Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

KubaLechita Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam wszystkich!
Od dłuższego czasu pojawia mi się błąd, którego treść napisałem w temacie. Czytałem o tym błędzie na Waszej stronie, ale żaden z podanych tam sposobów nie pomaga (nie mam folderu 'settings' w podanych lokalizacjach). Zna ktoś jeszcze jakieś inne sposoby rozwiązania tego problemu? Niestety uniemożliwia on gre :(
Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedź
Edit: Błagam, pomóżcie mi, ten błąd całkowicie uniemozliwia grę i nigdzie nie moge znaleźć rozwiązania

Igorekt95 Partyzant

13.02.2012 14:16    #8002     Sufler - Porady do gry - Alfreton Town
Witam
Mam problem i to poważny, na tyle poważny, że mogę nie awansować do wyższej ligi.
Mianowicie prowadzę klub Alfreton Town drugi sezon. W pierwszym sezonie byłem bezkonkurencyjny i z dziecinną łatwością awansowałem do wyższej ligi. Zawodnicy byli zgrani oraz zdobywali dużo goli. Szczególnie dużo zawdzięczałem Uwezu, który wiele razy ratował mnie w trudnej chwili.
Niestety wraz z nadejściem drugiego sezonu było gorzej. Pomyślałem, że to przez tą przerwę. Po około 2 mies. wszystko wróciło do normy, dopóki nie kupiłem 7 nowych zawodników oraz dopóki Uwezu był skuteczny.
Teraz mam problem z wygraniem z najgorszym rywalem. Jestem 2 w tabeli, ale wiem, że stać moich chłopaków na więcej.
Tylko nie wiem czy to jest wina tych 7 nowych? Czy to możliwe, że muszą się ze sobą zgrać? A może to wina tego, że mając lepszy skład, ale gorszą reputację powinienem przegrać?
Proszę o odpowiedzi

P.S Jestem chętny wysłać doświadczonej osobie mój zapis, aby mi pomogła ustabilizować klub (treningi i morale).

Bardzo proszę o odpowiedzi.

fudi Przodownik pracy

13.02.2012 14:14    #8003     Sufler - Porady do gry - Zmiana miejsca rozgrywania meczu
Dawno już tu nie pisałem, czas wrócić na stare śmieci ;)

Mój problem dotyczy miejsca rozgrywania meczu. Grając reprezentacją w kwalifikacjach, aż 3 mecze u siebie gram na tym samym stadionie, czy jest jakiś edytor, w którym można zmienić miejsce rozgrywania meczu? Próbowałem szukać w fmrte, ale niestety nic nie znalazłem.

Dzięki za odpowiedź,
siema!

Macias Partyzant

13.02.2012 10:47    #8004     Sufler - Porady do gry - Kiedy naprawią terminarz ?
No tak, ale w ogóle rozkład kolejki wygląda dziwnie... Nie ma jakiegoś utartego schematu weekendowego, tylko raz piątki, raz czwartki itd... Wiem, że ktoś kiedyś zgłaszał tutaj taki problem, ale nie mogę znaleźć rozwiązania.

Michal144 Partyzant

13.02.2012 00:06    #8005     Sufler - Porady do gry - wiele facepacków.
Mam taki problem otóż z tej strony http://fmdownloads.com/ pobrałem facepack 4.1 do 4.5 rozpakowałem je wrzuciłem je do Graphisc /players ( tylko że po rozpakowaniu wszystkie 4 paczki miały tę samą nazwę (faces) pozmieniałem je na inne nazwy (np face) bo tatko wszystkie zdjęcia byłyby w jednym folderze tylko config by sie zamieniał i byłby tylko jeden.I teraz gdy włączyłem grę (wyłączyłem tam w opcjach buforowanie skórki itd) i teraz włączam np Sławka Peszko i nie ma twarzy a nawet nie ma tej czarnej twarzy tylko jest całe białe pole.Co robię nie tak z tymi facepackami.Proszę pomóźcie:D

WariatCFC Młody aktywista

12.02.2012 20:17    #8006     Sufler - Porady do gry - 2 Facepacki się gryzą.
Witaam, mam taki problem, otóż mam 2 facepacki, jeden to megapack od sortitoutsi, a drugi to nasz rodzimy T-Mobile ekstraklasa na sezon 11/12.
Gdy staram się je załadować, to albo widać tylko megapacka, albo widać tylko T-mobile packa. I tu kieruję pytanie. Jak zrobić, żeby działały mi one naraz?
[quote="hapek"]Z drugiej strony zal mi cie po pewnie jestes za polonia gieksa dyskobolia warszafka, albo inna legła poległa która kradła pilakarzy innym kluba, albo wisla skisla tak jak ty, a moze lechia olimpia poznan gdansk, albo ruchowi chorzowskie psy[/quote]

madrid7 Partyzant

12.02.2012 18:48    #8007     Sufler - Porady do gry - Kiedy naprawią terminarz ?
moze po prostu poprzedkladane mecze maja albo np.problemy finansowe i nie grali meczow ,mecze odwolane z roznych powodow zobacz czy pozniej beda grac
VAMOS REAL!
HALA MADRID!

matejand Partyzant

12.02.2012 18:23    #8008     Sufler - Porady do gry - Słabi juniorzy
Mam problem z juniorami przychodzącymi do klubu, są słabi. Prowadzę Legię i od 4 sezonów w naborze juniorów pojawiają zawodnicy z PA co najwyżej 130. Ogólnie przez 7 lat gry pojawił się tylko jeden zawodnik o potencjale 150. Reputacja klubu wynosi 6749. Obiekty młodzieżowe 17, szkółka młodzieżowa 19, skauting młodzieży 20. W innych dobrych polskich klubach typu Wisła czy Lech pojawiają się nawet zawodnicy z PA 160. W czym może tkwić problem słabe potencjału moich juniorów?

Liberatus1989 Partyzant

12.02.2012 17:02    #8009     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Ponawiam:
Mam zamiar grać taktyką 4-2-4 w Hoffenheim z ofensywnym nastawieniem, podaniami bardziej bezpośrednimi, szeroko oraz szybkim tempem. I mam problem: czy opłaca się grać na rozgrywającego w tej taktyce, którą podałem? A i jeszcze jedno: jeżeli w poleceniach drużynowych zaznaczę grę na rozgrywającego i odgrywającego czy będzie to się wzajemnie wykluczać? Jestem początkujący i bardzo proszę o pomoc :)

Przemes Partyzant

Witam. Gram z kuzynem sieciowo w lidze portugalskiej (benfica/porto). Gramy juz tak od fma 2008 czesto wlasnie w lidze portugalskiej. Zawsze mamy problem jednak z malymi dochodami. w innych ligach (np.niemcy) dostaje sie kase za koncowy wynik w lidze. srednio powiedzmy 70mln(pln). To calkiem sporo. Prowadze benfice i miesiecznie trace okolo 7-8mln(PLN).(zadnych pilkarzy juz nie kupujemy na raty-wlasnie zeby nie byc na minusie) jestem juz 26(pln) mln na minusie a konczy sie październik. dodatkowo nie dostalem sie do LM( pech:D) a w PU jest duzo mniejsza kasa. zobaczylem w "zasadach ligi" ze nia ma nic o nagrodach pieniężnych wiec pewnie znowu nic nie dostaniemy. wiecie jak sobie z tym radzic? bo bede musial zrobic wyprzedaz zeby nie zostac bankrutem. (nie przestawialem budzetu płacowego-jest taki jaki byl ustalony przez zarzad).

P.S wiem o kasie za transmisje ale z tego co pamietam to 45mln za sezon. a patrzac teraz na koniec sezonu moge miec powyzej tego na minusie. (w Niemczech jest i kase za transmisje i za lige)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution