Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

goly1985 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.01.2012 15:42    #8151     Sufler - Porady do gry - problem z uruchomieniem Fm 2012
Chłopaki mam problem i proszę o pomoc. Dzis kupionego managera zaisntalowałem zgodnie z instukcją pudełkową. po instalacji steama i gry otiwera sie moje konto, następnie daje zagraj i ......i dupa. wyskakuje okienko przygotowanie do uruchomienia gry i znika i gra sie nieuruchamia. Proszę was o pomoc

drzewik Partyzant

22.01.2012 15:42    #8152     Sufler - Porady do gry - Rozmowy motywacyjne, nowy patch
Kurde, widać że ta gra zaczyna się sypać... Zdobyłem Barceloną właśnie superpuchar europy i pochwaliłem zawodników za zwycięstwo i zdobycie trofeum a pół składu mi się "zgasiło" . Tak samo przed meczem, powiedziałem że oczekuję dobrej gry a Oni... Mają to gdzieś, ta gra traci trochę na przyjemności grania w nią ;/ Może by ktoś z SI pomyślał nad tym problemem?!

GloomyRaven Partyzant

22.01.2012 14:20    #8153     Sufler - Porady do gry - TŁO
czyli widzę nie tylko ja mam z tym problem... hmm... widocznie jest to gdzieś skutecznie zakopane... Temat zły? Przecież chodzi o tło! Miałem może napisać z angielskiego? Tak bardziej międzynarodowo? Background albo start background albo menu background? :p Na moje temat powinien być krótki ;)
Blue is the colour!

GloomyRaven Partyzant

22.01.2012 09:52    #8154     Sufler - Porady do gry - TŁO
BARDZO proszę o pomoc! Gdzie znajduje się dokładnie lokalizacja pliku (zapewne jpg albo bmp) tła na ekranie startowym?! Nerwi mnie już ten menadżer w garniturku z czerwonym krawatem :p
W poprzedniej wersji (2011) nie miałem problemu ze zmianą tego tła ... w 2012 szukam i szukam....
Blue is the colour!

Valdi91 Młody aktywista

Witam serdecznie.

Wynik 1:0, 2:1 dla mnie lub każdy inny, gdzie wygrywam 1 bramką na zakończenie 1. połowy jest dla mnie najgorszym z możliwych. Niby odwalam gadkę motywacyjną, znaczna część zespołu ma status 'zmotywowany', 'skoncentrowany' bądź 'zadowolony' a mecz kończy się remisem lub nawet porażką. W drugiej połowie rywale cisną mnie cały czas, zespół się broni, wyprowadza nieskuteczne kontry, a pod koniec spotkania w końcu wpakują mi bramę. Jeśli nie prowadzę przynajmniej dwoma bramkami to wiem, że w drugiej połowie będzie nerwówka do samego końca. Ile zwycięstw straciłem w doliczonym czasie gry? Nie da się zliczyć. Jednobramkowe prowadzenie nie jest bezpiecznym wynikiem, więc nie chcę ustawiać w tym momencie kontry czy defensywy w obawie właśnie o stratę bramki, co może spowodować podmuch wiatru w żagle przeciwnika. Jednak ofensywa też często gęsto w tym wypadku zawodzi. Czasem zaczynam myśleć, że te rozmowy motywacyjne to jakiś pic na wodę, w 1. połowie zespół gra świetnie, po rozmowie wszyscy są niby bardziej skoncentrowani/zmotywowani, a efektem jest tragiczna druga odsłona, w której ustępują pola przeciwnikowi we wszystkich aspektach gry. Co innego przegrywając. Miałem sytuację, kiedy po 1. połowie przegrywając 1:0 ostatecznie wygrałem 4:1. Jakieś rady?

Tobi18 Młody aktywista

21.01.2012 20:36    #8156     Sufler - Porady do gry - Problem z zatrudnieniem trenera
Otóż mój zarząd blokuje mi transfer trenera siłowego, bo uważa, że nie potrzebuje pracownika na tym stanowisku, a mam tylko jednego na dwóch możliwych.

I gdzie tu sens jest?
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

bartekking Partyzant

Siema ponowie czy da się FM zrobić tak żeby pressing był większy dosłownie żeby piłkarze nie ustępowali ani centymetra.Gram Barceloną a mimo to że pressing ustawiony na maxa to nie jestem zadowolony bo wcale ten pressing nie jest aż tak bardzo intensywny.A drugi problem to słaba gra obrońców mimo że ustawiona jest dla poszczególnych zawodników w obronie gra przy przeciwniku na swojej połowie to graja daleko od przeciwnika i takich stoperów jak Puyol i Pique napastnicy mijają jak chcą.Co z tym zrobić aby tak łatwo ich nie kiwali ?

bartekking Partyzant

21.01.2012 14:08    #8158     Sufler - Porady do gry - Ciągłe kontuzje
Kurde ale to jest naprawde wielki problem bo nawet grając Barca ciężko jest bez tych piłkarzy :(

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator

Cinek1013 Partyzant

Witam wszystkich !
Ostatnio założyłem sie z kumplem o to kto pierwszy awansuje zespołem Altrincham(Blue Square Bet North) do Premier League.
I tutaj pojawiają się moje pytania.
Jaką taktyką najlepiej grac w tej lidze ? - nie chodzi mi o gotowe taktyki tylko o samo ustawienie.
Słyszałem że w Angli źle gra się skrzydłami, czy to prawda ?
Znacie może jakichś piłkarzy dostępnych z wolnego transferu którzy pomogli by mi awansowac lige wyżej ?
Z góry dzieki za pomoc i zainteresowanie moim problemem :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution