Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

mackos7 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Coś jest nie tak przy zakładaniu manifestu. Google oznacza tą podstronę jako niebezpieczną (obrazek w załączniku). Gdy klikam 'go back' przenosi mnie z powrotem tylko, że już prosto do centrum zarządzania moim blogiem. WTF? Zgłosiłem już błędne oznaczenie do Google, ale wątpię, żeby coś z tym szybko zrobili. Korzystam z Chrome, byłbym wdzięczny gdyby ktoś sprawdził na innych przeglądarkach.

Edit:
A może to konkurencja zgłosiła sobie cmrev.com jako niebezpieczną? ;)
1910

boatinovic Partyzant

16.02.2012 19:15    #7982     Sufler - Porady do gry - problem z grą
Witam serdecznie.

Mam poważny problem z grą. Problem ten ciągnie się od FM11. Mianowicie grając po pewnym czasie niekiedy podczas 1 meczu w danym dniu (zawsze podczas rozgrywanie meczu) ekran robi się biały/zielony i na tym koniec. Nie da się nic zrobić laptop nie odpowiada na żadne próby "ratowania" sytuacji. W FM 12 problem się powtarza. Nie mam pojęcia co się dzieje. Mogę dodać że pierwsze 3 sezony na FM 11 były normalne nic się nie działo.
Mój laptop: Samsung RF710 i5-460M 4GB 640GB NVGT330M-1024MB
Przejrzałem ponad 100 stron na suflerze ale nic nie znalazłem na ten temat (może przeoczyłem)

Bardzo proszę o pomoc lub link jeśli coś przeoczyłem.

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
Jeśli macie problem z pobraniem któregoś z plików znajdujących się w dziale graficznym bądź w Fileplanet, możecie tutaj to zgłosić. Postaramy się o stworzenie mirrorów, byście mogli bezproblemowo pobierać pożądane dodatki.

Falcon Przodownik pracy

Spróbuj wrzucić to co tutaj jest podane

http://www.cmrev(...)tem.html

"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Pats Partyzant

15.02.2012 21:49    #7985     Sufler - Porady do gry - Zacinanko!!!
hmm, wielu dodatków tu nie ma...ale spróbuje coś z tym zrobić, ale nie wiem, czy to akurat stanowi problem...

Pats Partyzant

15.02.2012 21:44    #7986     Sufler - Porady do gry - Zacinanko!!!
zawsze gra mi chodziła czyściutko, po problemach z XML i usunięciem paru plików, przez które miałem właśnie te errory, gdy zaczynam nowe kariery, to niby też chodzi czyściutko bez ściny, ale jak już przyjdzie moment meczu, to przy wyborze składu mam opóźnienie jakieś 1,5-2 sekundy, tak samo podczas robienia zmian podczas mecz...nie jest to wielki problem, ale zaczyna mnie denerwować takie ścinki, zwłaszcza, że kiedyś ich nie było
SPRAWDZANIE SPÓJNOŚCI PILKÓW PRZEZ STEAMA NIC NIE DAŁO

WariatCFC Młody aktywista

15.02.2012 21:03    #7987     Sufler - Porady do gry - Wczytywanie...
Siemano, mam kolejny problem związany z FM. Otóż, FM wczytuję się u mnie około godziny... Na początku pousuwałem wszystkie fejspacki i inne pierdoły, ale żadnej różnicy w płynności odpalania nie zauważyłem. Komputer nie jest słaby, bo pocinam w MW3 przez sieć. Pomocy.
[quote="hapek"]Z drugiej strony zal mi cie po pewnie jestes za polonia gieksa dyskobolia warszafka, albo inna legła poległa która kradła pilakarzy innym kluba, albo wisla skisla tak jak ty, a moze lechia olimpia poznan gdansk, albo ruchowi chorzowskie psy[/quote]

mrdevil Partyzant

15.02.2012 21:00    #7988     Sufler - Porady do gry - Patch
Witam
zamowilem fm 2009 i taki problem ze nie da sie go aktualizowac bez pobrania patcha 9.3.0 bodajze wie ktos z jakiej stronki moge go oryginalnie pobrac ?
drugim pytaniem moim jest czy jak go pobiore odpale swoje stare savy ktore mialem na wersje 9.0.0 ??

zanymous Partyzant

15.02.2012 19:26    #7989     Sufler - Porady do gry - Problem z Crash Dump
Problem rozwiązany bez pomocy Neil'a Brock'a.
Można zamknąć :).

baszczu17 Partyzant

15.02.2012 17:06    #7990     Sufler - Porady do gry - Nie działają loga
Problem polega na tym, że wgrywam loga ligi portugalskiej ale mi ich nie czyta.
W tym samym folderze są loga z premiership i działają

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.