Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

bublak Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.12.2011 16:38    #8411     Sufler - Porady do gry - Problem z grą sieciową
ok juz znalezlismy;) dla tych co by mieli taki problem
nazwisko menagera-->czynnosci-->urlop--> wyloguj uzytkownika (na samym dole)

bublak Partyzant

18.12.2011 16:34    #8412     Sufler - Porady do gry - Problem z grą sieciową
witam mam problem, gram z kolegami w fm'a z tym, że przez sieć. każdy grał na swoim komputerze dzisiaj kolega zalogował się razem ze mna na moim komputerze gdzie jest serwer i kiedy chce wrocic na swoj komputer ciagle jest zalogowany u mnie i nie umiemy go rozlaczyc z mojego pc

Goldberg1987 Partyzant

18.12.2011 16:33    #8413     Sufler - Porady do gry - Problem z ligą niemiecką
[quote=Inko90]Witam, mam pewien problem z ligą niemiecką. Otóż kiedy włączam nową grę to żaden niemiecki klub nie gra w europejskich pucharach... Wersja FM'a to 12.1[/quote]

Chodzi Ci o oto, że podczas wyboru klubu nie pisze, że nie grają w europejskich pucharach???

Jeśli tak to się nie przejmuj. Po zatwierdzeniu klubu wszystko jest OK.

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=naimad83]Witam,
proszę o pomoc przy wyborze klubu do FM12. Interesują mnie 2 opcje grania.

Pierwsza opcja:
Szukam klubu, który ma jak najlepsze obiekty młodzieżowe i bazę treningową. Reszta mało ważna (stadion, kasa itp.). Za to klub ma być w jak najniższej lidze. Zastanwaim się nad Lens, ale proszę równiez o inne propozycję.

Druga opcja:
Szukam ligi(zespołu) gdzie jest mało kolejek. Najlepiej Europa, ale może zainteresujecie mnie innym kontynentem, gdzię będe mógł sprowadzać w miarę uzdolnioną młodzież, a później może coś ugrać w pucharach.

Z góry dzięki.[/quote]

Polecam grę Lens, fajnie się nimi gra, mam prawie połowę sezonu i nie przegrałem żadnego spotkania razem ze sparingami czy grą w pucharach. Młodzież rozwija się bardzo szybko, w zespole u-19 jest pełno talentów z potencjałem na 4-4,5 gwiazdki, no i oczywiście, co określiłeś w swoim poście mają dobrze rozbudowane obiekty treningowe. Jedyny problem, który zarejestrowałem to zarząd, który na nic się nie zgadza, z tym, że może tylko tak u mnie w rozgrywce jest, a u Ciebie byłoby inaczej. Podsumowując, polecam grę LENS, ponieważ gra nimi to pasmo samych sukcesów, co na pewno pomaga w tym, aby dalej kontynuować grę tym klubem i nie przejmować się przeciwnościami, które są ze strony zarządu. Na zakończenie dodam tylko, że kasy na transfery też nie uświadczysz, natomiast to nic nadzwyczajnego, ponieważ żaden francuski drugoligowiec nie posiada funduszy na wzmocnienia.

Inko90 Partyzant

18.12.2011 16:00    #8415     Sufler - Porady do gry - Problem z ligą niemiecką
Witam, mam pewien problem z ligą niemiecką. Otóż kiedy włączam nową grę to żaden niemiecki klub nie gra w europejskich pucharach... Wersja FM'a to 12.1

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
18.12.2011 14:58    #8416     Sufler - Porady do gry - Brazylia

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

18.12.2011 13:38    #8417     Sufler - Porady do gry - Słabe wyniki na nowym patchu
Ja to nie wiem na co wy narzekacie. Ja cały czas wygrywam, był przestój po wgraniu nowego patcha, ale zmieniłem trochę w ustawieniach i jest gitara. Fakt, że drużyny komputera mają obecnie bardziej efektywną linię obrony, trudniej jest strzelić gola, ale mnie to tylko cieszy, ponieważ jest nad czym myśleć. Przed nowym patchem robiłem ze wszystkimi co chciałem, teraz jest trochę trudniej, ale nie ma co się załamywać, tylko coś po zmieniać. Udało mi się to od razu, bo uważam, że mam dobrą taktykę i wystarczyło tylko lekko ją zmodyfikować i dalej jest bajka. Narzekacie na rozmowy motywacyjne, dobrze, z tym, że ja takiego problemu nie mam, tylko, jest trudniej ich motywować, już po wybraniu po dobrym meczu "solidna wygrana" nie są wszyscy zachwyceni, teraz jest ich co najwyżej 3-4, a reszte musze domotywowywac indywidulanie, jednym słowem, też jest trudniej.

miSiek CR7 Partyzant

18.12.2011 12:14    #8418     Sufler - Porady do gry - Problemy po wgraniu patcha 12.1
Witam. Mam pewien problem. Gralem KRC Genk przez 3 sezony jeszcze na starych latkach 12.0.4, pozniej moja gra zostala zaaktualizowana przez steam do najnowszej wersji. Zaczely sie problemy. Zawsze patrzylem jak zawodnicy sie rozwijaja poprzez patrzenie na strzalki rozwoju w profilu zawodnika. Teraz zaladowalem gre i przy prawie kazdym zawodniku i przy wszystkich jego umiejetnosciach sa strzalki do gory lub w dol mimo tego ze wcale nic nie wzroslo.
Przeczekalem jakies 3 miesiace w grze, a strzalki znikaja, pojawiaja sie nastepne, lecz zawodnicy nie rozwijaja tych umiejetnosci ktore mi wskazuje gra. Da sie jakos zresetowac te strzalki? Chcialbym miec podglad rozwoju zawodnikow, a obecnie tego zauwazyc sie nie da. Dzieki za odpowiedz.

twoj_kat Partyzant

18.12.2011 10:04    #8419     Sufler - Problemy techniczne - Zawiesza sie fm 2012
ja również mam ten problem, raz da się zagrać mecz a raz zawiesza kompa, to raczej nie problem sprzętowy ponieważ mam proc. i5 2,4GHz, 6GB DDR3, a kartę graf. GeForce GT540M 2GB: mam nadzieję że ktoś to rozgryzie

sirpawel Partyzant

17.12.2011 22:54    #8420     Sufler - Porady do gry - Błąd przy grze sieciowej
Witam.Zwracam się do Was z problemem dotyczącym gry sieciowej.Nie będe owijaj w bawełnę i od razu przejdę do sedna, a więc postanowiliśmy z kolegą pograć w FM12 na patchu 12.0.4 przez sieć.Kolega bez problemu połączył się do serwera, którego byłem hosterem, wybrał drużynę.Po zatwierdzeniu FM zaczyna przetwarzać dane i nagle staje, po czym wywala go do ekranu startowego.Z góry dzięki, pozdro ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution