Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

miSiek CR7 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.12.2011 11:54    #8311     Sufler - Porady do gry - FM2012 64bit?
Jesli gra Ci sie wlaczyla to obsluguje 64 bity, a 8 gb ramu w sumie do niczego nie sa Ci potrzebne. Mam ta sama ilosc, ale Fm bierze kolo 1 gb, zawsze mozesz przetestowac i wlaczyc kilka gier do tego i sprawdzisz jak fm bedzie sie zachowywal :p Ja uruchamialem rownolegle mozille, gg, fm, winamp i fife 12 i nie bylo najmniejszych problemow

snikers88 Partyzant

30.12.2011 11:23    #8312     Sufler - Porady do gry - Błąd
Witajcie,

mam malutki problem i nie wiem czym moze byc to spowodowane a mianowicie:

gram FMa i jak chce zobaczyć jakiś wynik (1-0) klikam na niego i wyskakuje mi błąd ( ale gre mogę prowadzić dalej):

Logged to channel:

Ostrzeżenie: Did not find font resource: fonts/match

jesli ktoś wie jak to usunąc proszę o pomoc

kvj Partyzant

Jak zawsze mam problem z prawym obrońcą, więc pytam się Was

Vrsljeko (czy coś takiego) i van der Wiel odpadają, gram BVB, połowa pierwszego sezonu

do ok 10 mln
Jeziorak Iława!

jakub7695 Partyzant

[quote=jakub7695]Także poproszę Was o pomoc, szukam klubu z jakiegoś mniejszego (mniej "zakochanego" w piłce nożnej) kraju, który miałby ciekawych młodych graczy, którzy stanowiliby o sile zespołu. Klub nie ma być od razu niepokonany (ma być taki, żeby trzeba było by z nim popracować), nie musi być także z pierwszej ligi. Aha, i kraje mogą być z dodatku dodającego grywalne ligi z całej Europy. Co do długów - obojętne. Fajnie by było jakby co rok pojawiał się tam choć jeden spoko newgen, którego można by wprowadzać do pierwszej 11.

W razie problemów ze znalezieniem odpuśćcie sobie młodych graczy.

Czekam na propozycje jak najszybciej, najlepiej zaraz. Ale widzę, że wymagam wiele, i staram się cierpliwie czekać, ale nie umiem! I jak nie znajdę sam albo wy mi jakiegoś klubu, to chyba coś rozniosę!!! Wiecie jak to jest, kiedy ma się zły dzień, ale z przyczyn dość osobistych przyczyn nie będę opowiadał.

@EDIT - No i oczywiście musi być "wciągający".

@EDIT2 - Ahh, bym zapomniał - z el. do LM (LE) ma być TRUDNO.[/quote]

Czy mogę na was liczyć, bo jak na razie to myślę, że znacie tylko 7 najlepszych lig Europy... (sarkazm, mam nadzieję), i polską.

bartekWDZ Partyzant

30.12.2011 02:41    #8315     Sufler - Porady do gry - FM2012 64bit?
Witam takie pytanie, czy FM chodzi na 64 bitach? Chodzi o to że mam 8gb ramu i czy gra czyta to? Bo gdy podczas gry wchodze w menedzer zadan to w procesach wyswietla mi fm.exe*32 co oznaczaloby ze gra chodzi na 32bit i wtedy czyta tylko 3gb ramu. Dobrze rozumuje? Jakie jest rozwiazanie tego problemu ? Czy moze problemu w ogole nie ma i gra czyta te 8gb ramu? Z gory dzieki za odpowiedz.

yayme Partyzant

Daj znać dokładnie jaki masz sprzęt, ale wątpię że to jest problemem. Ja gram wyłącznie na laptopie z cieniutką kartą i choć na minimalnych 3d lekko, leciutko się tnie, to wszystko chadzia.
Na nasze wspólne nieszczęście wracam na cmrev. Niedługo pojawią się pierwsze manifesty.

Bertinho Partyzant

Witam. Mam problem z FM -em 12. Otóż, kiedy przechodzę do meczu gra się wiesza i pozostaje mi zresetować kompa. Z tym że nie zawsze się tak dzieje, czasem wiesza się tylko na moment po czym gra się minimalizuje i za chwilę powraca (wtedy mecz działa normalnie). Do tego po każdym wyłączeniu gry(!) pojawia się komunikat że FM 2012 przestał działać a problem dotyczy fm.exe. Nie mam pojęcia co z tym zrobić. Spędziłem już godziny na szukaniu rozwiązania w necie (między innymi tu na suflerze), jednak nie znalazłem nic konkretnego. Mam pudełkową wersje, gram na nowym laptopie z win7.

Czytałem coś o tym że na laptopach nie zawsze chodzi sprawnie i coś może być ze sterownikami karty graficznej ale to nadal nic konkretnego.

Co mógłbym z tym problemem zrobić?

jakub7695 Partyzant

Także poproszę Was o pomoc, szukam klubu z jakiegoś mniejszego (mniej "zakochanego" w piłce nożnej) kraju, który miałby ciekawych młodych graczy, którzy stanowiliby o sile zespołu. Klub nie ma być od razu niepokonany (ma być taki, żeby trzeba było by z nim popracować), nie musi być także z pierwszej ligi. Aha, i kraje mogą być z dodatku dodającego grywalne ligi z całej Europy. Co do długów - obojętne. Fajnie by było jakby co rok pojawiał się tam choć jeden spoko newgen, którego można by wprowadzać do pierwszej 11.

W razie problemów ze znalezieniem odpuśćcie sobie młodych graczy.

Czekam na propozycje jak najszybciej, najlepiej zaraz. Ale widzę, że wymagam wiele, i staram się cierpliwie czekać, ale nie umiem! I jak nie znajdę sam albo wy mi jakiegoś klubu, to chyba coś rozniosę!!! Wiecie jak to jest, kiedy ma się zły dzień, ale z przyczyn dość osobistych przyczyn nie będę opowiadał.

@EDIT - No i oczywiście musi być "wciągający".

@EDIT2 - Ahh, bym zapomniał - z el. do LM (LE) ma być TRUDNO.

M-A-T-T Partyzant

Witam, bez owijania w bawełnę opowiem o moim problemie. Gram w FM 08 od dłuższego czasu na stacjonarnym komputerze, wszystko jest w porządku. Dziś postanowiłem zainstalować ją także na moim prywatnym netbooku. Nie było żadnych problemów aż do włączenia gry. Pojawił się taki oto błąd:

http://img83(...)ladk.png

Widziałem podobne tematy związane ze zmianą rozdzielczości, ale tam dało ten problem się rozwiązać już po włączeniu gry - u mnie nawet nie chce się włączyć.

Ekran netbooka ma rozdzielczość 1024 x 600 lub 800 x 600. Przy obu ustawieniach pojawiał się ten sam błąd.

Czy istnieje jakieś lekarstwo na tę chorobę? Podejrzewam, że muszę wyłączyć 'Tryb pełnoekranowy' w grze, ale nie jestem w stanie nawet gry uruchomić, więc takie rozwiązanie odpada.

carlosss89 Partyzant

29.12.2011 19:17    #8320     Sufler - Porady do gry - De Jong czy zła motywacja?
Witam narodzil mi sie nie dawno problem zadrecza mnie to troche. Otoz De Jong drugi raz juz powiedzial ze nie pobobaja mu sie rozmowy i tylko on jeden to poruszyl. Osobiscie nie znalazlem jeszcze 100% metody na rozmowy motywacyjne w zeszlym FM-e szlo mi to o wiele lepiej. Jednak co nie uda mi sie przed meczem koryguje w przerwie. Caly czas sie ucze. Asortywnie/ostroznie przed meczem ze oczekuje wygranej nawet jak gram z Barca czy Realem wtedy nie wiedze odpuszczania na boisku. Jednak De Jonga sprowadzilem w lecie 2012 za grosze z ManCity i zdarzyl juz nagadac mediom ze zle prowadze rozmowy. Wielu zawodnikow w zeszlym sezonie chwalilo mnie za podejscie w szatni. Morale wszystkich sa na znakomite a jego na doscy kiepskie. Najwyzej go sprzedam ale moze ktos bedzie mi wstanie pomoc.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution