Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
15.02.2012 15:22    #7991     Sufler - Porady do gry - Trener

dssport Partyzant

Grupa: Użytkownik
15.02.2012 15:20    #7992     Sufler - Porady do gry - problem z gra
Witam mam taki maly problem
http://image(...)jyy.jpg/
blad wyskakuje w trakcie rozgrywania meczu, najczescie gdy odpaladam 2 polowe.

Falcon Przodownik pracy

Rozgrywający to przeważnie zawodnik środka pola, obojętnie czy DPŚ, PŚ, OPŚ
Jego zadaniem jest dzielenie piłkami.

Odgrywający to zawodnik, którego zadaniem jest zgrywanie piłek do innych( np. wygrywanie pojedynków główkowych). U mnie jest to zazwyczaj napastnik który ma wysoki atrybut siły, skoczności

http://www.cmrev(...)acy.html

http://www.centr(...)acy.html

http://www.cmrev(...)go_.html

Jeśli grasz 4-2-4( 4 napastnicy w linii czy OPL OPP i 2 napastnicy?) jeżeli 4 w linii to nie ma sensu grać na rozgrywającego gdyż w środku nie za bardzo będą mieli z kim rozgrywać. Lepiej grać podaniami bezpośrednimi, długimi. i Tylko kupić potężnie zbudowanego napastnika.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Liberatus1989 Partyzant

Witam
Mam zamiar grać taktyką 4-2-4 w Hoffenheim z ofensywnym nastawieniem, podaniami bardziej bezpośrednimi, szeroko oraz szybkim tempem. I mam problem: czy opłaca się grać na rozgrywającego w tej taktyce, którą podałem? A i jeszcze jedno: jeżeli w poleceniach drużynowych zaznaczę grę na rozgrywającego i odgrywającego czy będzie to się wzajemnie wykluczać? Jestem początkujący i bardzo proszę o pomoc :)

zanymous Partyzant

14.02.2012 18:47    #7995     Sufler - Porady do gry - Problem z Crash Dump
Witajcie :). Mam problem z FM11.

Problem polega na tym iż, chcąc wejść do zakładki trening w profilu zawodnika, gra pokazuje alert, a zaraz po nim następuje drugi alert, który powoduje wyłączenie się gry. Sprawdzałem w innych zakładkach problem nie występuje, a występuje tylko w zakładce trening w profilu zawodnika. Chciałbym się dowiedzieć czy jest jakieś wyjście z tej sytuacji.

Pozdrawiam :).

Dante17RM Partyzant

14.02.2012 17:52    #7996     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań
1. Wyskakują kolejno okienka:

Warning: Couldn't find data folder!
../football manager 2012/data

../football manager 2012/data/sigfx

../football manager 2012/data/languages

../football manager 2012/data/updates

Error: Unable to find some essential data. Please ensure that the gameis installed correctly. If the problem persist, please contact technical support

Warning: Failed to find a default database to use. Please make sure your installation is not corrupt

Editor.exe
Wystąpił problem z aplikacją editor.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty.

;-((

2. ta opcja jest niedostępna (na szaro w "złóż ofertę";) pytam z ciekawości

ripley Partyzant

14.02.2012 14:40    #7997     Sufler - Porady do gry - Słabe Reprezentacje
Witam wszystkich.
Mam takie dość proste ale jednak jak zauważyłem fm 12 trudne pytanie. Od razu mówię że gram na oryginalnej grze bez żadnych dodatków i moje pytanie jest takie jak zagrać np. San Marino? Ponieważ w tej wersji jak zauważyłem nie można dodawać zawodników z danego kraju jak we wcześniejszych wersjach i mam z tym duży problem.

Proszę o szybką pomoc :)

rolek Partyzant

14.02.2012 09:47    #7998     Sufler - Porady do gry - Problem z trenerami
Wtam,
Zacząłem kilka dni temu przygode z FM. Po rozegraniu sezonu pojawił się problem z trenerami. Postanowiłem wymienić praktycznie cały sztab szoleniowy łącznie z asystentem. Zatrudniłem nowych, o dobrych parametrach. Przypisałem nowe treningi zawodnikom i przydzieliłem im nowych trenerów, ale pojawia się problem. po kilku dniach zauważyłem ze każdemu piłkarzowi został ustawiony trener od kondycji (z wyjątkiem bramkarzy). Przestawiłem ponownie, ale po kliknięciu w przycisk kontynuuj znów to samo i tak przez kilka następnych dni. Zwolniłem trenera, przestawiło się na innego. Nie wiem co zrobić? Moze przestawiłem jakąś opcje, może asystent sam coś zmeinia? Ktos ma pomysły?
pozdrawiam.

baszczu17 Partyzant

13.02.2012 22:57    #7999     Sufler - Porady do gry - Cavani-problem
Gram Tottenhamem. Ustawienie 4-2-3-1
Za nic nie chcę mi odpalić Cavani. Malo goli i zawodzi z dobrymi rywalami.
Jak mam mu ustawić polecenia by coś strzelał

Adrim Młody aktywista

13.02.2012 18:30    #8000     Sufler - Porady do gry - Problem z pamiecia
Co prawda post już bardzo stary...ale może moja odp komuś się przyda :). Myślę, że rozwiązaniem jest po prostu zainstalowanie ostatniego patcha http://www.cmrev(...)_68.html Zakładam tak dlatego,że moja wersja bez niego miała ten sam problem. Co prawda ja mam Windowsa XP i nie wiem czy ta łatka naprawia problem w wymienionej tu przez autora "7" ,ale uważam ,iż to ten problem. Pozdrawiam :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution