Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

elnino Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
miałem ten sam problem co i ty, ja jednak zdecydowałem się posadzić Carrolla na ławce. W jego miejsce dałem Suareza a na skrzydło wrzuciłem Kuyta i Downinga o dziwo ten ostatnio bardzo mnie pozytywnie zaskoczył :)

zollw Partyzant

Siema, mój problem dotyczy bardzo zdolnego zawodnika, mianowicie A.Carroll'a, chodzi mi o jego skuteczność, nie wiem jak mam to u niego poprawić, rozmowy nic nie dają, macie jakieś pomysły?

damian1801 Partyzant

25.01.2012 13:08    #8133     Sufler - Porady do gry - Problem z trybem 3d
Witam. Mam dziwny problem. Otóż podczas rozgrywania meczu w trybie 3d wszystko dziala plynnie az mniej wiecej do polowy i wtedy zaczynaja sie problemy w postaci wyraznego ,,zacinania sie,,. Ogólnie od połowy mecz nie dziala plynnie tak jak na poczatku. Wydajność trybu 3d mam na 4 gwiazdki a rozgrywki na maksa. Gram 1 lige na duzej bazie danych...dodam ze początek 1 sezonu...a i mam laptopa Asus x54c: Intel Pentium b960 2x 2.20 Ghz , 3 Gb RAM, grafika 1 Gb.

Falcon Przodownik pracy

25.01.2012 09:12    #8134     Sufler - Porady do gry - FM2011 Błąd
Tutaj jest odpowiedź do 12 ale chyba działa identycznie
http://www.cmrev(...)gry.html
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

PDrasta Młody aktywista

25.01.2012 01:33    #8135     Sufler - Porady do gry - Jak zwiększyć reputacje klubu
Też gram Lechią,
1 sezon mistrz,
2 sezon mistrz + grupa LE[3miejsce]
3 sezon mistrz + PP + grupa LM->ćwierćfinał LE
4 sezon mistrz + PP + grupa LM -> 1 runda el. LM[2:0 i 0:3 z Barcą, minimalnie:](PGE nie zdobyta:D)
Mimo takich osiągnięć reputacja na 2.5 gwiazdki, dalej 4 w kraju[Lech, Wisła, Legia, Lechia] poza mną raz miał Lech awans do LE i w pierwszym sezonie Wisła do LE[oczywiście 4 miejsce], po prostu kurwa szkoda gadać...za sam ćwierćfinał LE powinienem mieć 3 lub 3,5 gwiazdki, tam chyba frajerzy nie dochodzą - lecz co zrobisz..
http://www.cmrev(...)?page=54
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
24.01.2012 22:46    #8136     Sufler - Porady do gry - Trzeba coś pobierać ?
Wiem, że ja mogę grać na dwóch różnych kompach bez problemu, ale ja nie mam wersji pudełkowej tylko samą elektroniczną, więc ja sobie wszystko pobierałem.

Tak btw to jaką Ty masz szybkość neta, że tak długo to pobiera? Może po prostu się tak wyświetla, a potem przyspieszy.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

$Jahoo$ Partyzant

Witam. Mam problem z doborem klubu. W poprzednim zapisie rozpocząłem grać PSG, po czym skoczyłem grać po 4 latach (w grze). Wkurzyła mnie zbyt szybka droga na sam szczyt, bo pod koniec gry obejmowałem Liverpool, i na nim właśnie skończyłem. Wkurza mnie też że zaczynam grać jako bezrobotny z reputacją krajową a mimo to po jakimś czasie dostaje pracę w Osasunie. Nie oszukujmy się, wątpię żeby menedżer znany tylko w ojczystym kraju i bez jakichkolwiek trofeów, dostał ofertę z klubu z ligi hiszpańskiej... Zmieniam reputację w edytorze ale to na nic. A co do wymagań nowego klubu:

-Bardzo spokojna sytuacja finansowa (spory budżet transferowy i płacowy)

-Nie mam wymagań co do krajów. Egzotyka mile widziana (grałem przez chwilę w Al-Ahli katarskim). Nawet szczerze powiem chciałbym zacząć grać w jakimś egzotycznym kraju, z drugiej strony w tej grze nie spotykam się aby piłkarze chodzili na "piłkarską emeryturę" do krajów np.Arabskich (przynajmniej nie tak często)

-Brak wymagań co do obcokrajowców (w Katarze ograniczenia: 7 obcokrajowców zgłoszonych, i 6 max na boisku). Budując silną drużynę, raczej nie będę bazował na piłkarzach z rodzimego kraju :)

-Niezła reputacja. Nie wymagam jakieś kontynentalnej czy co, ale żeby przychodzili piłkarze z Europy (Al-Ahli - 3250 ;/)

Przeszukując neta napotkałem 2 zespoły: Guangzhou Evergrande i Al-Ittihad. Spróbowałem swoich sił w Guangzhou Evergrande ale mają beznadziejne przepisy w swojej lidze (I mało na transfery). Chciałem również spróbować w Al-Ittihad, ale niestety nie działa mi liga Arabii Saudyjskiej (CM Revolution Asian (..) ;/).

Mam nadzieję że coś się da znaleźć. Pozdrawiam :)

EDIT: -Nie chcę klubu z silniejszych europejskich lig

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
24.01.2012 20:50    #8138     Sufler - Porady do gry - problem kupna key do FMRTE
Ale z czym dokładnie masz problem?
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

mateuszMessi Partyzant

24.01.2012 20:08    #8139     Sufler - Porady do gry - problem kupna key do FMRTE
prosze o pomoc ... dołądowania za 10zł za pomoc
pisac na gg 7078399

leo21 Młody aktywista

24.01.2012 18:56    #8140     Sufler - Porady do gry - Trzeba coś pobierać ?
Panowie proszę o pomoc!Opisze to najbardziej szczegółowo jak umiem.
1.Instaluje grę(pudełkową) bez żadnych problemów.
2.Pokazuje mi się że instalacja przebiegła prawidłowo i że aktualzacje się bedą robić automatycznie
3.Wchodzę w bibliotekę i kilkam FM 12 "Graj"
4.Wyświetla mi się "Przygotowanie do urochomienia FM 12 ..."
5.A w bibliotece mam coś takiego jak elementy pobrane i tam jest coś takiego:
FM12 "Graj"
Zaaktualizowno 2,242.8 MB/2.400.0 MB i takie inne duperele
6.Ni chuja nie mogę sobie z tym poradzić ;/ Proszę o jakieś rady. Gra oczywiśćie orginalna kupiona za 85 zł ...
PS.A czy jak na jakimś innym komputerze odpalę swojego steama i tam mi by się to pobrało to na moim kompie będzie śmigać czy też nie ?
Naprawdę proszę o jakąś POMOC bo jednak 85zł drogą nie chodzi ...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution