Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

simmi555 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.12.2011 21:50    #8351     Sufler - Porady do gry - Zbyt częste kontuzje
ja mam ten sam problem... bardzo czeste kontuzje... nie bede sie rozpisywal co z tym idzie...ale to jest wkurzajce... da sie cos z tym zrobic??

DiDi1992 Partyzant

26.12.2011 21:14    #8352     Sufler - Porady do gry - Pomoc
Zaden problem zeby wejsc i skasowac fabregasa z tego starego facepacka w notatniku i usunac jego zdjecie. wydaje mi sie, ze beda sie pokazywac na zmiane, niech mnie ktos poprawi
Vi er berømte Brann fra Bergen!

zbyszko88 Partyzant

26.12.2011 21:12    #8353     Sufler - Porady do gry - problem przy instalacji ze Steama
Witam dostałem na święta fm 12 ale mam problem

mam wersję pudełkową.postępowałem tak jak jest pokazane "Aktywacja-FM-2012-przez-Steam" Zarejestrowałem się na Steamie w bibliotece mam fm 12. Gra się włącza, ale nic się nie pojawia na monitorze. Jak drugi raz próbuje włączyć to pojawia się komunikat że gra jest włączona ale tego nigdzie nie widać. Potrzebuje pomocy bo nie wiem co robić. Pozdrawiam

Rossoneri1997 Partyzant

Na prawą obronę proponuje Ivana Bandalovskiego. W pierwszym za 300 tys. nie wiem jak w 2.
A ma ktoś propozycje co do mojego problemu??

verchi17 Partyzant

To ja ci polecam Yaya Sanogo na atak, po pierwszym sezonie kończy mu się kontrakt, i jeszcze sie nie zdarzyło, zeby szybko znalazł klub, u mnie nie było problemu z jego przejsciem. A za meliksona Kenia, przypadek taki jak z Sanogo, tylko on pewnie dopiero zgodzi sie na transfer w polowie sezonu, ale klubu tez nie moze chlopak nigdy znaleźć:)

drzewik Partyzant

Cześć, mam pewien problem jak w temacie. Mam ekran przedmeczowy, lub nawet meczowy, koniec pierwszej połowy i niby ma być rozmowa motywacyjna a tu lipa...gra wyłącza mi laptopa. Bądź przed meczem wychodzi do windowsa i wyskakuje komunikat XML parsing error! (invalid token) at line 776 of state MATCH_SCREEN.xml.
Proszę o pomoc bo gra wydaje się niemożliwa ;/

exeter_city Partyzant

25.12.2011 20:55    #8357     Sufler - Porady do gry - Zawodnik +32
Witam. Mam problem, a właściwie nostalgiczne wspomnienia świetności Tottiego i prowadząc As Roma chce go jak najdłużej mieć. To znaczy jak dbać o takiego staruszka, jak wydłużyć jego grę lub ograniczyć spadek umiejętności fizycznych ? A może da się w edytorze troszkę go podkręcić bo przecież Totti nadal jest świetny :P Proszę o pomoc.

microais96 Partyzant

25.12.2011 18:14    #8358     Sufler - Porady do gry - dodanie ligi
mam problem. nie wiem czy jak dodalem dodatek 3 i 2 ligi polskiej (wgrany dobrze na100%) to moge go aktywowac podczas rozpoczetej gry. jak kilkam nowa gre to moge grac te ligi, ale w rozpoczetej grze (gram tam juz dlugo i nie chce od poczatku) nie moge znalezc opcji ktora je aktywuje... Mozna to zrobic? Jak tak proszę o instrukcję, z gory dzieki ;).

Pablo Aimar Partyzant

No pogralem sobie pare meczy i sytuaacja znowu sie powtórzyła, co moge zrobic, bo juz nie wiem, ja prawie 2 miesiace nie moge rozwiazac problemu.

NoguS Partyzant

Zrobiłem reinstal gry i włączyłem bez żadnych dodatków i nadal problem występuje.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.