Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kunewa Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.01.2012 21:05    #8121     Sufler - Porady do gry - Problem z zapisem gry.
Cześć, więc dziś wracając do domu chciałem sobie wczytać swoją grę.
Na początku pojawił się problem że nie ma takiego save, więc pierwsze co zrobiłem to reinstalowałem grę, lecz to nie pomogło. Następnie usunąłem wszystkie save, próbując zapisać jakąś grę - wtedy wyskakuje "Błąd zapisu gry" coś takiego, każdy wie o co chodzi. Nie zastanawiając się długo odinstalowałem Fm'a, wszystkie save usunąłem, oraz wyrzuciłem wszystko co wspólne z fm'em. Zrobiłem od nowa reinstalkę i dalej to samo - zwracam się o pomoc do kogoś kto miał już taki problem i umie go rozwiązać.

leo21 Młody aktywista

26.01.2012 19:03    #8122     Sufler - Porady do gry - Problem ze wszystkim...
Wie ktoś pod jakim adresem mogę zgłosić swój problem do Steama lub SI ?

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
26.01.2012 17:09    #8123     Sufler - Porady do gry - Problem ze wszystkim...
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

qba1987 Partyzant

26.01.2012 11:48    #8124     Sufler - Porady do gry - Problem z grą
Mam problem z gra w polowie sezonu podczas przeprowadzania rozmowy motywacyjnej wyskaują błedy gra spada na pasek nie da rady nic zrobić jest na to jakas rada ?

ens Partyzant

Witam,

Problem polega na tym, że steam niby pobiera pliki po instalacji FM12 lecz gdy odpalam grę to widzę, że mam bazę danych 12.0.0.

Czy da się coś z tym fantem zrobić?

Może ja to źle odczytuję i baza danych jest 12.0.0. ale sam silnik gry jest już po patach? Jak dokładnie sprawdzić na którym patchu jest mój fm?

Dzięki
Ile jeszcze Panie Wenger będzie nam dane słuchać o jakości?
:: ONE LIFE! ONE CLUB! GUNNER TILL I DIE! ::

ronaldek1 Młody aktywista

26.01.2012 09:42    #8126     Sufler - Porady do gry - Problem ze wszystkim...
Ja gdy mam taki problem sprawdzam spójność plików. Zazwyczaj pomaga;)
http://www.cmrev(...)927.html

Mile widziana pomoc

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
[quote=zollw]Siema, mój problem dotyczy bardzo zdolnego zawodnika, mianowicie A.Carroll'a, chodzi mi o jego skuteczność, nie wiem jak mam to u niego poprawić, rozmowy nic nie dają, macie jakieś pomysły? [/quote]

Kolejny dowód na to, że FM jest najbardziej realistyczną grą piłkarską.
lucasinho.blox.pl

messinho Ekspert

Grupa: Ekspert
Spotkał i mnie ten sam problem opisany w temacie. Uporał się ktoś w końcu z nim ostatecznie?

Sidorf Partyzant

25.01.2012 22:32    #8129     Sufler - Porady do gry - Problem ze wszystkim...
W przypadku gdy masz oryginała, korzystanie z "ułatwiaczy życia" wydaje się moralnie poprawne. Nie będziesz miał problemów.

leo21 Młody aktywista

25.01.2012 21:48    #8130     Sufler - Porady do gry - Problem ze wszystkim...
Najpierw musiałem pobierać 90MB ze steama by zagrac w FM 12 ... gdy to pobrałem i chciałem zagrać wyskakuje że " Gra obecnie niedostępna" czy coś takiego... wychodzę ze steama i loguje się znowu a tam że muszę znowu pobierać kolejne 97 MB i ja się pytam czy to jest ten prosty i przyjemy sposób na piratów ? czy za wydane 80 zł będe mógł wkoncu zagrac w te gre...
PS.Czy znak ktoś pod jaki adres moge opisac swoj problem np:steam lub Si

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.