Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

jarema Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Mam ten sam problem, gram Feyenoordem. U siebie wygrywam wszystko a na wyjazdach wszystko przegrywam i bardzo ciężko idzie mi w ogóle stwarzanie sytuacji, za to przeciwnik ma ich mnóstwo. Ktoś gdzieś pisał, żeby na wyjazd cofać linię obrony i grać z kontry, ale czy czołowa drużyna musi się bronić w meczu z outsiderem? Próbowałem różnych rozmów motywacyjnych, kiedy oczekuję zwycięstwa to połowa zawodników jest zgaszona, kiedy każę grać na luzie to marnują setki. Gram 4-2-3-1 ze skrzydłowymi.

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

12.02.2012 11:36    #8012     Sufler - Porady do gry - Przyznanie numeru
Miałem podobny problem że gdy chciałem wybrać mu numer to wszystkie były nieaktywne. Rozwiązałem go takim sposobem że zamiast wybierać nr wcisnąłem prawy przycisk i został mu przydzielony automatycznie.

W Hiszpanii możesz zarejestrować 25 zawodników (z czego 3 bramkarzy dla których zarezerwowane są nr. 1, 13, 25), a nr powyżej 25 są dostępne dla graczy poniżej 19 roku życia których nie trzeba rejestrować (oczywiście jeżeli masz mniejszą ilość piłkarzy w pierwszym składzie to tym juniorom możesz przydzielić numery poniżej 25)

baru94 Partyzant

12.02.2012 10:43    #8013     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Witam, mam pewien problem. Gram Arsenalem już 4 sezon, gram ustawieniem 4-5-1 z DP, gram bardzo ofensywnie i stwarzam sobie dużo okazji bramkowych ( średnio 3-4 okazje stuprocentowe na mecz ) ale zawodnicy ich nie wykorzystują. Proszę poradźcie może coś zmienić w taktyce, może zrobić całkiem nową taktykę?

Falcon Przodownik pracy

12.02.2012 10:08    #8014     Sufler - Porady do gry - Przyznanie numeru
A miałeś może zgłoszony komplet zawodników? Bo jeżeli tak to jednego musiałbyś wyrzucić z kadry czyli wziąć mu numer aby dać temu nowemu. Niestety to jest urok gry w ligach gdzie jest limit zawodników. Ja w Portugalii też mam podobny problem i muszę kombinować kogo wyrzucić ze składu, żeby zgłosić nowego zawodnika.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Cinek1013 Partyzant

Witajcie, mam mały problem. Niewiem jak ustawiac Aston Villę na mecze
wyjazdowe.
Z reguły u siebie niemam żadnych
problemów ale na wyjeździe trace głupio
punkty i o mistrzostwie kolejny raz
moge pomarzyc :)
Gdyby brac pod uwage tylko mecze na
własnym stadionie to byłbym mistrzem
Angli ^^
Niewiem czy do tego celu będzie konieczna zmiana ustawienia, ale na wszelki wypadek podaje.
Gram 4-3-1-2 z
trójką środkowych pomocników(jeden odpowiedzialny za odbiór) i jednym
ofensywnym środkowym. Z góry dzięki za pomoc.

Valdi91 Młody aktywista

12.02.2012 01:10    #8016     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
[quote=Cinek1013]Jak ustawiac Aston Villę na mecze wyjazdowe ?
Z reguły u siebie niemam żadnych problemów ale na wyjeździe trace głupio punkty i o mistrzostwie kolejny raz moge pomarzyc :)
Gdyby brac pod uwage tylko mecze na własnym stadionie to byłbym mistrzem Angli ^^
Z góry dzięki za pomoc, gram 4-3-1-2 z trójką środkowych pomocników i jednym ofensywnym środkowym.[/quote]

Ja bym spróbował grę z kontry na wyjazdach, a w tym ustawieniu (również tylko na wyjazdy) przerzuciłbym OPŚ na DP, który jest bardzo ważnym zawodnikiem jeśli chodzi o kontratak, bo rozbija ataki przeciwnika i wyprowadza piłkę do kolegów. Czyli dopilnuj, by nie był to pierwszy lepszy DP z Twojego teamu, a jakiś solidny fachowiec.

wujekzdzicho Młody aktywista

[quote2=$Jahoo$][quote=marcin6105]FM 2012
Jaki budżet ma Lech Poznań. Prosiłbym o pomoc, płacowy i transferowy?[/quote]
Wystarczy rozpocząć grę tym zespołem, ewentualnie spojrzeć w edytorze..

Witam. Mam problem z doborem klubu. W poprzednim zapisie rozpocząłem grać PSG, po czym skończyłem grać po 4 latach (w grze). Wkurzyła mnie zbyt szybka droga na sam szczyt, bo pod koniec gry obejmowałem Liverpool, i na nim właśnie skończyłem. Wkurza mnie też że zaczynam grać jako bezrobotny z reputacją krajową a mimo to po jakimś czasie dostaje pracę w Osasunie. Nie oszukujmy się, wątpię żeby menedżer znany tylko w ojczystym kraju i bez jakichkolwiek trofeów, dostał ofertę z klubu z ligi hiszpańskiej... A co do wymagań nowego klubu:

- Spokojna sytuacja finansowa (spory budżet transferowy i płacowy)

- Nie mam wymagań co do krajów w których będzie ten klub, ale wolałbym żeby nie były to kluby z najsilniejszych europejskich lig.

-Mile widziany brak wymagań co do obcokrajowców (mogą być wyjątki)

-Niezła reputacja. Nie wymagam jakieś kontynentalnej czy co, ale żeby przychodzili nieźli piłkarze

Odpadają: Guangzhou Evergrande, Al-Ittihad, Swansea

Jeżeli nic się nie znajdzie to będę zmuszony do rozpoczęcia gry jako bezrobotny. Mam nadzieję że coś się da znaleźć. Pozdrawiam :)[/quote2]

Feyenoord Rotterdam

Liberatus1989 Partyzant

11.02.2012 22:15    #8018     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Witam
Mam zamiar grać taktyką 4-2-4 w Hoffenheim z ofensywnym nastawieniem, podaniami bardziej bezpośrednimi, szeroko oraz szybkim tempem. I mam problem: czy opłaca się grać na rozgrywającego w tej taktyce, którą podałem? A i jeszcze jedno: jeżeli w poleceniach drużynowych zaznaczę grę na rozgrywającego i odgrywającego czy będzie to się wzajemnie wykluczać? Jestem początkujący i bardzo proszę o pomoc :)

sebek1231 Partyzant

11.02.2012 21:33    #8019     Sufler - Porady do gry - Przyznanie numeru
Mam problem kupiłem zawodnika zarejestrowałem go do rozrywek . Niestety nie mogłem przypisać mu numeru , innym zawodnikom numer zostały prze zemnie nadane . Teraz gdy zaczęła się liga i wystawiam tego zawodnika wyskakuje mi w prawym górnym rogu abym nadał numer klikam przy jego nazwisku na miejsce na numer , rozsuwa się pasek z numerami ale niestety nie mogę nadać mu numeru .

Zauber Partyzant

11.02.2012 20:59    #8020     Sufler - Porady do gry - Zdjęcia zawodników
Cześć!

Otóż mam pewien problem, postanowiłem sobie zrobić dwie twarze do gry, a mianowicie dwóch juniorów Żyliny którzy do mnie przyśli w ostatnim sezonie. Marian Hilinki ( ID: 2062053083), oraz Macieja Głowackiego ( ID: 2062053089). Wszystko ładnie, zrobiłem tak jak w poradniku "Generatoru zdjęć w stylu Rev". Zdjęcia zapisałem w Moje Dokumenty----->Sports Interactive---->
Fm 12. Oczywiście wyłączyłem bufor skórki i tak dalej. Nic to nie działało. Po jakimś czasie pobrałem zdjęcia całego Dinama i działało i dalej działa. Wyczytałem w jakimś temacie, że trzeba stworzyć folder "Graphics" i tam to wrzucić. Więc tak zrobiłem i dalej nic nie działało. Czy ktoś może mi pomóc w moim problemie?

Z góry dzięki.
Czasem swędzą mnie jajca...

Na przykład teraz!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution