Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Alexxx10 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.12.2011 18:59    #8301     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Witam ! Mam od poczatku grania w FM 2012 bardzo nurtujacy problem. Moi napastnicy zreszta nie tylko mają na mecz po pare setek. W meczu uda im sie zdobyc jedna bramke nieraz dwie ale wszystkie pozostałe - a jest ich sporo - sytuacje nie wykorzystują. Wy tez tak macie. Czy to moze moje błedy ? Dzieki z góry za odpiowiedz. Pozdrawiam ;)

kwadrat102 Partyzant

30.12.2011 18:44    #8302     Sufler - Porady do gry - FM 2012 - gra przez Lana
Witam panowie ,
Mam taki problem bo gram z kolega przez lana - hamachi i strasznie wolno działa u jednego ... a net mamy podobny - około 6 mb/s .. ja grałem z innym kolegą i super mi i jemu chodziło , ale teraz gram z innym kolegą i właśnie strasznie wolno gra zawsze jednemu chodzi ... wyłączamy wszystkie programy , anitwirusy , zapory i dalej tak samo;/
Proszę o pomoc...czy jest jakis sposób??? jakiś może inny program??

garrus Partyzant

30.12.2011 18:14    #8303     Sufler - Porady do gry - wypozyczenia ;/
witam gram w fma na patchu 12.1.1 od momentu zainstalowania go nie moge nigdzie wypozyczyc swoich zawodników ;/ ma ktos podobny problem? na poprzednim patchu wszystko było oki wypozyczałem po 5/6 graczy na sezon natomiast teraz jak sie uda jednego to sukces :D

Zawodnicy maja że 'chce ograc sie w lidze na wypozyczeniu' i nic z tego odrzucaja wszystkie oferty jak leci.

luisgomes Partyzant

Witam serdecznie wszystkich fanów FM'a i nie tylko.

Mój problem brzmi, tak jak w tytule.

Strasznie denerwują mnie kontuzje w FM'ie. Mam rok 2060 i po prostu nie da się grać. Tyle osób ciągle łapie kontuzje, że podstawowego składu w moim OM, nie widziałem od kilku sezonów ^^.
Tak więc bardzo zdeterminowany postanowiłem zakupić key za te 1 "ojro". :)
Niestety nie wiem, gdzie i jak mam wpłacić te 1 euro, żeby przysłali mi key.

Ewentualnie jeśli zna ktoś jakikolwiek program, lub sposób na skracanie, albo usuwanie kontuzji zawodników, to bardzo proszę o podanie.

Z góry dziękuję.

Pozdrawiam.

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

Nie brałbym Wislehere'a, bo on większość pierwszego sezonu ma kontuzję. Muller jest słaby.

Może Aguero? Z kupieniem go nie ma problemu, tylko ciężko go przekonać do gry u siebie.

Btw. sorry za offtop, w którym sezonie kupiłeś Cavaniego? Bo do mnie nie chce przejść.
Darkness... for me is where I shine

Damian907 Partyzant

30.12.2011 15:15    #8306     Sufler - Porady do gry - Zawodnik mnie oszukuje !
To często spotykane błędy, u mnie zawodnik miał problemy z aklimatyzacją i z tego powodu zgodził się na odejście z klubu, a gdy go zaoferowałem innym klubom to twierdził że dobrze mu w klubie i nie zamierza nigdzie odchodzić.
Zamówiełem ORYGINALNY FM 2012 przez empik w przedsprzedaży.

Damian907 Partyzant

30.12.2011 14:53    #8307     Sufler - Porady do gry - Baza danych - ŚMIETNIK!
[quote=robal15]ja mam w rezerwach 38 latka, który od dwóch lat już u mnie nie gra, ma połowę gwiazdki, a trzymam go, bo chce go później zatrudnić jako scouta. Jeśli go zwolnię lub się go pozbędę, to po zakończeniu kariery nie będzie chciał do mnie przyjść. Dużo zawodników miałem po 30-cie, ale tylko jeden przeszedł na emeryturę w wieku 34lat, po groźniej kontuzji, która go wyeliminowała na 4 miesiące.[/quote]

Po prostu zaproponuj swojemu piłkarzowi nowy kontrakt jako scout i problem roziwązany, a nie trzymaj 2 lata niepotrzebnego zawodnika w klubie, ew. powiedz mu że byłby z niego dobry scout.
Zamówiełem ORYGINALNY FM 2012 przez empik w przedsprzedaży.

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
30.12.2011 14:32    #8308     Sufler - Porady do gry - Baza danych - ŚMIETNIK!
[quote=Wojtek514]Kleyo, jak zawsze próbujesz zmarginalizować problem i wmówić, że nam graczom zawsze będzie źle. Przecież można to prosto rozwiązać,[/quote]

Już tak mam :) I wydaje mi się, że gdyby to było takie proste to by tak zrobili, ale pewnie się nie znam, wszak SI to zło wcielone.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

matimdc Partyzant

30.12.2011 14:24    #8309     Sufler - Porady do gry - Genie Scout 11 Problem
Witam

Mam mały problem nie moge wczytac gry
Najpier mialem problem z kompresja pliku ale zaznaczylemw opcjach zeby nie kompresowalo to teraz mi wyskakuje takie cos

http://image(...)jqz.png/

Wojtek514 Młody aktywista

30.12.2011 13:34    #8310     Sufler - Porady do gry - Baza danych - ŚMIETNIK!
Kleyo, jak zawsze próbujesz zmarginalizować problem i wmówić, że nam graczom zawsze będzie źle. Przecież można to prosto rozwiązać, podobnie jak na zasadzie Małej/średniej/dużej bazy danych. Gracz przed rozpoczęciem rozgrywki miałby wybór jak szybko komputer ma ją "czyścić". Ktoś, kto chce żeby graczy przybywało wybrałby sobie taką opcję. Zaś ktoś, kto woli by liczby graczy nawet po 10 latach była mniej więcej taka sama jak na początku gry, też mógłby to zrobić.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.