Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
20.01.2012 16:55    #8161     Sufler - Porady do gry - Pomoc z zawodnikami:S
Nie jesteś tu od wczoraj. http://www.cmrev(...)page=334
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Wojtek514 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
20.01.2012 16:33    #8162     Sufler - Porady do gry - problem z rejestracja wychowankow
Miałem podobny problem jak Radano. Całe szczęście nie byli mi oni bardzo potrzebni w składzie, więc jakoś przeżyłem, ale jest to dość poważny błąd.

Radano Partyzant

20.01.2012 16:17    #8163     Sufler - Porady do gry - problem z rejestracja wychowankow
Witam.

U mnie również jest problem z rejestracją wychowanków, do Ligi Mistrzów. Tylko że w moim przypadku jest klasyczny absurd. Otóż w kadrze pierwszego zespołu mam 25 zawodników. Z czego 4 to wychowankowie klubowi a oprócz nich 8 piłkarzy szkolonych w kraju. Teoretycznie idealne rozwiązanie do rejestracji składu. Niestety nie wykrywa(?) mi dwóch wychowanków klubowych: Coutinho, Castaignos [nie ma niebieskiego kwadracika przed nazwiskiem] mimo ze w kolumnie "status wychowanka" mają wpisane "szkolony w klubie"

Valdi91 Młody aktywista

20.01.2012 15:18    #8164     Sufler - Porady do gry - Reprezentacje.
U mnie z kolei coraz trudniej objąć władzę w klubie. Gram sobie już 6 sezon, skaczę sobie po klubach szukając nowych przygód. Ostatnio gram Evertonem i coraz trudniej dostać się do lepszego klubu. Przykładowo, kiedyś jak wywalili szkoleniowca Man U to kilka dni było wolne stanowisko. Teraz jak kogoś zwolnią to automatycznie pojawia się wiadomość, że inny manager wyraża zainteresowanie tą posadą, i choćbyś się zesrał to przyjmą właśnie jego, a nie Ciebie. Tak mam teraz z każdym klubem, etat się zwolni to od razu mają już następcę. Mimo całkiem niezłych wyników, kilku trofeów klubowych i prywatnych kiedy np. zwolnili van Gaal'a z Chelsea, która przez ostatnie 4 sezony plasowała się na miejscach 9-12, zaraz zgłosił się Deschamps, któremu nie szło w OM i postanowił se zmienić klub więc go zatrudnili, a Chelsea jak dostawała w dupę tak dostaje dalej. A mnie olali. Także chyba mam ten sam problem z klubami co Ty z reprezentacją xd

Zagłębiak Partyzant

20.01.2012 15:00    #8165     Sufler - Porady do gry - Plasowane strzały.
Witam. Mam taki problem. Chciałem nauczyć Hulka oddawać plasowane strzały, lecz gdy proszę o to trenera, nie mam możliwości wybrania tej umiejętności. Nie wiem czy dość jasno się wyraziłem, ale mam nadzieję, że tak i ktoś będzie w stanie mi pomóc :)

Niklas Młody aktywista

20.01.2012 14:33    #8166     Sufler - Porady do gry - Ograniczenia PayPal
Załóż sobie darmowe konto w mBanku. Jest również dla niepełnoletnich. Przyda Ci się na pewno, a legalnie rozwiążesz swoje wszystkie problemy :D

Ziutinho Partyzant

20.01.2012 12:28    #8167     Sufler - Porady do gry - Reprezentacje.
Witam
Sprawa jest tego rodzaju:

Jaką muszę mieć reputację, żeby jakakolwiek reprezentacja zechciała mnie zatrudnić? Przykład: grałem LOSC Lille, 3miejsce, półfinał LE, odmawia Egipt. Zwolnił się też UWAGA UWAGA Liechtenstein U-21. I nic, odrzucone. Moim zdaniem sprawa z objęciem reprezentacji jest zbyt trudna.

Około którego sezonu zaczynać starać sie o jakas kadre? Pamiętam, e w wersji 10 po PNA nie było żadnego problemu. Z minimalnymi sukcesami.

Pozdrawiam

macieks7 Partyzant

Cześć wszystkim,
Pojawił mi się po raz pierwszy w mojej historii z fm'ami problem z wyświetlaniem zdjęć w wiadomościach. Nie mam możliwości zrobienia screena ale polega on na tym że jak wyświetla mi się jakaś nowa wiadomość dotycząca jakiegoś zawodnika to do tej pory wyświetlało mi się obok jego zdjęcie i np. jakieś statystyki, tak samo jak zlecałem obserwację jakiegoś zawodnika to jak przychodził raport z obserwacji to główne informacje o potencjale wyświetlały mi się w tej wiadomości.
Obecnie te zdjęcia ze statystykami mi się nie wyświetlają i brak ich nie potrafię połączyć z jakąkolwiek czynnością jaką zrobiłem. Sprawdzałem na różnych skórkach i na każdej jest tak samo. Przeszukałem również opcje i nigdzie nie widzę tej mogącej odpowiadać za to.
Proszę o pomoc, może ktoś z Was spotkał się już z takim problemem?

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
18.01.2012 16:18    #8169     Sufler - Porady do gry - Nie mogę nikogo wypożyczyć
Sprawdźcie, jaki status mają zawodnicy, których chcecie wypożyczyć. Na forum SI gość z ekipy napisał, że mogą być problemy z wypożyczeniem graczy ze statusem 'Hot Prospect' tzn. młody obiecujący talent (albo jakoś tak). Jeżeli zmienicie mu status na 'Młody zawodnik', szanse powinny się zwiększyć.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

emelku Partyzant

18.01.2012 15:07    #8170     Sufler - Porady do gry - Niemcy i Japonia na szaro
[quote=Tatarzyn]Nadpisały się, wymieniłem na stare, ale nadal kicha.[/quote]
czy ktoś rozwiązał problem???

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution