Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Wujcio Sid Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.12.2011 16:16    #8391     Sufler - Porady do gry - Cześć mam męczący problem.
Witam. pobralem ostatnio backpack (stadium 12 najwiekszych lig swiata.) no i wszystko niby jest ok wypakowuje tam gdzie trzeba odswiezam skorke (mam odznaczone buforowanie a zaznaczone odswiezanie) no i teraz powinno pojawic sie tlo stadionu np ruchu radzionków gdy wchodze w ten klub. a pojawia sie tło dopiero gdy wejde w jakis mecz w wynik. jezeli wchodze w mecz Lech - wisla to wyswietla mi wkoncu tło lecha. z tym ze pozniej gdzie nie wejde to te tło lecha jest. Nie powinno to sie zmieniać? wchodze w chelsea jest chelsea wchodze w Porto i jest porto?

fryz Partyzant

20.12.2011 15:50    #8392     Sufler - Porady do gry - Problem z zatrudnieniem trenera
Nie o to chodzi - wiem, jakie zmiany wprowadził patch i rozumiem dlaczego zarząd anulował umowę. Przed drugą próba zaproponowania kontraktu odpowiednio zmniejszyłem liczebność sztabu - chodziło o to, że nie da się nawet zaproponować kontraktu, ale problem zniknął po jakichś dwóch tygodniach w grze.

JK93 Młody aktywista

Otoz mam taki problem, ze nie znam sie na ustawianiu taktyk. Nie potrafie dopasowac polecen do moich zawodnikow, ale chcialbym zaczac tworzenie taktyki od podstaw i nauczyc sie tego. Dlatego pytam: Na ktorym rodzaju taktyk idzie zalapac szybciej to cale rozumowanie?
P.S. Przepraszam za blad w nazwie tematu.

fryz Partyzant

20.12.2011 10:28    #8394     Sufler - Porady do gry - Problem z zatrudnieniem trenera
Witam,

Mam problem z zatrudnieniem trenera - złożyłem propozycję kontraktu, ale zarząd anulował umowę z powodu przekroczenia dozwolonej ilości współpracowników. Kiedy próbuję ponowić ofertę, pojawia mi się coś takiego jak na screenie. Spotkał się ktoś z tym? Przed ostatnim patchem było ok, czyżby SI znów coś popsuło?

Z góry dzięki za pomoc.

Ed: Na screenie słabo widać, więc: w zakładce oferta kontraktowa jest: "Nie możesz zaproponować kontraktu tej osobie. Dopóki zespól nie zaakceptuje oferty możesz jedynie czekać."

Youtuki Partyzant

20.12.2011 08:56    #8395     Sufler - Porady do gry - witam was mam prosbe
wiec ma taki problem zainstalowalem cm 3/4 pobawilem sie edytorem i chcialem spowrotem zeby bylo po staremu wiec odinstalowalem dysku c usunelem eidos plik ale dalej jak instaluje to sa seve ze poprzedniej instalki gdzie mozna jeszcze usunac dane poprzedniej instalki ?

Snowy Partyzant

19.12.2011 18:48    #8396     Sufler - Porady do gry - Problem z zakupem zawodnika
Witam, mam problem z zakupem pewnego zawodnika. Jest to newgen. Nie ma w ogóle możliwości złożenia oferty, nie jest to "szarak".

http://scree(...)/pcpihks

Co może być przyczyną?

massio3 Partyzant

19.12.2011 17:08    #8397     Sufler - Porady do gry - Klub filialny i rezerwy
Witam otoz mam 2 problemy;
1. czemu moj asystent nie uwzglednia na sparingi rezerw niektorych zawodnikow, poprostu ich jakos omija
2. dlaczego nie moge przesunac zawodnika do klubu filialnego? klikam sklad i niema opcji zeby go przesunac
Prosze o pomoc!

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
19.12.2011 17:06    #8398     Sufler - Porady do gry - Gra chwilowo niedostepna
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

jacekzielinski Partyzant

19.12.2011 14:32    #8399     Sufler - Porady do gry - Wyszukiwanie zawodników.
Zastanawiajace, u mnie to jest tylko i wylacznie problem odpowiednio wysokiej pensji i bonusow, chyba ze mierzysz w gwiazdy pokroju Messiego to sie nie dziwie ze nie chce przyjsc do Lechii z calym szacunkiem dla niej. Chociaz widzialem, ze jakis Messi z Nigerii smiga po naszych boiskach ;)

jacekzielinski Partyzant

19.12.2011 14:29    #8400     Sufler - Porady do gry - Klub filialny
Tez prowadze Lecha (he he - fajnie brzmi) i klubow filialnych mam chyba ze 3 (Nielba, Olimpia, Górnik Konin) jeden od popularnosci (Atletico Paranense) i ze 4 patronackie (BVB, Totenham, Shalke, HSV), nie wiem nigdy z tym problemow nie mialem. Natomiast celowosc wspolpracy jest zastanawiajaca. Niby mi placa ale i tak jak chce jakiegos dobrego rezerwowego wypozyczyc to i tak on nie chce do mnie przyjsc a isam klub patronacki sie nie kwapi go wypozyczyc do mnie. Troche sie to zaczyna robic opcja dekoracyjna.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution