Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

wiselka Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.02.2012 01:31    #8041     Sufler - Porady do gry - Bug z budżetem
Założyłem ten temat dlatego ze myślałem że to jest jakiś bug (dalej tak uważam) i myślałem że ktoś może mieć taki sam problem i wie jak temu zaradzić , i tak dziękuje za wasze opinie na ten temat :)

wiselka Partyzant

08.02.2012 21:31    #8042     Sufler - Porady do gry - Bug z budżetem
Witam mam taki problem , gram Wisłą Kraków i problem polega na tym ze mam za duży jak na Wisłę budżet transferowy , w prawdzie odnosze sukcesy (wszystkie trofea możliwe do wygrania w Polsce i 1/8 LM ) ale i tak to jest niemożliwe za za początku drugiego sezonu posiadalem budżet 10 mln a w trzecim sezonie 25 mln !!! Chodzi mi o to czy domyślacie się od czego mógł sie wziąć ten bug i jak go naprawic .

wujekzdzicho Młody aktywista

08.02.2012 19:24    #8043     Sufler - Porady do gry - Samobóje.
Nie wiem, ja nie mam z tym problemów.

smudi Partyzant

08.02.2012 17:12    #8044     Sufler - Porady do gry - Gra przez hamachi
tylko jest taki problem,ze nawet to nie dziala;x

m.gogi Partyzant

08.02.2012 16:47    #8045     Sufler - Porady do gry - proszę o pomoc
witam mam taki problem że mój zawodnik jest wypożyczony do innego klubu i nie chcący go sprzedałem jak to cofnąć w fmrte?? proszę o pomoc i z góry dziękuję

KubaLechita Partyzant

08.02.2012 15:19    #8046     Sufler - Porady do gry - Problem z kadrą U-19
Witam wszystkich!
Prowadzę kadrę Polski U-19, ale na mecze nie mogę powołać większości piłkarzy z niewiadomych przyczyn. Np. - Rafał Wolski-18 lat, nie gra w kadrze u-21, nie jest kontuzjowany ani zawieszony a mimo to, nie moge go wziąć do składu. Taki problem jest z wieloma zawodnikami.
Co może być tego powodem? A może to błąd w grze?
Z góry dzięki i pozdrawiam

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

08.02.2012 12:24    #8047     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Uważam, że jedną z najlepszych taktyk do Fm-a 2010-2012 jest 4-3-1-2. Natrafiłem na nią przez przypadek grając Genoą przeciwko Fiorentinie. Dziwiłem się, że z taką łatwością stwarzają sobie sytuację podbramkowe i w ogóle lepiej wyglądają optycznie. Zobaczyłem jakim grają ustawieniem, okazało się, że 4-3(MC)-1(AMC) - 2 (FC). Ustawiłem taką taktykę i rzeczywiste problemy miałem/mam tylko z drużynami, które grają takim samym zestawieniem lub 4-2-3-1, gdzie gra tych drużyn, tak jak u mnie, opiera się na zdominowaniu środka pola, ale to jest logiczne nawet w prawdziwym futbolu, iż jeśli rywal gra środkiem pola, a my jako drużyna preferujemy podobne ustawienie to jedna lokomotywa będzie wjeżdżać w drugą.

Powiem tak, ja swojej taktyki nie zmieniam w ogóle. To ja ustalam warunki gry, a nie rywal. Nie dostosowuję się do niego, a oni do mnie. Oczywiście, czasami coś wpadnie mi do głowy, co pomaga usprawnić taktykę, ale są to kosmetyczne zmiany, które i tak zachodzą nie częściej niż na 2-3 sezony, a z uwagi na to, że mam coraz mniej czasu na grę, to tych zmian nie robię praktycznie w ogóle.

dooomiiin Młody aktywista

08.02.2012 11:09    #8048     Sufler - Porady do gry - Nadskuteczność...
Witam po dłuższej nieobecności. Mam nie tyle problem, co jestem skonsternowany pewną rzeczą. Otóż od jakiegoś czasu obserwuję w grze 'nadskuteczność', jeśli można to tak nazwać. napastników związaną z tym, że w trakcie i na koniec sezonu mają więcej zdobytych bramek niż rozegranych meczów. I nie chodzi tu o pojedyncze przypadki, bo takie się czasem zdarzają, ale o notoryczne. W każdej lidze, którą mam, obojętnie czy zespół jest z góry tabeli, środka czy końca, znajdzie się napastnik, który ma np. 30 rozegranych meczów i strzelonych ponad 40 bramek. I nie wiem, co z tym zrobić - czy to jest bug czy co? Spotkaliście się z czymś takim?
Aha i nie muszę chyba dodawać, że ta 'prawidłowość' nie wiedzieć czemu nie dotyczy moich napastników :)

Pozdrawiam.
by dooomiiin

chmieluk Partyzant

08.02.2012 09:34    #8049     Sufler - Porady do gry - FMRTE

smudi Partyzant

07.02.2012 23:59    #8050     Sufler - Porady do gry - Gra przez hamachi
jakie dane jesli mozna wiedziec? mam ten sam problem od wczoraj... z gory thx

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution