Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

witja Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.02.2012 15:48    #8091     Sufler - Porady do gry - Słaba forma na koniec sezonu
Ja prowadze Newcastle 6 sezon i przez ostanie 3-4 sezony nie było żadnych problemów ze stabilizacją formy. Zwróć uwage, że tak naprawde nie tylko przemęczenie wpływa na forme zawodnika. Ale też jego morale. Ja bardzo często rozmawiam z zawodnikami o byle czym i przynajmniej raz (mniej więcej pod koniec sezonu, tak koło 27-28 kolejki) rozmawiam z całym zespołem o obecnej formie. W składzie mam 4 napastników (Ayem, Paloschi, Fierro, Campbell) i tak naprawde tylko Ayew jest zawsze moim pierwszym wyborem.
Skrzydłowych mam po 2 na każdą flanke i jeden mogący grać na obu. Na środek pola przypada po 2 graczy na pozycje, z tymże Jack Collison tak naprawde gra zawsze ( w końcu kapitan). Mam 4 środkowych obrońców, całkowicie pozbawionych abonamentu na gre. Jak zdaży sie któremuś słabszy występ, leci na ławe. I 4 bocznych, to samo co ze środkowymi.
Zespół gra naprawde równo, nie widać przemęczenia. Dodam jeszcze, że nie zmianiam taktyki. Ewentualnie podczas meczu.

goolejador Partyzant

01.02.2012 00:35    #8092     Sufler - Porady do gry - problem z myszką
wiem, ze strasznie stare ale msusze odkopać. Czy ktoś ma może pomysł co poradzić na ten problem ?:>

pezot97 Partyzant

Dostałem raport o przygotowaniu kondycyjnym. Dwóch piłkarzy było przemęczonych więc chciałem dać im urlop. Gdy wcisnąłem wyraź zgodę na przedłużenie urlopu okazało się, że fizjoterapeuta chce wysłać cały mój pierwszy zespół na tygodniowy urlop. Jednak ogranie mają na 100 %, ale kondycje na 70 - 75%. Co mam robić ? Dalej grać sparingi ? Mam już 1 lipca.
Denn du bisst, was du isst. R+

bitoni Partyzant

Witam mam problem z fm 10 nie wiem do jakiego folderu wrzucic facpacki itp

fluent Partyzant

30.01.2012 20:18    #8095     Sufler - Edytor - Edytor Fm 2011 - bład pomóżcie :)
aha okej zobacze :)
A jszze mam problem bo daje kopaczowi 20 na pozycje ofensywnego lewego pomocnika i zapisuje przez chwile jest okej, ale za jakis czas znowu jest tam 7 czy 8 bo na tyle mu wycwiczylem.

repus Młody aktywista

30.01.2012 20:14    #8096     Sufler - Porady do gry - Problem z transferem zawodnika
Mam problem z transferem zawodnika, otóż jak już wszystko jest uzgodnione i ok to mój klub wysyła jakieś dokumenty o pozwolenie na prace. Ściągałem już tego zawodnika parę razy i nigdy mi się coś takiego nie przydarzyło szczególnie że on ma 17 lat. Jak temu zapobiec bo już przepłaciłem bo mi się R.Madryt zainteresował i musiałem podbić cenę z 1,8 miliona do 3
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

Dmanager123 Partyzant

30.01.2012 19:28    #8097     Sufler - Porady do gry - Problem Finansowy
Jest taki problem objąłem AS Romę i tam jest problem z finansami jest na razie na -2.1 mln i chce was się poradzić jak mam wyprowadzić klub na prostą. Mam pomysł by sprzedać najlepszych piłkarzy min. Pjanic,Borriello, Osvaldo, Stekelenburg i wyprowadze klub na prostą. A wy co mi radzicie

fluent Partyzant

30.01.2012 18:47    #8098     Sufler - Edytor - Edytor Fm 2011 - bład pomóżcie :)
Siema :)
Mam taki problem, ze edytuje sobie np umiejetnosc gracza podnosze o powiedzmy 2 czy 3 stopnie i zapisuje wszystko git jest w grze tez sie podnosi, wylaczam edytorka wlaczam mecz graja, za chwile wchodze w taktyke patrze a tam ta umiejenosc juz mu spadla. Nie jest to z jednym zawodnikiem ale z roznymi. Mozecie cos poradzic ? prosze :)

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

Poszukuje klubu z WIELKIMI problemami finansowymi, ale nie chodzi mi wyłącznie o długo terminowe pożyczki, a raczej o ujemny stan konta.
Ogólnie by klub był w zapaści :)
Najlepiej by klub był z europy, z kraju który ma status "rozwinięty" a nie tak jak Polska "rozwijający się".

Mi osobiście jako pierwszy nasuną się pomysł z Portsmouth (bo kiedyś słyszałem o ich problemach finansowych 2-3 lata temu).
Jednak czekam na jeszcze jakieś propozycje.

Grę planuje zacząć w 7 lub 14 lutego w zależności od wyników egzaminu :) Na najbardziej aktualnej oficjalnej łatce.

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
30.01.2012 07:50    #8100     Sufler - Porady do gry - Liga narodów
Tak jak ma ustawione Bilbao się nie da zrobić.

Natomiast nie ma problemu, żeby sobie przerobić np. mistrzostwa świata na formę ligową.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution