Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

zollw Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.02.2012 17:56    #8061     Sufler - Porady do gry - jak dodać obywatelstwo
Mam problem, kupiłem do mojego Liverpool'u C.Fierro, wysłałem go na początku do klubu patronackiego na wypożyczenie, ale przez przypadek wycofałem go z powrotem i tu mam problem, jest u mnie w składzie, ale nie ma pozwolenia na pracę. Jak dodać obywatelstwo za pomocą FMRTE?

zollw Partyzant

06.02.2012 17:38    #8062     Sufler - Porady do gry - problem z bugiem. prosze o pomoc
miałem to samo kiedyś, nie udało mi się rozwiązać tego problemu ;/

borysek Partyzant

06.02.2012 15:29    #8063     Sufler - Porady do gry - problem z bugiem. prosze o pomoc
spotkal sie ktos moze kiedys z takim bugiem?gram interem. wypozyczylem lorenzo crisetiga do bari. gral tam 2 sezony choc nie przypominam sobie zebym w umowie zawieral jakakolwiek klauzule o przedluzeniu wypozyczenia. nic sie w sumie nie dzialo bo i tak mialem go zamiar ogrywac na wypozyczeniach. przed kolejnym sezonem znowu do mnie nie zawital. nie bylo to wspolwlascicielstwo a wypozyczenia na 3 lata tez nie kontraktowalem wiec ostro sie zdenerwowalem zaproponowalem klubom wypozyczenie tego zawodnika, wypozyczylem do getafe i stamtad sciagnalem do siebie. gra u mnie, jest moim zawodnikiem ale o dziwo ciagle rowniez gra w bari. czesto mam sytuacje ze lorenzo nie moze zagrac bo gral mecz w innej druzynie tego samego dnia.najpierw wysprawdzalem wszystkie mecze repry potem moje mlodziezowe az w koncu rpzyszlo mi do glowy zobaczyc sklady z ostatniego meczu bari i okazalo sie ze gral. no jakim cudem?

cezwaj28 Partyzant

05.02.2012 16:06    #8064     Sufler - Porady do gry - Uaktualnienie transferów!
MAM PROŚBĘ ! Powie mi ktoś skąd mogę pobrać łatkę 12.1.1 ? Mam pewne problemy ze steamem... Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA POMOC !

endrus Młody aktywista

05.02.2012 15:29    #8065     Sufler - Porady do gry - Anomalie pogodowe
Czy ktoś jeszcze gra w wersję 08? Nie wiem czy problem pojawia się tylko u mnie czy to wina np łatki gram na 8.0.2.
Mam końcówkę września, gram we Włoszech (zresztą podobne babole zdarzały się w Niemczech), temperatura wynosi 38 stopni niby normalka ale pięć dni później mam 1 stopień i gram na śniegu! I to nie pierwszy raz mi się tak zdarzyło, czasami mam wrażenie, że pogoda jest dobierana losowo.
Strasznie to wkurzające, bo mało kiedy można grać swoje na boisku.
"Piłka nożna to element innego wszechświata, równie poważnego i stresującego jak praca, z takimi samymi zmartwieniami, nadziejami i rozczarowaniami"

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
05.02.2012 14:57    #8066     Sufler - Porady do gry - Wzrost Atrybutów
Najwyraźniej nie, skoro tego nie wprowadzili. Problem rozwiązany - zamykam.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
05.02.2012 13:00    #8067     Sufler - Porady do gry - Na Barcelone
HALA MADRID - na CMRev jesteś nie od dziś i wciąż nie zapoznałeś się z regulaminem Suflera?

http://www.cmrev(...)?page=17

Zamykam.

WariatCFC Młody aktywista

[quote=Matek95]Witam mam pewien problem. A mianowicie, awansowałem do ekstraklasy zespołem Birmingham i oczywiści zrobiłem wzmocnienia, ale nie wiem czy wystarczające. Mój skład to: Kameni- Hinkel, Curtis Davis, Liam Ridgewell, Davide Brivio - Taddei, Jordon Mutch/ Jonothan Spector, Jean Beausejour, De Bruyne - Owen, Ljuboja/ Murphy. Zigic póki co kontuzjowany. Gram ustawieniem
4-3-1-2 z ofensywnym pomocnikiem, ustawionym za napastnikami. Ale póki co mój zespół gra co najmniej średnio. Wygrałem 2 mecze, 2 przegrałem i 5 zremisowałem. I tu moje pytanie, kogo najlepiej byłoby wymienić ?[/quote]

Więcej emerytów po 30 wziąć nie mogłeś? Poza, tym skład wygląda co najmniej cienko. Poszukaj jakichś pomocników, bo Spector i Taddei to na ławkę się jedynie nadają. Polecam Blake z Burnely, oraz spróbuj wypożyczać piłkarzy z klubów wyżej notowanych od twoich. No i jakiegoś młodego napastnika by się przydało, bo twoi emeryci nie wytrzymają. Lukaku, albo Macheda powinni być do wypożyczenia.
[quote="hapek"]Z drugiej strony zal mi cie po pewnie jestes za polonia gieksa dyskobolia warszafka, albo inna legła poległa która kradła pilakarzy innym kluba, albo wisla skisla tak jak ty, a moze lechia olimpia poznan gdansk, albo ruchowi chorzowskie psy[/quote]

Matek95 Partyzant

Witam mam pewien problem. A mianowicie, awansowałem do ekstraklasy zespołem Birmingham i oczywiści zrobiłem wzmocnienia, ale nie wiem czy wystarczające. Mój skład to: Kameni- Hinkel, Curtis Davis, Liam Ridgewell, Davide Brivio - Taddei, Jordon Mutch/ Jonothan Spector, Jean Beausejour, De Bruyne - Owen, Ljuboja/ Murphy. Zigic póki co kontuzjowany. Gram ustawieniem
4-3-1-2 z ofensywnym pomocnikiem, ustawionym za napastnikami. Ale póki co mój zespół gra co najmniej średnio. Wygrałem 2 mecze, 2 przegrałem i 5 zremisowałem. I tu moje pytanie, kogo najlepiej byłoby wymienić ?

HALA MADRID Partyzant

05.02.2012 11:59    #8070     Sufler - Porady do gry - Na Barcelone
Witam mam taki problem gdyż gram Sevilla 1 sezon jestem w połowie sezonu ograłem Real Madryt 1:0 taktyką Barcelony ale teraz gram z Valencia która gra taktyką Barcelony przegrałem 2:0 potrzebuje pomocy bo szykuje się rewanż jak ustawić ich mój team na rywala ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution