Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

alfa_kev Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Mam taki sam problem, wczoraj jeszcze do ok północy sobie spokojnie grałem, przed chwilą próbuję odpalić fm'a i nic. @MaciejzCG od jakiego użytkownika na allegro kupowałeś, bo ja od www_timegold_pl. Fm jest na moim dysku ale nie ma go w bibliotece i nie mogę go odpalić.

ejss Partyzant

23.12.2011 16:37    #8372     Sufler - Porady do gry - Trening juniorski
Witam
Mam problem z treningiem juniorskim. Kiedy chce nadac juniorowi taki trening to sie nie da, nazwa treningu jest na szaro. Sciagalem trening juniorsty by gut3kPL. Co robic?

Falcon Przodownik pracy

Odpowiem linkami do innych tematów w których była podobna dyskusja.

http://www.cmrev(...)lad.html

http://www.cmrev(...)ad_.html
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Pablo Aimar Partyzant

23.12.2011 15:09    #8374     Sufler - Porady do gry - Bląd FM 2012 v12.1.0.242761
Witam,
po aktualizacji pojawil sie u mnie problem w grze.
Jak wchodze do profilu gracza, gra sie wiesza i mnie wywala.
pisze ze jest problem FM 2012 v12.1.0.242761.
Ktos wie o co chodzi ?

MaciejzCG Partyzant

Siema! Mam nie lada problem. Posiadam FM 12 od premiery i nie było do tej pory żadnych problemów. Kupiłem sam klucz przez automat z allegro. Niestety po ostatniej aktualizacji FM 12 mi zniknął z biblioteki, transakcji steam oraz ODINSTALOWAŁ się z komputera, a zostały tylko same ikonki. Dodam, że nikt nie grzebał przy komputerze, bo tylko ja go używam. Jakieś pomysły? Co się mogło stać?

lalusinho Partyzant

22.12.2011 21:39    #8376     Sufler - Porady do gry - Problem
Witam, mam problem z FM12. Otóż chodzi o to, że przy włączaniu gry, gdy ona się ładuje raptownie się wyłącza. W crash dumps pisze mi to:
FM 2012 v12.0.3.231651 (2011.12.22 21.38.15).dmp
Czym to może być spowodowane?
Proszę o pomoc.

meenzer Partyzant

22.12.2011 19:58    #8377     Sufler - Porady do gry - [FM2011] Przyjac taka oferte?
Hej,

Po 2 udanych sezonach z Vit. Guimaraes przeskoczylem do Atletico Madrid. Po zdobyciu mistrzostwa i wygraniu LE w kolejnym sezonie w marcu zaaplikowalem na wolne miejsce w Barcelonie (platala sie miedzy 6 a 8 miejscem, sezon 2014/15!) ... i dostalem te oferte lecz jako ze bylem na dobrej drodze z Atletico w LM poprosilem o odlozenie decyzje na koniec sezonu na co BCN przystala ... i tu pojawia sie problem: skonczywszy sezon ligowy z Atletico (drugie mistrzostwo!) BCN wrocila do mnie z oferta ALE ... za 3 dni mam grac final LM z Man City !!!! BCN nie zgadza sie juz dluzej czekac ... CO BYSCIE ZROBILI ? Dali kosza BCN czy zostawili Atletico ?

robal15 Młody aktywista

22.12.2011 19:12    #8378     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Bo styl gry uległ zmianie. Jako dowód mogę pokazać mecze przed i po patchu.

Tu masz moje żale. Możesz sobie poczytać.
http://www.cmrev(...)chu.html

Spadek formy to dobra wymówka. Tylko, że mało przekonywująca, bo dziwnym trafem idealnie zgrał się z patchem.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Falcon Przodownik pracy

22.12.2011 13:55    #8379     Sufler - Porady do gry - Liga-Terminarz
Przenoszenie meczy do tv masz zaznaczone czy odznaczone? Jak odznaczone to tutaj tkwi twój problem
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Maroko Partyzant

22.12.2011 00:04    #8380     Sufler - Porady do gry - Jak dodać/zmienić ligę
Witam, gram sobie w Football Manager i mam taki problem. Otóż prowadzę sobie reprezentacje Maroka, ale oczywiście mam dostęp do mocnych lig w Europie - Anglia, Hiszpania, Włochy, Niemcy, Francja i Holandia (oczywiście Polska). Jednak ostatnimi czasy w mojej rzeczywistości zrobiła się mocna liga rosyjska, a holenderska jest słabiutka (Rosjanie mają 2 zespoły w 1/8 Ligi Mistrzów, dla przykładu Włosi też dwa, Niemcy jeden, Anglicy i Hiszpanie po trzy).

Czy jest możliwość dodania/usunięcia jakiejś ligi mimo wybrania na początku innych?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution