Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Bruenor Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.01.2012 17:19    #8141     Sufler - Porady do gry - Rozmowy motywacyjne, nowy patch
Ten sam problem, zacząłem prowadzić Schalke i piłkarze prawie w ogóle pozytywnie nie reagują na motywacje plus często są zgaszeni po pochwale...

Szarlatan Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
24.01.2012 12:16    #8142     Sufler - Porady do gry - dziwny problem, kolory, tryb 2d
ponawiam pytanie.

grając na laptopie kumpla w meczowym trybie 2D (tym nowym) ikonki są ciemniejsze niż być powinny, dlaczego? chodzi o "kółeczka" uroczo imitujące piłkarzy. mianowicie, koszulka biała jest szara, żółta - brunatnożółtawa, niebieska - ciemnoniebieska, itd. co ciekawe, numery jeśli są białe, dalej takie pozostają, zatem kwestia źle ustawionego kontrastu czy jasności odpada. chodzi o samą koszulkę, czyli pole kółeczek. CHOCIAŻ napiszcie jak to wygląda u was? ktoś się z tym spotkał?

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
24.01.2012 11:59    #8143     Sufler - Porady do gry - Crasch Dumps

Niklas Młody aktywista

24.01.2012 11:36    #8144     Sufler - Porady do gry - Crasch Dumps
http://www.cmrev(...)-__.html

Poszukaj odpowiedzi tutaj, może coś Ci pomoże.

jaczy Partyzant

24.01.2012 09:28    #8145     Sufler - Porady do gry - Edycja zawodnika w trakcie gry
cześć, mam taki oto problem, mam nadzieję, że ktoś z Was pomoże mi go rozwiązać. Pokuszony o zagranie ligą włoską i po oglądaniu całej serii Sopranos, zechciałem sprowadzić zawodników o znajomych nazwiskach, którzy będą siać postrach na boisku. Udało mi się sprowadzić jednego i to jeszcze nie takiego jak dokładnie bym chciał. Zrobiłem z niego w edytorze, odpowiednik swojego lewego obrońcy, żeby we dwóch walczyli o miejsce w podstawowym składzie, aczkolwiek denerwuje mnie jedna rzecz, że typ praktycznie 3 lata nie grał w piłkę i jest to odnotowane w historii. czy w ciągu gry da radę jakoś to zmienić czy już pozamiatane i pozostaje mi wmawiać zarządowi, że był on przez 3 lata w stanach na usługach 'rodziny' :P pozdrawiam :)

Amikowiec Młody aktywista

@loswariatos, pocieszyłeś mnie...łatka 12.1 sprawia same problemy: okrojony edytor, płatny FMRTE...

edit: Dałoby coś, gdybym napisał w tej sprawie do SI?

samir92 Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=hidalgo4]widzicie problem w tym ze pilkarz z determinacja 19 - 20 mowa o Xavim ( z Barcy) po zaimplementowaniu atrybutow trenerskich dostal 128 PA wiec trener z niego zaden :( a przeciez i PA jako pilkarz i Determinacja chyba dosc wysoka :) wydaje sie ze trenejro jest chyba losowany na PA :(

[/quote]
Potencjał trenerów rządzi sie swoimi prawami. Widywałem już sztabowców, którzy mieli PA poniżej 120, ale w swojej dziedzinie byli specjalistami na 4,5 gwiazdki. Co z tego, że we wszytkich innych miiewali po 1 - 2 gwiazdki, skoro do konkretnego treningu byli idealni. Nie patrz na PA, tylko na to do czego faktycznie nadaje się trener - w przypadku szkoleniowców po potencjale nie da się odróżnić świetnego trenera od nieudacznika.
Darkness... for me is where I shine

hidalgo4 Młody aktywista

widzicie problem w tym ze pilkarz z determinacja 19 - 20 mowa o Xavim ( z Barcy) po zaimplementowaniu atrybutow trenerskich dostal 128 PA wiec trener z niego zaden :( a przeciez i PA jako pilkarz i Determinacja chyba dosc wysoka :) wydaje sie ze trenejro jest chyba losowany na PA :(

p.s. tak przewaznie defensorzy sa dobrymi trenerami deff lub taktyki, technicy - to wiadoamo, GK bardzo czesto GK, nie zdarzylo mie wie wychododwac zadnego od silki czy aero

Niklas Młody aktywista

23.01.2012 12:37    #8149     Sufler - Porady do gry - Klub z Ekstraklasy.
Tak, wszystko jest na forum - wystarczy poszukać.

http://www.cmrev(...)_PA.html
http://www.cmrev(...)kam.html

Zielone... Partyzant

23.01.2012 11:48    #8150     Sufler - Porady do gry - FM Genie Scout - problem
Gram sobie Legią - mam rok 2013 a dokładniej to końcówka czerwca - zapisałem sobie grę jak zwykle. Następnie próbuję odpalić save w scoucie to wyskakuje jakiś błąd, myślałem ze to wina scouta, ale jak włączyłem nowa grę i zapisałem to od razu zaczęło wczytywać tego save, a tamtego save nie chce wczytać.

Błąd jest w stylu :

Error Loading Entity Number : 16783
itd.. Ktoś spotkał sie z tym?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution