Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

hera Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote2=$Jahoo$][quote=marcin6105]FM 2012
Jaki budżet ma Lech Poznań. Prosiłbym o pomoc, płacowy i transferowy?[/quote]
Wystarczy rozpocząć grę tym zespołem, ewentualnie spojrzeć w edytorze..

Witam. Mam problem z doborem klubu. W poprzednim zapisie rozpocząłem grać PSG, po czym skończyłem grać po 4 latach (w grze). Wkurzyła mnie zbyt szybka droga na sam szczyt, bo pod koniec gry obejmowałem Liverpool, i na nim właśnie skończyłem. Wkurza mnie też że zaczynam grać jako bezrobotny z reputacją krajową a mimo to po jakimś czasie dostaje pracę w Osasunie. Nie oszukujmy się, wątpię żeby menedżer znany tylko w ojczystym kraju i bez jakichkolwiek trofeów, dostał ofertę z klubu z ligi hiszpańskiej... A co do wymagań nowego klubu:

- Spokojna sytuacja finansowa (spory budżet transferowy i płacowy)

- Nie mam wymagań co do krajów w których będzie ten klub, ale wolałbym żeby nie były to kluby z najsilniejszych europejskich lig.

-Mile widziany brak wymagań co do obcokrajowców (mogą być wyjątki)

-Niezła reputacja. Nie wymagam jakieś kontynentalnej czy co, ale żeby przychodzili nieźli piłkarze

Odpadają: Guangzhou Evergrande, Al-Ittihad, Swansea

Jeżeli nic się nie znajdzie to będę zmuszony do rozpoczęcia gry jako bezrobotny. Mam nadzieję że coś się da znaleźć. Pozdrawiam :)[/quote2]

Myślałeś o lidze ukraińskiej ? Metalist to bardzo ciekawy klub, tak samo jak Dnipro. Może dla większego wyzwania Metalurh Donieck ? Można spróbować zrzucić Szachtar z top1. Ogólnie liga ukraińska jest ciekawa, masz tam limit maks. 7 obcokrajowców w wyjściowym składzie, co sprawia, że wyzwanie jest jeszcze ciekawsze, a ukraińscy newgeni są na prawdę dobrzy.

$Jahoo$ Partyzant

[quote=marcin6105]FM 2012
Jaki budżet ma Lech Poznań. Prosiłbym o pomoc, płacowy i transferowy?[/quote]
Wystarczy rozpocząć grę tym zespołem, ewentualnie spojrzeć w edytorze..

Witam. Mam problem z doborem klubu. W poprzednim zapisie rozpocząłem grać PSG, po czym skończyłem grać po 4 latach (w grze). Wkurzyła mnie zbyt szybka droga na sam szczyt, bo pod koniec gry obejmowałem Liverpool, i na nim właśnie skończyłem. Wkurza mnie też że zaczynam grać jako bezrobotny z reputacją krajową a mimo to po jakimś czasie dostaje pracę w Osasunie. Nie oszukujmy się, wątpię żeby menedżer znany tylko w ojczystym kraju i bez jakichkolwiek trofeów, dostał ofertę z klubu z ligi hiszpańskiej... A co do wymagań nowego klubu:

- Spokojna sytuacja finansowa (spory budżet transferowy i płacowy)

- Nie mam wymagań co do krajów w których będzie ten klub, ale wolałbym żeby nie były to kluby z najsilniejszych europejskich lig.

-Mile widziany brak wymagań co do obcokrajowców (mogą być wyjątki)

-Niezła reputacja. Nie wymagam jakieś kontynentalnej czy co, ale żeby przychodzili nieźli piłkarze

Odpadają: Guangzhou Evergrande, Al-Ittihad, Swansea

Jeżeli nic się nie znajdzie to będę zmuszony do rozpoczęcia gry jako bezrobotny. Mam nadzieję że coś się da znaleźć. Pozdrawiam :)

witaseiro Partyzant

11.02.2012 16:19    #8023     Sufler - Porady do gry - Galeria sław
Witam, otóż mam pewien problem. Przypadkowo usunąłem plik hall of fame z moich dokumentów i wszystkie dotychczasowe osiągnięcia zostały wymazane z galerii sław. Jak mogę je przywrócić? Jest jakaś możliwość, czy trofea muszę kolekcjonować od nowa?

nuhi Partyzant

Dzięki, w takim razie z tym nie mam problemu. Gdyby ktoś wiedział, jak rozwiązać ten drugi problem to będę wdzięczny :)

nuhi Partyzant

Witam,

Mam pewien dziwny problem. Otóż po reinstalacji gry (dawniej wszystko było ok) nie mogę sprawdzić w profilu zawodnika, ile pozostało mu do powrotu po kontuzji. Dawniej taka informacja pokazywała mi się pod atrybutami zawodnika (a nad statystykami z obecnego sezonu). Teraz w tym miejscu jest puste pole, nie ma nic. Mimo iż są inne sposoby na sprawdzenie powrotu, jest to dość uciążliwe. Ktoś ma pomysł dlaczego tak się stało?

Przy okazji chciałbym zapytać, czy aktualna wersja gry to 12.1.1? Trochę się w tym pogubiłem, bo jak załączam nową grę to mam tam bazę 12.0.0, a u góry obok napisu Football Manager 2012 jest wersja 12.1.1. Nie mam przekonania, czy mój Steam aktualizuje mi grę, czy nie. W każdym razie napisane jest, że nie ma w tej chwili żadnych aktualizacji do pobrania dla tej gry.

Pozdrawiam!

Falo47 Partyzant

11.02.2012 12:02    #8026     Sufler - Porady do gry - Komunikaty na nowo
Witam, mam problem, bo np. chcemy oddać gracza na wolny transfer i dajemy ta opcje i wyskakuje na komunikat ile rekompensaty, trzeba mu wyplacic, ale ja przez przypadek dałem zeby mi sie to okienko jzu nei wyswietlało, jak to przywrocic, bo jest mi potrzebne?

AndySafik Partyzant

10.02.2012 23:39    #8027     Sufler - Porady do gry - Problem z twarzami Newgenów
Czy ktoś mi poda informację, poradę, dlaczego u mnie po rozpoczęciu gry w jakiejkolwiek lidze nie wyświetlają się komputerowo wygenerowane twarze fikcyjnych graczy stworzonych przez komputer? Chodzi mi o graczy którzy są w składzie juniorów. Twarze fikcyjnych agentów są wygenerowane od początku gry, ale piłkarze są tylko z szarymi głowami. Nie chodzi mi o piłkarzy którzy są w bazie gry, bo do tego potrzeba facepacka, a tylko tych wygenerowanych. W FM 2011 byli od razu ozdobieni ładnymi komputerowymi twarzami, a w FM 2012 tego nie mam.... Dodam że mam zaznaczoną opcję "wyświetlania twarzy autentycznych i wygenerowanych, zmieniałem skórki, odświeżałem je, odznaczałem buforowanie skórki jak i zawsze odświeżaj po zmianach, i nic a nic nie chce się pojawić?

Pozdrawiam. Andy

Matek95 Partyzant

W sumie nikogo nie kupiłem. Zwróciłem się z prośbą, bo mój podstawowy bramkarz - Kameni jeździ często na zgrupowanie kadry, a jego zmiennik żądał wystawienia na listę. Ale że nikt go nie kupił to problem póki co mam z głowy.

Cinek1013 Partyzant

10.02.2012 19:41    #8029     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Jak ustawiac Aston Villę na mecze wyjazdowe ?
Z reguły u siebie niemam żadnych problemów ale na wyjeździe trace głupio punkty i o mistrzostwie kolejny raz moge pomarzyc :)
Gdyby brac pod uwage tylko mecze na własnym stadionie to byłbym mistrzem Angli ^^
Z góry dzięki za pomoc, gram 4-3-1-2 z trójką środkowych pomocników i jednym ofensywnym środkowym.

Cams Partyzant

nie_powiem

No to mnie zachęciłeś.
Ostatnio rozglądałem się za jakimś klubem z La Liga, myślałem o Sevilli ale to byłoby za proste...
Klub naprawdę strasznie interesujący. Bardzo dobrze stojące finanse. W początkowej fazie gry można mądrze wykorzystać umowę z Udinese. Dużo piłkarzy z wypożyczeń, ale to żaden problem. Chłopaki naprawdę mają spory potencjał. Jak dla mnie Granada strzał w 10.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution