Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

busio Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.12.2011 12:35    #8401     Sufler - Porady do gry - fm 2012 zawiesza się
mam problem. gram 2 sezon Legią.Po konferencji prasowej po meczu w PP z Polonią kiedy chce przejść dalej wyświetla się przetwarzanie... w tym momencie gra się zawiesza. ten widok utrzymuje się już ok. 1h. gram drugi sezon i pierwszy raz to się zdarzyło. od razu piszę, że 3d mam wyłączone. gdy włączam manager zadań status fm jest uruchomiony. mogę jego wyłączyć w managerze. mogę wyjść do windowsa podczas przetwarzania. proszę o pomoc. nie wiem co robić. z góry dziękuję :)

maselko Partyzant

Witam. Nie mam zadnych pytan ale widze ze duzo osob pyta o Borussie Dortmund.Chce wam przedstawic w kilku zdaniach moje wrazenia z gry tym klubem.

Bede gral nimi juz 5 sezon chyba (lub 4) i nadal mi sie nie znudzilo. W pierwszym sezonie bez jakis glosnych transferow spokojnie można wygrać bundeslige (ja w ostatniej kolejce bezposrednio przegralem mistrzostwo z bayernem 1:0).W drugim sezonie można porobić głośne transfery ,tylko trzeba miec troszke kaski... ale po sprzedazy Kagawy do Realu M. za 39mln nie ma z tym problemu.Przyszli do mnie Rafael VdV,Seydou Doumbia oraz Carlos tevez... przy okazji kilka talentów (m.in Fierro) i juz jest kadra ktora spokojnie mozna wygrac bundeslige ( ja mialem 15 pkt przewagi nad koeln). W LM niestety odpadlem odrazu po fazie grupowej gdyz trafilem na Barcelone :(...
No mysle ze to zacheci was do grania tym klubem. W dodatku maja stadion 80.000 miejsc i po sezonie mi rozbudowali do 110.000

MatiasekF1 Partyzant

Witam,

Nie jestem w stanie sobie poradzić z problemem postawionym w temacie. Gdyby tylko ktoś był w stanie mi pomóc będę wdzięczny.

Alexxx10 Partyzant

Znacie jakiś dobrych - moga byc młodzi- zawodników do Athletic Bilbao. Na kazda pozycje. Cena nie gra roli. Przypomne tylko ze musz to byc baskijscy piłkarze i tu jest najwiekszy problem. Z góry dzieki/

krzan20 Partyzant

Mam pewne pytanie, czy do FM 12 zrobicie dodatek:
http://www.cmrev(...)ues.html
Chciałbym pograć kilkoma tymi ligami. Wiele osób pewne też by chciało.

P.S
Mógłbym przy tym pomóc, ale mam problem z edytorem gry.
Więcej w temacie:
http://www.cmrev(...)lem.html
Amen

xxxBrowarekxxx Partyzant

18.12.2011 18:26    #8406     Sufler - Porady do gry - Wyszukiwanie zawodników.
Witam. Mam mały problem. Obecnie moja kadra składa się z 20 zawodników. Gram Lechią Gdańsk, 2019 rok. W opcji szukaj > piłkarze mam zawodników do 15mln pln (praktycznie sami młodzi 17-22lata), którzy mają max 3,5 gwiazdki rekomendacji, a ich poziom obecny to 1/2,5 gwiazdki. Mam tutaj problem, bo niby gram Lechią, ale poziom reputacji jakiś chyba mam - 7x wygrana ekstraklasa, co rok gram fazie grupowej LM, a w ostatnim sezonie doszedłem do finału i przegrałem tam 4:3. Mam na transfery 90mln, ale niestety zawodnicy którzy chcą do mnie przyjść są zwyczajnie za słabi, np. bramkarz 19 letni ma obecnie 1/2 gwiazdki, a w przyszłości ma rekomendacje na 3, to będzie kosztował około 30mln. Inny problem to to,że niby zawodników mam na liście dostępnych do kupna, ale tak naprawdę nie chcą do mnie przyjść. Potrzebuje paru zawodników aby wzmocnić moją kadrę, bo 20 piłkarzy, to za mało. Ma ktoś jakieś sprawdzone metody na wyszukiwanie zawodników? Scoutów mam zatrudnione 18, a ich ocena um. oraz pot. wynosi około 15 u wszystkich.

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
18.12.2011 18:02    #8407     Sufler - Porady do gry - Taktyka Lech

Falcon Przodownik pracy

18.12.2011 17:41    #8408     Sufler - Porady do gry - Taktyka Lech
http://www.cmrev(...)?page=14

http://www.cmrev(...)012.html

Ja zawsze Lechem grałem 4-2-3-1 i nie narzekałem

"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Piotrek95 Partyzant

18.12.2011 17:04    #8409     Sufler - Porady do gry - Raporty w reprezentacji
Gram w reprezentacji Polski i mam taki problem, że nie otrzymuję raportów moich piłkarzy ze wszystkich meczów, mimo że wcześniej im ustawiłem że trenerzy mają te raporty przysyłać, np. był mecz Lille z kimś tam i grali Jeleń i Obraniak a dostałem raport tylko o Jeleniu. W FM11 takich problemów nie było, ustawiłem raz otrzymywanie raportów i dostawałem je przez kilka lat.

Czarny_ck Partyzant

18.12.2011 16:48    #8410     Sufler - Porady do gry - Liga-Terminarz
Mam problem, chodzi o Terminy rozgrywania meczy, chciałem zacząć ligą włoską, wszystko ładnie pięknie. TYlko, że gdy gram kolejke ligową, to cała kolejka odbywa się w jednym dniu, przeważnie w niedziele....
Moje pytanie brzmi, co zrobić by kolejka ligowa odbywała sie w przedziale piątek-niedziela/poniedziałek?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.