Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

zaskroniec Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.02.2012 16:06    #8071     Sufler - Porady do gry - Pozwolenie o prace Anglia
Witam!
Czy zawodnik z RPA, byłej koloni WB, będzie miał problemy z uzyskaniem pozwolenia o prace?

jkr Partyzant

dorzucę coś od siebie,
jeśli szukacie ofensywnego prawego pomocnika, a konkretnie skrzydłowego pragnę polecić ...Andre Akougoum, odkryłem go rozbudowując swoje zaplecze (zespół rezerw i u18) w premier lig sprawdza się bez zażutu asystuje jak na zawołanie, dzięki niemu moja swanesa walczy teraz o mistrzostwo
teraz czas na pozycje dp/pś moim odkryciem jest yzup, tak ja na niego mowie, sciagnalem go do jednego zm oich klubow juz w fm 11, zawodnik moze nie jest imponiujacy, ale w roli zmiennika sprawdza się bez zarzutu, w słabszych ligach jak np ekstraklasa bez problemu wywalczy meijsce w wyjsciowej 11, na pozycje dp nalezy go wyszkolic i jest na niej zawodnikiem uzdolnionym, odbior pozostawia iwele do zyczenia ale mozna to wytrenowac, ja dalem mu nauke dp ze wzgledu na t ze moj dp i ps wymieniaja sie pozycjami, dokladnie nazywa sie Ozyakup jest holendrem, pomimo braku przekonania do niego, w koncu walcze tym razem o mistrostwo angli, chop si nei lamal dzielnie trenowal, i wywalczyl sobie miejsce na lawce
pozycja napastnika to mlodzik prosto ze szkolki Ajaxu Fischer, nie gral u mnie dlugo kupil od MC nie mialem zalu sprzedajac go, gdzy w moim skladzie pojawil sie fierro
boczny wysuniety obronca eil Teylor, smialo moze konkurowac o miejsce w wyjsciowej jedenastce z Benettem, ktopry w pierwszym sezonie w mojej ekipie gral straszne tarło, teraz ponizej 7 nie schodzi, Neil gra w pucharach
czas na obronce perełka, miał zostać zmioennikiem, ale w pierwszym sezonie był zawodnikiem wyjściowej 11, Elton Monteiro, szwajcar z aspiracjami do gry w kadrze portugali, nie imponuje szybkoscia, wiec na tym atrybucie polecam sie skupic w pierwszej kolejnosci, chłop nma skwał 192 cm wzrostu robia z niego portugalskiego Rio Ferdinanda, sprowadzenie go do slabszego klubu nie powinno byc problemem,
i oczywiscie bramkarz w pierwszym sezonie Vrm spisywał się dość dobrze, ale robil sie za stary na moj sklad, wiec potrzebowalem mlodego utalentowanego bramkarza, zarzucilem sieci na ... Vito Mannone z Arsenalu, znałem go z poprzednich wersji wiedziałem, że będzie moim przejściowym bramkarzem, gdyż nie rozwija się zbyt dobrze, wposzukiwaniu bramkarza udałem się do francji, i tak do Isimata Marina dołączył ... Steve Leclerc rozpoczął konkurować z Vito, w 3 sezonie jest podstawowym bramkarzem, pomimo młodego ieku niebije się na niego postawić, gra pewnie, rewelacyjnie interweniuje na skraju pola karnego, rozwija się w ekspresowym tepie, smialo polecam do kazdego klubu jesli tylko uda sie go sciagnac, chetnie opisalbym tych zawodnikow i dodal do bazy talentow, ale nei mam pojecia skad odczytac poczatkowe pa i ca tak wiec pozostalo im polecic ich tutaj, moze ktos znajdzie chwile czasu aby dodac ich do bazy

bitoni Partyzant

04.02.2012 13:21    #8073     Sufler - Porady do gry - Problem z Fm 10
Witam mam problem z fm 10 chodzi o to ze jak włączam fm to na jakies 15 sekund myszka mi sie zawiesza a potem odwiesza i co jakis czas wyskakuje czarny ekran z niebieskimi liniami.Tak samo nieraz robi sie w edytorze.Nie mogę dać screena bo nic nie widac co wyskakuje napewno jakis błąd ale nie wiem jaki.Potem musze robic reseta i nagle dziala a np po paru dniach znowu to samo.
Z Patchem 10.03 wogole mi nie dziala i czaly czas jest ten czarny ekran z niebieskimi liniami a na 10.0 raz dziala raz nie Pomocy

hera Młody aktywista

[quote=Yanki]Jak kolega wyżej, straciłem sens gry i szukam zespołu:
- Koniecznie z Europy, no i najwyższa liga
- Nie taki, ktory kandyduje do mistrzostwa, tylko taki jak Borussia D. w zezłym roku, który może sprawić niespodziankę
- Może być też ze środka tabeli ale aby miał pieniądze na transfery
- I przede wszystkim żeby nie trzeba było całego dnia spędzić nad taktyką któa i tak nie będzie funkcjonowała bo zawodnicy jej nie rozumieją
- A także przyjemność z gry (:[/quote]

Sevilla - mniej więcej średniak, bogaty klub, po przerzuceniu kasy z płac na fundusz transferowy i sprzedaży paru niepotrzebnych zawodników, plus kupowania części piłkarzy na raty w pierwszym sezonie wyciągnąłem 33 mln. Masz genialnych skrzydłowych: Perotti i Navas, po dobrych transferach można namieszać w lidze.

Villareal - podobnie jak wyżej, tyle, że grasz bez skrzydłowych, ale za to masz genialny duet napastników, Rossi i Nilmar. Wąskie 4-3-1-2 kosi. Z kasą podobnie jak w Sevilli, ponad 20 baniek spokojnie wyciągniesz.

Genoa - grałem jeszcze na starym patchu, bogaty klub, ok. 20 milionów w pierwszym sezonie uda ci się wyciągnąć na wzmocnienia. Grałem połowę sezonu, byłem cały czas w okolicach 4-6 miejsca. Z tym, że liga włoska nie dla mnie.

Nie rozumiem Twojego podpunktu z taktyką, jak zrobisz odpowiednią POD drużynę, to nie widzę problemu żeby zawodnicy jej nie rozumieli.

Igorekt95 Partyzant

04.02.2012 12:43    #8075     Sufler - Porady do gry - Zmęczenie i kontuzje
A jeszcze mam jeden problem.
Mianowicie czemu zawodnicy, którzy nie są zainteresowani dojściem do mojego klubu dochodzą do klubów z niższych lig?
To problem reputacji?

Lucas. Partyzant

Trudno znaleźć średniaka, którym zainteresowani byliby zawodnicy pokroju Hazarda. Do głowy przychodzi mi Malaga, choć nie jestem pewien, czy Eden chciałby dołączyć do tej drużyny już w pierwszym sezonie. PSG jest lepszym klubem i nie powinno mieć problemów z kupnem, ale średniakiem już nie jest. Może Anżi, Hoffenheim?

lokibb Partyzant

Witam. Mam troszkę głupi problem z FM-em 2012. Chyba po wgraniu jakiegoś dodatku graficznego (niestety było to dawno i nie pamiętam jakiego) zniknęła mi wartość spod zdjęcia piłkarza. Do tamtego momentu ukazywała się po kliknięciu na zawodnika pod jego zdjęciem. Dzisiaj mam tam tylko flagę jego państwa i liczbę występów w reprezentacji. Nie ukrywam, że wolałbym widzieć wartość zawodnika niż jego występy w kadrze. Z góry dzięki za pomoc.

Igorekt95 Partyzant

04.02.2012 12:00    #8078     Sufler - Porady do gry - Zmęczenie i kontuzje
Witam
Mam pewien problem, a mianowicie tak jak napisałem temacie chodzi o kontuzje i zmęczenie.
Obecnie gram klubem Alfreton Town, którym zaczynam 2 sezon. Klub awansował do wyższej ligi, ale już na początku zauważyłem, że gracze, którzy grali w prawie każdym moim meczu teraz mają nagle 70% kondycji. Jakby tego było mało moi kluczowi zawodnicy nagle dostają kontuzje.
Przez cały poprzedni sezon moi zawodnicy byli niezadowoleni z intensywności treningu i treningu kondycyjnego, więc obniżyłem obciążenie do lekkiego, lecz nadal są niezadowoleni. Nie jestem ekspertem od treningu, więc możecie mi powiedzieć co zrobić,aby poprawić ich kondycje oraz aby byli zadowoleni z treningu.
Proszę o szybką odpowiedź i z góry dziękuje.
P.S (FM 2011)

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

04.02.2012 11:30    #8079     Sufler - Porady do gry - Słaba forma na koniec sezonu
Ja bym proponował koledze Cinek1013 nie zmieniać taktyki co chwila(napisałeś że masz 3 taktyki),a jedynie polecenia - ja gram jedna taktyką cały sezon tylko zmieniam polecenia w zależności od przeciwnika i nie mam tego typu problemu słabszej końcówki sezonu, chociaż wiadomo że słabsze mecze pojedyncze zdażyć się mogą zawsze czy to w realnej piłce czy w FM.Poza tym rotacji dużej też nie można robić jedynie małe korekty w zależności od meczu i powolne wprowadzanie nowych zawodników do pierwszego składu...to wszystko co mi przychodzi do głowy i co ja stosuję osobiście...pzdr

Cinek1013 Partyzant

03.02.2012 22:01    #8080     Sufler - Porady do gry - PL, ustawienie na wyjazdy.
Witajcie !
Gram Aston Villa i mam straszne problemy na wyjazdach ...
Macie może jakieś propozycje jakie ustawienie mogłoby mi pomóc w wyjazdowych meczach ?
U siebie gram 4-3-1-2 :
LPK----CN
OPŚ
PŚ----POP----PŚ
BWO----OŚ----OŚ----BWO
Ale potrzebuje ustawienia na wyjazdowe mecze, w takich sobie nie radze ...
Potrafie ograc City,Arsenal,Chelsea itd. a jak przyjdzie wyjazd z takim Fulhamem to jest koszmarnie ciężko, albo wygrywam dobrze idzie i później strzelają mi x bramek i wyrównują, albo poprostu tak cisną że wkońcu tą bramke wpakują i odjeżdżam z niczym- w zeszlym sezonie przez to i przez nagły kryzys formy spadłem z czwartego miejsca na siódme ...
Z góry dzięki za pomoc, chodzi TYLKO o ustawienie nie o całą taktykę.
Pozdrawiam :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution