Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

cosnek Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.02.2012 18:41    #8081     Sufler - Porady do gry - error
[quote=sm1leY]Kliknij prawym na ikonę fm.exe, właściwości, element docelowy i tam masz "C:grySEGAFootball Manager 2012fm.exe", do tego dopisz --reset_preferences aby wyglądało tak:
"C:grySEGAFootball Manager 2012fm.exe"--reset_preferences

oczywiscie lokalizacja gry u ciebie może byc inna, to było na moim przykładzie ofc ;>
Jak juz gra zadziala bez problemu, usun tą linijkę.[/quote]

Oczywiście nie wiem, czy to zadziała, tak napisał sm1leY.

RobertS Partyzant

03.02.2012 18:12    #8082     Sufler - Porady do gry - error
jest problem. nie mam takiego folderu

Rybaak Partyzant

Lucas - Ribas jest całkiem niezłym bramkarzem ale jest jeden problem biel został gdzieś wypożyczony.Natomiast Sokouny nie mogłem znaleźć.
Natomiast Ruffier jest dla mnie za drogi ,gdyż jego klub chce aż 10 mln euro.Noto muszę dalej szukać bramkarza.

RobertS Partyzant

03.02.2012 14:49    #8084     Sufler - Porady do gry - error
not-well formed (invalid token) at line 1 of. Tak ikomunikat wyskakuje mi jak chce odpalić grę. Później po zamknięciu, od steam mam komunikat że serwery są zajęte zeby się zająć moją sprawą error code 41. Czy ktoś miał taki problem? Jak temu zaradzić? Pomocy!!!

jesionek06 Partyzant

Dziękuję Lucas za zawodników. Natomiast niebawem zaczynamy z bratem grać razem i wypadło na Bundeslidze. I mój problem jest następujący. Będę grał SC Freiburg, prognoza mediów - 17 miejsce (na 18) Budżet transferowy to okrągłe 0 euro. Potrzebuję zawodników, którzy naprawdę dadzą mi pewne utrzymanie w Bundeslidze. Jedynym zawodnikiem, o którego jestem spokojny to Papiss Cisse. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Z takim budżetem niestety nie dam rady zaszaleć :/

jareckiwlkp Partyzant

witam.
pisze poniewaz mam problem podczas ladowania meczu gdy klikam instrukcje dotyczace rywali znika mi ekran i gdy sie juz pojawia wyskakuje blad

not well-formed (invalid token) at line 1 of views-v1-opposition-tactic-views.xml

zrobilo mi sie to nagle w grudniu 2015 r. i gdy wlaczam nowa gre i gdy do chodzi do meczu blad sie powtarza co zrobic??

Lucas. Partyzant

Witam,

jestem użytkownikiem cmrev od dawna, jednak jakoś nie było mi dane się udzielać w jakiś większy sposób.

Może przejdźmy do mojego pytania, tudzież problemu. Gram sobie moją ukochaną Sandecją już dłuższy czas, będzie już z cztery lata (fmowe, of course), mam za sobą kilka sukcesów (drugi raz w grupie LE, PP, mistrzostwo 1 ligi, v-ce w TM-E), z powodzeniem występuję na arenach europejskich. Jak się łatwo można domyślić granie na 5000 stadioniku nie jest zbytnią frajdą, toteż chciałem poprosić prezesa o jakiś mały remont, może nawet nową budowlę, jednak... Od czterech lat nie mam tej opcji. Przepraszam, mam, ale zaznaczoną na szaro, czyli niedostępną.

Więc tutaj pojawia się moje pytanie- czy istnieje możliwość, że opcja ta jest odgórnie wyłączona? Tj. nie ma możliwości jakiejkolwiek ingerencji w stadion? Zaznaczam, że finansowo stoję bardzo dobrze, a zarząd bez żadnego 'ale' zgodził się na rozbudowę szkółki etc.

chwal01 Partyzant

01.02.2012 20:32    #8088     Sufler - Porady do gry - mecze ligowe a pucharowe
mam pytanie. mam problem z terminarzem w polskiej lidze. zespoly grajace w LE maja przenoszone mecze na jakies dalekie terminy. czy zatem jest mozliwosc albo program zeby byly przenoszone na niedziele albo poniedzialek ?

mrjonhs Młody aktywista

Witam. Problem polega na tym. Musiałem dokonać reinstalacji systemu, na którym miałem FM-a z wgraną ligą Japońską. Wszystko ładnie działało. Po reinstalacji przestało mi powoływać zawodników do reprezentacji Japonii i Niemiec, są szaraki. Dograłem brakujące pliki z ligą japońską, ale może mi ktoś powiedzieć, co mam usunąć, zeby znów powoływało zawodników?Czy muszę zaczynać od nowa? Problem jest taki, ze gram liga Japońską i trochę mi to jednak wadzi w rozgrywce.

_Kasjan Partyzant

01.02.2012 16:11    #8090     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Witam. Panowie , zwracam się do Was oto z taką prośbą.
Chciałbym , abyście podsunęli mi jakiś pomysł lub nawet rozwiązanie , co do skutecznej gry w defensywie , bo mam z tym nie lada problem. ( Mowa o Football Managerze numer 12 :) )

Gram pierwszy sezon drużyną Southampton. Po 19 spotkaniach jestem leaderem z ilością 41 punktów , moim celem miała być górna połowa tabeli , no ale jak widać można lepiej. Tylko , że ... w tych 19 spotkaniach straciłem już , aż 32 bramki .. no nie ma czym się chwalić. Praktycznie w każdym meczy tracę minimum 2 bramki ... zagrałem 19 meczy a może 2 zakończyłem z czystym kontem. No na leadera tak nie przystało zdecydowanie ...

Mecz w którym rywal oddał 3 celne strzały potrafiłem przegrać 0:4 na własnym stadionie ... tak .. 3 celne strzały a straciłem 4 bramki ...

Jeżeli ktoś by zaproponował jakieś swoje porady taktyczne , byłbym niezmiernie wdzięczny , każda wskazówka jest cenna :P

aha .. no i moja defensywa wygląda następująco ...

Bramkarze : Kelvin Davis , Bartosz Białkowski
Prawi obrońcy : Frazer Richardson , Stephen Kelly ( transfer z Fulham )
Środkowi obrońcy : Jose Fonte , Aaron Martin , Jos Hooiveld , Christian Bassila ( wolny transfer )
Lewi obrońcy : Dan Harding , Danny Fox ...

Dodam również , że do tej pory grałem ustawieniem 4-5-1 z nastawieniem na Ofensywę , mimo to myślę , że tracę tych bramek za dużo ..

Z góry Dziękuję . :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.