Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

emelku Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.01.2012 14:56    #8221     Sufler - Porady do gry - Rezerwy w niższej lidze?
w dodatku z 4 ligą polską dodałem zespoły: rezerw i U18 lecha do trzeciej i czwartej ligi - grały normalnie w lidze niestety nie wiem jak by się to skończyło ponieważ mniej więcej w 3/4 sezonu gra zapisała się z błędem.

Prośba do osób posiadających szybkie maszyny o to by sprawdziły czy dodane drużyny rezerw i u18 do najniższej ligi angielskiej mogą awansować, grają w pucharze - co się z nimi dzieje po zakończeniu rozgrywek. Czy liga musi być grywalna czy wystarczy podgląd? czy można swobodnie przenosić zawodników między klubami/krajami? Jeśli by się dało to jeszcze dzisiaj zakładam w edytorze lechowi drużyny rezerw, drużynę A, B i C i zgłaszam je do najniższej ligi anglielskiej, niemieckiej, włoskiej i hiszpańskiej. W ten sposób rozwiązałbym problem z brakiem ogrania swoich zawodników :o) Mógłbym sprowadzać juniorów na potęgę, przyjmować wszystkich kandydatów na juniorów... :o)

Solo235 Partyzant

Do napisania zmusza mnie fatalna dyspozycja strzelecka Lecha Poznań.
Jestem na pierwszym sezonie wciąż, tak więc skład jest mniej więcej taki, jaki był na początku.
Jako dodatkowych napastników ściągnąłem Akarandut Oroka i weterana Bernardo Corradiego. Początek sezonu Lecha był wyśmienity, pierwsze 11 kolejek to 10 zwycięstw i 1 remis i bilans 27:5. W następnym meczu przyszła porażka na wyjeździe z Widzewem, nic szczególnego niby, zdarza się, ale od tego momentu drużyna zaczęła grać straszną padakę. Bezpośrednio po tym meczu nie potrafili wygrać 4 kolejnych spotkań. Do końca rundy przewaga punktowa stopniała, ale jakoś utrzymali się na 1. miejscu. Generalnie ostatnie 14 kolejek od tej pierwszej porażki w sezonie przyniosło taki oto bilans:
6Z-6R-2P; 13:7.
Aż w 7 meczach nie potrafili strzelić ani jednej bramki.
Ogólnie jakoś do tego mistrzostwa pewnie się dokulam w tym sezonie, ale wzbudza to mój niepokój.
2 najlepszych napastników strzeliło po 9 bramek, Rudnevs i Corradi, przy czym wygląda to tak, że Rudnevs na 19 spotkań w jakich grał strzelał tylko w 5, a Corradi z 21 meczów strzelał w 7. Napastnicy z treningów są zadowoleni.
Gram 4-4-2 z klasycznymi suwakami, więc nie ustawiam ról. Taką taktyką gram od 3 czy 4 menedżerów, ale zazwyczaj grałem trochę lepszymi zespołami, więc tam zazwyczaj problemów strzeleckich nie było już po tym, jak drużyna się z taktyką zapoznała, a natomiast tutaj wygląda to odwrotnie.
Moje pytanie niekoniecznie brzmi - co robię źle, bo nie podałem wszystkich szczegółów, ale bardziej interesuje mnie jakie są Wasze doświadczenia w grze w lidze polskiej, z tego co widziałem, to niektórzy narzekali, że jest za prosto i że strzelali dużo bramek taką np. Legią. Ogólnie na 25 kolejek drużyna strzeliła 40 bramek, tak więc szału nie ma.

wietnam Partyzant

08.01.2012 20:20    #8223     Sufler - Porady do gry - Brak oryginalnej wersji gry
Problem rozwiązany.

Otóż wystarczyło sprawdzić spójność plików w Steamie.

wietnam Partyzant

08.01.2012 18:35    #8224     Sufler - Porady do gry - Brak oryginalnej wersji gry
Witam!

Mam problem z grą, otóż wyskakuje mi błąd zaraz po wczytaniu gry. Mogę wyczytać, że moja gra nie jest oryginalna.

Grę ( a raczej sam klucz do Steam ) zakupiłem na Allegro zaraz po premierze FM'a. Jak mogę naprawić ten błąd ?

QSI24 Partyzant

08.01.2012 15:41    #8225     Sufler - Porady do gry - KOD BŁĘDU
Witam.mam problem tego typu,że po 3 sezonie dokadnie 30 czerwca gra sie przetwarza po czym zniekształca sie obraz i wyskakuje kod błędu 41. tak teraz w sumie pomyslałem,że po każdym wyjściu z gry nie jest ona poprawnie zamknięta ale nie było problemu by grac kolejnego dnia.tym razem za kazdym razem w tym samym momencie wyskakuje ten blad 41.proszę o pomoc wtajemniczonych.

alan.ars Partyzant

08.01.2012 15:30    #8226     Sufler - Porady do gry - pomoc w dodatkach FM12
Witam,
mam taki problem. nie wiem jak zainstalować w swoim FM 12 dodatki jak np. herby ligi angielskiej oraz niemieckiej. wypakowuje je w tym folderze tak jak jest napisane na stronie tylko nie bardzo rozumie te buforowanie i jakieś tam skiny. nie wiem jak to dokonać itp. szukałem tego w grze ale nie znalazłem. proszę o odpowiedz/pomoc i poprawne wytłumaczenie.
dzięki.

Youtuki Partyzant

08.01.2012 14:02    #8227     Sufler - Porady do gry - problem meczami PSG
o to mam taki problem : jak przychodzi termin rozegrania meczu mojej druzyny i on sie pokrywa meczami rezerw to jakims cudem z mojej 1 druzyny pilkarze rozgrywaja mecz dla rezerw i nie maja sil by grac mojej druzynie wiec co mam zrobic by nie grali dla druzyny rezerw ??

xxxBrowarekxxx Partyzant

08.01.2012 00:30    #8228     Sufler - Porady do gry - Przeciętność w LM.
Witam. Gram Lechią mam 2024 rok. W 2019 r. sięgnąłem po mistrzostwo LM oraz rok później KMŚ. Mam od tego czasu problem, bo co roku w LM odpadam w ćwierćfinale/bądź półfinale rok w rok od wygrania LM (2019 r.) W 2020 odpadłem od razu po wyjściu z grupy. Mianowicie - z grupy wychodzę zawsze bez problemów, w tym sezonie komplet 6 zwycięstw. Trudności zaczynają się po wyjściu z grupy, gram taktyką 4-4-2, pobrałem jakąś z tej stronki z działu fm2011 i przerobiłem ją troszkę. Wkurza mnie to, że od 5 lat ciągle odpadam w LM. W przerwie zimowej rozgrywam przeważnie 7-8 spotkań co 3-4 dni kończąc 7 dni przed 1 meczem LM/Ekstraklasa. Jeśli chodzę o ekstraklasę to w całym sezonie jak stracę 10pkt to jest dużo, więc z nią nie mam żadnych problemów. Mógłby ktoś rzucić okien na moją taktykę oraz terminarz co mam źle / mógłbym zmienić aby poprawić swoją grę w LM ? Dodam jeszcze,że mam 23 czy 24 zawodników i na LM staram się oszczędzać (tych najlepszych) ich aby grali mało w ekstraklasie tak aby zawsze na LM zaczynając od fazy grupowej mieli kondycję 100%,czyli 1 mecz na tydzień. W reputacji zajmuje 3 miejsce spośród wszystkich klubów. Wszystkie sparingi gram na wyjeździe z jak najmocniejszymi przeciwnikami. Gram 2 składami po 45minut. Jeśli bym grał tą samo 11`stką co 3/4 dni to mieli by oni 92-95% kondycji. Być może pora na inną taktykę ? Gram nią od początku gry. Mam 5 napastników o mniej więcej zbliżonych umiejętnościach, a Tylko 2 może zagrać w 1 meczu.
Screeny:
http://img82(...)glne.png
http://img82(...)olec.png
http://img83(...)zter.png
http://img28(...)zter.png

gloinik Partyzant

07.01.2012 23:54    #8229     Sufler - Problemy techniczne - Zawiesza sie fm 2012
Za to ja mam pytanie do tego tematu. Może ten błąd nie uniemożliwia gry, ale przeszkadza. Mianowicie, po wyłączeniu wyskakuję błąd, że fm.exe się zawiesił. Nie wpływa to na rozgrywkę, bo wystarcza wcisnąć zakończ teraz, ale jeśli ktoś znalazł rozwiązanie tego problemu, to prosiłbym o podpowiedź.

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
Akurat jak dla mnie granie meczy co 3 dni nie jest żadnym problemem. Faktycznie coś jest zepsute i strasznie późno się kończy runda jesienna, ale mecze co trzy dni to codzienność w czołowych ligach.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.