Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

leo21 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
to tu : http://www.cmrev(...)page=341
Ale jak już to może Ben Arfa, James Rodriguez, Wilian,

zaskroniec Partyzant

27.01.2012 20:13    #8112     Sufler - Porady do gry - Gra na wyjazdach
Witam!
Gram w angielskiej npower league 1 klubem Chesterfield, prognoza mediów niby miejsce w strefie spadkowej, ale jednak mam 8 miejsce, problem w tym , że na 9 meczów wyjazdowych zremisowałem tylko 1 ... reszte przegrałem, gram taktyką 4-2-3-1 i "u siebie" idzie mi bardzo dobrze.
Co zmienić, aby osiągać lepsze wyniki na wyjazdach?

Cinek1013 Partyzant

Ale właśnie w tym problem ze ich tam niema ...
Sciagnąłem Shawcrossa bo budżet transferowy na to pozwalał później wchodze w finanse a tam - 10 mln E.
Dodam ze dwa dni wczesniej dostałem 45 mln E z praw do transmisji.

TheKronos Partyzant

27.01.2012 15:02    #8114     Sufler - Porady do gry - Jak grać?
I jeszcze pytanko. Środkowy ofensywny pomocnik jako klasyczna 10?

ED?
I odgrywający z rolą wsparcia czy ataku? Zawsze miałem problem z ustawieniem napastnika.

vito32 Partyzant

Tak jak w temacie gdy chce zaczac nowa gre i juz mam wpisywac swoje dane gra sie scina i niemoge nic zrobic nigdzie kliknac podobna sytuacja jest w momencie wejscia w zakladke urlop lub w status gry nie wiem co jest dawniej chodziło wszystko w porzadku

wujekzdzicho Młody aktywista

27.01.2012 14:32    #8116     Sufler - Porady do gry - Problem z trybem 3d
Nie wiem, mi się jakiś czas zacinało, ale od kiedy gram w oknie, a nie na pełnym ekranie to nie ma żadnych problemów.

TheKronos Partyzant

27.01.2012 14:01    #8117     Sufler - Porady do gry - Jak grać?
Postanowiłem objąć Man City i choć po 7 meczach zajmuje drugą pozycję ex-eaquo z Man Utd. (1.) to gra woła o pomstę do nieba! Do klubu sprowadziłem Franka Riberyego (problem z aklimatyzacją -> beznadziejna gra), Coentrao (światełko w tunelu -> wymiata w KAŻDYM meczu), Srnę ( dużo lepszy niż Richards), Hazarda (w kratkę), Modricia (bez formy) i po okazyjnej cenie Hugo Suazo (może być). Yaya gra TOTALNY piach, Tevez jest bezproduktywny a Silva i Mario próbują ale nie cząsto im wychodzi. Johnson bez kometarza...

Na początku grałem 4-3-3 (z DP, 2 ŚP i OPL, OPP + Tevez na szpicy). Traciłem mało goli ale też prawie nic nie strzelałem. Teraz przydaje się do bronienia wyniku.

Potem 4-2-3-1 (z 2 ŚP) i każdy grał tak samolubnie, że w głowie się nie mieści. Po zmniejszeniu rajdów, kontraataki nie istniały.

Teraz próbuje 4-2-2-2 (2 ŚP, OPP, OPL i 2 N) i jest trochę lepiej ale i tak nie jest dobrze.

Podania bezpośrednie, tempo szybkie, linia obrony i szerokość normalnie (z silniejszymi cofam). Boczni ofensywni pomocnicy to schodzący napastnicy. Problemem jest ustawienie środkowego napastnika (jeśli gram jednym) bo w 9 meczach strzelił 1 gol i 3 asysty. Nie mam dużego doświadczenia w FMie bo jak narazie grałem tylko Barcą i reprą Hiszpanii i Argentyny.

Przypominam, iż gram w 2011 i z góry dziękuję za każdą sugestię i pomoc.

wujekzdzicho Młody aktywista

26.01.2012 23:43    #8118     Sufler - Porady do gry - Prezes na wylocie
Czasem się ciągnie. Ale nie powinno potrwać długo, jeżeli nie masz właśnie okienka transferowego to w ogóle nie ma problemu.
Może się też okazać, że nowego prezesa nie będzie bo się nie dogadają.

marcin16v Partyzant

Mam taki problem, jestem juz w 2020roku, przedemna kolejn mecz, ale moge wystawic tylko 6 pilkarzy do pierwszego skladu, bo wyjechali na reprezentacje. Z rezerwowych tez nie moge wybrac bo grali dzis mecz i tez sa niedostepni do gry. Co robic? Nie moge kontynuowac gry.

IwoS Partyzant

26.01.2012 21:13    #8120     Sufler - Porady do gry - Błąd Edytora.
Siema. Mam problem, chodzi o editor. Gdy chcę go włączyć wyskakuję mi błąd(załącznik). Już wcześniej edytowałem bazę danych, bo musiałem wykonać parę transferów. Gdy klikam "ok" dalej wyskakuje to samo, gdy "x" też to samo. Wie ktoś co można zrobić ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution