Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Bobilo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.01.2012 20:39    #8281     Sufler - Porady do gry - Borussia - problem
Witam !
Prowadzę Borussię, aktualnie mam początek(sierpień) 2 sezonu. W pierwszym wygrałem Puchar Niemiec i Bundesligę, za to w LM doszedłem do półfinału. Teraz kiedy mam letnie okienko chciałbym wzmocnić atak i zakupić Cavaniego z Napoli. Składałem już kilka razy oferty, Napoli zawsze je przyjmowało(oczywiście kiedy były zadowalające) ale non-stop jego agent(Cavaniego) ciągle mówi że jego klient nie jest zainteresowany negocjacjami :(. Sprawdziłem obydwu - agent nie ma do mnie żadnego stosunku Edison to samo. Do tego Cavani obecnie ma stan niezadowolony i chce zmienić klub na większy. I stąd pytanie - czemu on w ogóle nie chce z moim klubem rozpocząć negocjacji ???

Był chyba taki temat kiedyś bo go gdzieś znalazłem i zastosowałem te rady z rozmawianiem o nim w prasie (zainteresowanie i podziw).

Falcon Przodownik pracy

02.01.2012 19:41    #8282     Sufler - Porady do gry - Ligi grywalne czy podgląd?
Jeśli masz mocny sprzęt, to zaznaczaj wszystko na grywalne. Ja jakoś nie jestem przekonany do ligach ustawionych na podgląd. Zdecydowanie wole mniejszą ilość lig grywalnych niż, ligi na podglądzie.

http://www.cmrev(...)ad_.html

http://www.cmrev(...)lad.html
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Zielone... Partyzant

02.01.2012 17:50    #8283     Sufler - Porady do gry - fm.exe
Panowie mam pewien problem, kupiłem dzisiaj fma żeby nie piracić więcej :D i zainstalowalem sciagnalem te patche przez steama i wszystko okej, ale wyskakuje nadal bład fm.exe ... Jak pozbyc sie tego gada? Nie moge malagą przejsć jednego dnia durnego... ;/

Dokładniej to wyglada tak :

AppName: fm.exe AppVer: 12.1.1.47491 ModName: fm.exe
ModVer: 12.1.1.47491 Offset: 00f1c520

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

ten temat lub możesz zastosować ten dodatek działa także z wersją 2012...wystarczy wpisać w wyszukiwarkę i wyskakuje 1000 pozycji na ten temat...pzdr

damian1916 Partyzant

02.01.2012 14:52    #8285     Sufler - Porady do gry - Utrata historii piłkarzy
Witam!
W mojej wieloletniej karierze pojawił się problem. Straciłem cała historię transferów piłkarzy. Każdy piłkarz od roku rozpoczęcia gry, do obecnego ma wpisaną jakąś brazylijską drużynę i w niej 0 meczy 0 bramek. Jeszcze dziwniejsze jest to, że po zakończeniu jednego sezonu i z momentem rozpoczęcia nowego, poprzedni sezon również jest utracony - 0 meczy, 0 brame w tejże brazylijskiej drużynie. Dodam że kasuje tylko historię piłkarzy (historia transferów klubów jest ok, sztabu szkoleniowego również).
Mam standardową skórkę, wyłączone buforowanie, włączone odświeżanie, autosave na 3 różnych plikach co dwa tygodnie, nie rozgrywałem innej kariery także nie nadpisywałem plików. Czy ktoś może wiedzieć o co tu chodzi?

K0nDzI Partyzant

01.01.2012 13:18    #8286     Sufler - Porady do gry - Problem z instalacja FM 2008
Witam. Mam duży prbolem. Gdy instaluję oryginalną płytę FM 2008 dochodzi do ok. 80% i wyskakuje błąd " Włóż nowy nośnik FM2008 lub nacisnij przegladaj aby recznie okreslic jego polozenie" gra jest na jednej płycie. Proszę o pomoc.

Glosario Partyzant

31.12.2011 20:04    #8287     Sufler - Porady do gry - FM GENIE SCOUT
Mam problem z Genie Scoutem 2011. Wcześniej działał jak należy, ale dzisiaj jak wczytuje zapis wyskakuje coś po rosyjsku a w środku" compreses save game". Próbowałem odznaczyć kompresje zapisów, ale wtedy wyskakuje błąd "stream read error". Zna ktoś rozwiązanie tego problemu?

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
31.12.2011 19:38    #8288     Sufler - Porady do gry - KIM????
Kim Dzong Un.
Z takimi pytaniami tutaj:
http://www.cmrev(...)page=108
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

repus Młody aktywista

31.12.2011 19:05    #8289     Sufler - Porady do gry - Problem z zapisem FM 2012
Witam, mam problem z zapisaniem gry. Gdy chcę zapisać wyświetla się napis "Zapis gry zakończony niepowodzeniem" (czy jakoś tak ale sens taki sam). Odrazu mówię że mam zainstalowanego najnowszego patcha oraz mam sporo miejsca na dysku.

Posiadam Windows 7 64 bitowy tóż po formacie.

Przepraszam za 2 tematy lecz zawisiło się u mnie chwilowo forum.
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

repus Młody aktywista

31.12.2011 19:05    #8290     Sufler - Porady do gry - Problem z zapisem FM 2012
Witam, mam problem z zapisaniem gry. Gdy chcę zapisać wyświetla się napis "Zapis gry zakończony niepowodzeniem" (czy jakoś tak ale sens taki sam). Odrazu mówię że mam zainstalowanego najnowszego patcha oraz mam sporo miejsca na dysku.

Posiadam Windows 7 64 bitowy tóż po formacie.
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution