Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Bobilo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=pawcio96]Szukam zawodnika do BVB który bardzo dobrze wykonuje Wolne no i nie najgorzej gra bo mam od cholery wolnych a niestety nie ma kto wykonać.
Wesołych Świąt
pawcio96[/quote]

Hah identyczny problem miałem u siebie, też gram Borussią :D Od razu ci mówię bo chyba lepszego nie ma - Douglas Costa z Szachtaru Donieck(Ukraina).Dobre wolne,strzały z dystansu i do tego świetny rozwój.U mnie strzał w 10.

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
24.12.2011 14:46    #8362     Sufler - Porady do gry - Wywala
[quote=konrwaw]którą masz wersję gry?[/quote]

Spodziewam się, że piracką bo tylko tam był ten problem :)

NoguS Partyzant

Mam taki problem, gram w Polskiej III lidze lubelsko-podkarpackiej i nie mogę przeprowadzić zmian z panelu taktyka, natomiast mogę ja zrobić z panelu "szybkie taktyki" - "przeprowadź szybką zmianę:.
Więc gdy mój zawodnik jest kontuzjowany podczas meczu to muszę wyłączyć FM-a i wczytywać od nowa i modlić się że tym razem nie będzie kontuzji.
Czy ktoś wie o co chodzi i jak to naprawić?
Dodam że gram na tych dodatkach:
http://www.cmrev(...)tch.html
http://www.cmrev(...)1_0.html
http://www.cmrev(...)ase.html
http://www.cmrev(...)tz_.html

chciuczek Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Witam. Podczas gdy chciałem usunąć zawodnika z mojej listy życzeń wyskoczył mi jakiś błąd i wywaliło mnie do windowsa. W czym problem ?

Krystian168 Partyzant

[quote=exeter_city]Szukam klubu z przynajmniej 1 legendą w zespole. Np. Totti w AS Roma, lub Ruud Van Nistelrooy w Malaga. Macie jakieś typy ? Do tego żeby ten klub był poza top 3 i nie miał problemów finansowych. Anglia mi się chyba porządnie znudziła.
Która liga jest najciekawsza : włoska, francuska czy hiszpańska ? Chcę odbudować potęgę jakieś klubu , np. AS Roma, Valencia, może zagrałbym Lille, no pomóżcie. Ważne żeby była jakaś legenda bo się fajnie gra z taką starą gwiazdą. :P [/quote]

Raul w Schalke. Roberto Carlos i Eto'o w Anżi

Robi2009 Młody aktywista

Nie wiem czy to tylko u mnie, ale po updacie do patcha 12.1, edytor mi zfiksował i wygląda tak, jak na screenie. Nic tam nie działa. Ktoś się może z tym spotkał?

EDIT: Już nieaktualne, wyczyściłem cache edytora w Danych aplikacji i pomogło. Do zamknięcia.
There's nothing to fear except the fear itself

Salim Partyzant

[quote=exeter_city]AS Roma ma duże problemy finansowe ? Valencia ? Oba kluby mnie bardzo interesują, może ktoś prowadził i może opowiedzieć coś więcej o nich ? [/quote]
W Romie nie ma wiele kasy na transfery. Ja mialem bodajze 4mln zł w pierwszym sezonie a wg mnie potrzebny jest tam naprawde niezly lewy obronca.
Valencia miala chyba 15mln i przyjemniej mi sie nia gralo niz Roma ;)

exeter_city Partyzant

AS Roma ma duże problemy finansowe ? Valencia ? Oba kluby mnie bardzo interesują, może ktoś prowadził i może opowiedzieć coś więcej o nich ?

alfa_kev Partyzant

[quote=seba1702]Hmmm... no nie wiem niby wszystko si jest... spróbuj do tego supportu napisać

@alfa_kev, a zobacz co się aktualizuje :-)[/quote]

aktualizuje się CS.

Problem chyba rozwiązany, podobno się trafiły trefne kody. Musisz pisać do sprzedającego po nowy kod lub zwrot gotówki.

exeter_city Partyzant

Szukam klubu z przynajmniej 1 legendą w zespole. Np. Totti w AS Roma, lub Ruud Van Nistelrooy w Malaga. Macie jakieś typy ? Do tego żeby ten klub był poza top 3 i nie miał problemów finansowych. Anglia mi się chyba porządnie znudziła.
Która liga jest najciekawsza : włoska, francuska czy hiszpańska ? Chcę odbudować potęgę jakieś klubu , np. AS Roma, Valencia, może zagrałbym Lille, no pomóżcie. Ważne żeby była jakaś legenda bo się fajnie gra z taką starą gwiazdą. :P

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution