenia.
ja mam taki problem, że jakich polecen dla druzyny nie ustawie i tak będzie źle. zawsze chujowo mi idzie, a na domyślnych całkiem dają rade.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution