Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

bullkovsky Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Problem sam się rozwiązał. Przyszedł styczeń, przyszła oferta z Evertonu, którą odrzuciłem i wtedy agent Gervinho chciał nowy kontrakt i ten został zaakceptowany.

Necib Partyzant

[quote=pawcio96]Co radzicie Borussia Monchengladbach, Hannover, Koln, Freiburg, Hoffenhaim. Czekam[/quote]

Nie ten temat pawcio. To jest właściwy- http://www.cmrev(...)ke_.html

Cams Partyzant

Zależy jaka liga Cie kręci. Może Southampton, Middlesbrough, Montpellier też ciekawe, Hertha Berlin, Lens.

Też ostatnio miałem problem, bo granie w Anglii Blackburn mi się przejadło. Mój wybór padł na Hoffenheim. Cholernie ciekawa, młoda drużyna z malutkiej miejscowości, z urzekającym przydomkiem ''Wieśniaki". Czas wprowadzić ją na salony.

adrian095 Partyzant

Ja mam podobny problem tyle że gra wyłącza się w trakcie rozgrywki i na przeglądarke mnie przeżuca na str. Sega i tam jest napisane ze mam nie oryginalną wersje gry.

bullkovsky Partyzant

Gram Arsenalem i w 2014/2015 kontrakt Gervinho zbliża się do końca. Chcąc go przedłużyć, dogaduje się z zawodnikiem bez problemu ale potem okazuje się że nie może przedłużyć kontraktu bo nie dostaje pozwolenia na pracę. Od siebie dodam tylko, że pierwszy raz trafiam na coś takiego.

Laporeer Partyzant

27.12.2011 15:12    #8346     Sufler - Porady do gry - Kontuzje pod koniec sezonu
Witam,

Mam taki problem. Gram Chelsea, pierwszy sezon, patch 12.0.4. Przez cały sezon raczej omijały mnie kontuzje, tzn. zdarzały się, ale w takich rozsądnych ilościach. Natomiast w drugiej części sezonu tak jakoś w marcu zaczęły się masowe kontuzje, np. dochodziło do sytuacji, że niedostepnych miałem ok. 7 zawodników z pierwszej 18stki meczowej. I spora część tych urazów była długotrwałą - na 5-6tyg. lub na ponad 2 miesiące. Z gry wypadali mi kluczowi gracze.

Wy też tak macie, to normalne czy miałem pecha czy to coś jeszcze innego?

chomeini_plc Partyzant

27.12.2011 14:16    #8347     Sufler - Porady do gry - XML parsing error
Witam, co sekundę wyskakuje mi ten błąd;/ i to nie tylko przy uruchamianiu ale przy wczytywaniu ustawień itd. Dosłownie co chwilę jakiś inny błąd
-> not well-formed (invalid token) at line 1 of match day experience
--> not well-formed (invalid token) at line 1 of temporary_folder_in_user_data_folder.xml
--> not well-formed (invalid token) at line 1 of recent_folders.xml
--> not well-formed (invalid token) at line 1 of user_data_location.xml

itd itp, mógłym wymienić z 50 takich komunikatów, wyskakują tak co sekunde co zupełnie uniemożliwia włączenie gry:/

dodam, iż gra inastalowana z orygnalnej płyty, na Windowsie 7 przez Steam... kilkukrotnie usuwana i instalowana ponownie. Nic nie pomaga.

bardzo prosze o pomoc bo póki co to więcej nerwów z tego świątecznego prezentu niż pożytku

edit: problem rozwiązany:)

Delete the following folder:

XP:

C:Documents and Settings\Application DataSports InteractiveFootball Manager 2010settings

Vista & W7

C:Users\AppDataRoamingSports InteractiveFootball Manager 2010settings

This may solve some issues regarding the XML Errors.

SonicSyndicate Partyzant

27.12.2011 12:04    #8348     Sufler - Porady do gry - Błąd podstawowej skórki
Witam. Mam problem polegający na tym, że włączyłem sobie nową skórkę CM Revolution, ale ją zmieniłem na tą podstawową, jednak w oknie z wiadomościami pozostały mi kolory czcionki z tej poprzedniej. Przeładowywałem skórkę, wczytywałem od nowa i nic, a nie chcę grać tak, ponieważ średnio coś widać. W poprzednim FM miałem to samo. Załączam obrazek, jak to zmienić powie mi ktoś?

Seba07 Partyzant

26.12.2011 23:09    #8349     Sufler - Porady do gry - Problem z grafika
Witam panowie, pewnie ten temat już się przewijał setki razy, ale chciałem tutaj go zamieścić i liczę na waszą pomoc, otóż posiadam laptopa Windows 7 z niezła kartą graficzną Radeon HD 6370M 1GB , procesorem Inter Core 4-rdzeniowym i3 i pamięcią 3GB ram DDR3. Gdy odpalam managera i np.wybieram 3 dowolne panstwa to szybkość rozgrywki mam w granicach 4-5 gwiazdek wszystko śmiga bardzo szybko na poczatku, ale jak przejde do meczu to tryb 3d bardzo mi sie zacina, a w ustawieniach wydajność trybu 3d mam tylko 1 gwiazdkę!:( Bardzo proszę o szybką pomoc:) z góry Dziękuję i Pozdrawiam Wszystkich FM-maniaków:)

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

26.12.2011 21:54    #8350     Sufler - Porady do gry - Jak wykreować króla strzelców?
Właśnie dlatego, że wolę Higuaina, sprzedaję Benzemę. Oczywiście zauważyłem, ze go naprawdę poprawili, ale mam swoje powody, żeby go sprzedać.

Jako kompletny sobie radził naprawdę nieźle, ale były minusy tego rozwiązania- miał po prostu więcej asyst niż goli, a ja chcę, żeby był golleadorem. Na serie nie mam żadnego wpływu- 2 gole w meczu, w tym jeden z karniaka to jego szczyt, zwykle jest jeden gol lub żadnego na mecz.

Piłka do napastników nic nie daje, bo dostaje piłkę gdzieś na 35 metrze i albo schodzi do boku albo podaje do przodu do skrzydłowego, czyli w najlepszym razie asysta. W ogóle nie rozumiem nowych ocen- jedyny napastnik w drużynie nie strzela żadnego gola w meczu z Granadą, zalicza jedną asystę i dostaje notę 8,3. Na dodatek marnuje takie sytuacje, że szok- po podaniu Oezila był może z 5 metrów przed bramką i z pierwszej piłki walnął z całej siły w bramkarz. W ogóle marnowanie sytuacji przez napastników u mnie kuleje, ale dopóki strzelali inni, to nie miałem z tym problemu. A teraz, kiedy zależy mi, żeby napastnik strzelał gole, to marnuje setkę za setką. A Ramos ma już bramki...
Darkness... for me is where I shine

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.