Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

pelkas Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.01.2012 20:53    #8231     Sufler - Porady do gry - problem z rejestracja wychowankow
witam, mam taki problem ze musze zarejestrowac 4 wychowankow, a nie moge tego zrobic, bo mam napisane, ze mam tylko jedna mozliwa zmiane w skladzie. moge zarejestrowac tylko jednego wychowanka... pomoze mi w tym jakis edytor? urlop nie wchodzi w gre

bartekc Partyzant

07.01.2012 20:46    #8232     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy na szaro
Gram drugi sezon w FM12 i mam pewien problem. Znalazłem interesującego piłkarza, który gra w BATE. Niestety wszyscy piłkarze z BATE są u mnie na szaro. To nie wszystko, bo na przykład tak samo jest w Levadii Talin, a także w reszcie klubów z ligi estońskiej.

Gdzieś na google znalazłem, że są to zawodnicy stworzeni przez komputer i nie można z nimi nic zrobić.

Moje pytania:
1. Czy jest jakiś program albo łatka, która aktywuje tych wszystkich stworzonych przez komputer zawodników?
2. Dlaczego już w drugim sezonie w takim klubie jak BATE komputer potworzył mi nowych zawodników? Co wszyscy nagle przeszli na emeryturę?

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Buuum Partyzant

Dobrym wujkiem nie jest za to często wpycha się do transferów. Grałem niecałe 2 sezony polonią( od 12 kolejki) i zrezygnowałem ponieważ 2 razy pozbył się moich kluczowych zawodników z czego raz dostałem dosyć niską ofertę a i tak uznał, że jest ona nie do odrzucenia. Dodam, że na 99% gralbym w LM i moje finanse które były bliskie zera bardzo by się poprawiły. Problem w FMie jest taki że piłkarze itp. mają małą inteligencję i często to przeszkadza dobrej zabawie.

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=maxzawilski2]Siema wszystkim
Gram fulhan (wcześniej grałem Kopenhaga) i szukam jakiegoś dobrego ofensywnego pomocnika, wcześniej ściągnełem Mikela Artete jako rozgrywającego ale teraz mam problem bo nie mogę znaleźć ofensywnego pomocnika ktory chętnie przejdze do mojego klubu
Prosze o pomoc[/quote]

Erick Torres?

[quote=AdiLDZ]Troszkę odbiegnę od tematu, ale muszę o to zapytać. Sprzedajecie zawodników w wieku 27/28 lat, aby jeszcze jakąś porządną kasę za nich dostać czy też może dajecie im dać u siebie dłużej? A może też postępujecie zależnie od pozycji lub klasy zawodnika?[/quote]

Zazwyczaj zostawiam ich w do momentu w którym są przydatni, bramkarzy zostawiam do końca kariery/sprzedaję po 36 roku życia.
#TeamTyniec

sm1leY Młody aktywista

07.01.2012 16:10    #8235     Sufler - Porady do gry - Fernando Llorente
[quote=bartibis]Gram taktyką 4-2-3-1 z schodzącymi napastnikami i klasyczną 10. Czy macie pomysł jak ustawić w tej taktyce Llorente? W innych klubach w roli napastnika grał lis pola karnego ale tutaj zwyczajnie to odpada. [/quote]

Może problem nie leży w jego 'specjalizacji' tylko w tym, że nikt mu nie pomaga w jego rozwiązaniu ;-) Mianowicie chodzi mi tu o tych schodzących napastników, którzy są raczej zainteresowani strzelaniem bramek, a nie dośrodkowaniami.
Może spróbuj dać im rolę prawdziwych skrzydłowych, a jemu 'środkowy napastnik' po prostu :)

maxzawilski2 Partyzant

Siema wszystkim
Gram fulhan (wcześniej grałem Kopenhaga) i szukam jakiegoś dobrego ofensywnego pomocnika, wcześniej ściągnełem Mikela Artete jako rozgrywającego ale teraz mam problem bo nie mogę znaleźć ofensywnego pomocnika ktory chętnie przejdze do mojego klubu
Prosze o pomoc

pel1906 Partyzant

Wojtek514 Młody aktywista

07.01.2012 12:41    #8238     Sufler - Porady do gry - Granie słabymi drużynami
Niestety, ale FM jest bardzo niedopracowany jeśli chodzi o grę słabymi/małymi drużynami.
Zaczynając od tego, że zawsze są problemy z rozbudowaniem siatki wyszukiwania juniorów, co ma przecież największe znaczenie dla umiejętności naszych wychowanków. Dalej - umowy sponsorskie. Jeśli przejmujesz klub, który miał tylko jedną umowę, to nawet jak wygrasz LM, dalej będziesz miał tylko jedną umowę sponsorską... Dalej ceny biletów. Twórcy FM'a poszli na łatwiznę i uzależnili ją od reputacji, co zdecydowanie nie jest dobrym rozwiązaniem. A wystarczyło dać taką opcję w interakcji z zarządem, żeby podnieść/obniżyć ceny biletów. No i ta nieszczęsna frekwencja. Powiedzieć, że rośnie ona w żółwim tempie, to chyba mało powiedziane.

No i zapomniałem o reputacji klubu, którą dotyka podobny problem co frekwencję...

rasi_ag Partyzant

07.01.2012 11:53    #8239     Sufler - Porady do gry - Genie Scout 11 Problem
mam ten sam problem. ktoś wie jak to rozwiązać?

pawlik010 Partyzant

07.01.2012 11:35    #8240     Sufler - Porady do gry - Gra przez hamachi
Witam.Mam problem z kolegą chcemy sobie pograć przez hamachi ale gdy np. ja stworze gre to on do sieci nie może się połączyć.Kiedyś w fm 11 normalnie graliśmy.Gdy on tworzy gre to jest to samo pisze że połączenie z siecią jest niemożliwe.POMOCY!
Mógłby ktoś dokładnie napisać krok po kroku jak to trzeba zrobić ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.