Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
19.02.2012 20:32    #7961     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań odnośnie taktyki
Mujborze, jesteś zarejestrowany na cmrev już półtora roku.

http://www.cmrev(...)?page=18

sebak6663 Partyzant

Grupa: Użytkownik
19.02.2012 17:28    #7962     Sufler - Porady do gry - Ibrahimovic
Gram Milanem
W pierwszym sezonie Ibra zdobył w 40 meczach 37 bramek natomiast w drugim sezonie po 20 meczach ma tylko 8 bramek
Czy ktoś mi pomoze gdzie leży jego problem ze skutecznościa ?

wikthor Partyzant

19.02.2012 16:24    #7963     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Witam! Gram w FM2012, Blackpool. Mam problem i potrzebuje pomocy kogoś kto rozwiązał taki problem lub wie jak to zrobić. Jak wspomniałem gram Blackpool, 4-1-2-1-2(jak to wygląda jest w linku), atak środkiem, bo tu mam naprawdę dobrych zawodników. Cisnę przeciwników, posiadanie piłki ok. 60%, utrzymuję się przy piłce, prostopadłe podanie, napastnik wychodzi sam na sam i......... nie ma bramki. Rekord z ostatniego meczu to 7 niewykorzystanych sytuacji sam na sam z bramkarzem :O, 2 konterki i przegrywam 2:1. Dlaczego? Wiem że nie wszyscy są urodzonymi snajperami, ale 7 sam na sam i nic?
Jeszcze drugi problem dlaczego moi zawodnicy po 60 minutach sa już bardzo wyczepani? Wynika to z ich predyspozycji czy ja popełniam jakiś błąd?(polecenia dla drużyny w linku)

http://img52(...)tyka.png

Falcon Przodownik pracy

19.02.2012 15:00    #7964     Sufler - Porady do gry - Dwa pytania
Ad 1. Nie wiem bo nie grałem nigdy w wersje 11
Ad 2. http://www.cmrev(...)am_.html

Jak masz wolnego neta, to lepiej iść do Empiku czy gdziekolwiek indziej, i nabyć wersję na płycie. Jak masz neta szybkiego to nie ma problemu z pobraniem.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

sanki88 Partyzant

19.02.2012 14:55    #7965     Sufler - Porady do gry - Dwa pytania
Witam, mam zamiar kupić w najbliższym czasie FMa 2012, ale boję się, że może mi niezbyt płynnie chodzić (albo nawet w ogóle). Mam laptopa Fujitsu Siemens Amilo Pro v3505 (Intel Core Duo 1.6, 1 GB ram, karta graficzna zintegrowana). FM 2011 śmiga, oczywiście w trybie 2D i z małą liczbą lig, ale bez problemów da się grać. Czy 2012 ma dużo większe wymagania (chodzi mi o odczucia graczy, a nie wymagania podawane przez SI). Może ktoś gra na jakimś starszym laptopie, porównywalnym do mojego?

I drugie pytanie- nie jestem w temacie, nie wiem nawet jak to działa, ale wiem, że pojawiły się inne możliwości nabycia gry niż pójście do sklepu. Czy to się opłaca bardziej niż zadreptanie osobiście do Empiku i jak to się w ogóle odbywa? Pewnie robi się jakiś przelew, ale chcę się upewnić. No i ile to trwa zanim będę mógł legalnie ściągnąć grę?

Falcon Przodownik pracy

19.02.2012 14:35    #7966     Sufler - Porady do gry - Runtime error
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

greeno Partyzant

Witam,

W football manager 2011 jest super opcja dla gry przez sieć "rozgrywaj mecze w soboty i środy" chodzi o to aby gracze którzy grają przez sieć szybciej rozgrywali sezon. Opcja przepiękna i długo wyczekiwana przez ze mnie od FM 2006 .... Niestety gramy we dwóch ligę angielską dwoma czołowymi drużynami, i mimo iż mecze są w sobote i środe to TV nam rozdziela te spotkania na inne godziny w wyniku czego wracamy do punktu wyjścia i gramy mecze osobno, czy można jakoś zmienić terminarz czasu rzeczywistego a raczej godziny spotkań? szukałem na forum i podobnego problemu * ktory by zostal rozwiązany nie napotkałem dlatego nowy temat

ps. wersja gry fm 11.0 nie zainstaluje 11.3 *ograniczenia czasowe graczy

Proszę od odpowiedź
Pozdrawiam

ManiekFCB Partyzant

19.02.2012 12:51    #7968     Sufler - Porady do gry - Runtime error
Witam. Mam problem z grą. Próbowałem defragmentacji plików, sprawdzania ze zgodnością i innych takich ale nic nie działa. Mianowicie podczas rozgrywania meczu pojawia mi się takie o to coś:

http://i39.tinypic.com/vfxyiu.jpg

Nie mam pojęcia co z tym zrobić a bez tego nie moge normalnie grać. Błagam, pomóżcie!

Gilbert Młody aktywista

Grupa: Ekspert
Czy ktoś z redakcji może wie co jest tego ---> http://www.cmrev(...)#p344337
powodem?

Problem co ciekawe występuje tylko przy moim blogu oraz yayme.
…(…)…

pieter453 Partyzant

18.02.2012 16:31    #7970     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
mam wielki problem w moim trzecim sezonie z Blackburn Rovers. w 2 poprzednich sezonach zajmowałem 8 miejsce na koniec rozgrywek, a teraz mamy 21 kolejke i grzeje tyłek na 13 miejscu ze stratą 4 pkt do miejsca 12. moi zawodnicy grają kompletne zero.bramkarza mam dobrego, broni co się da ale wiadomo, że wszystkiego nie wyciągnie. środkowi obrońcy mają dobre umiejętności, ale grają strasznie - większość bramek tracę właśnie przez nich, nie mogących sobie poradzic z szybkimi napastnikami. kolejnym problemem jest atak - dwójka napastników, którzy w zeszłym sezonie strzelali po 10-15 bramek w lidze każdy, teraz nie mogą sobie poradzić w sytuacjach 1vs1 albo przy 100% szansach na bramkę. wygrywam z ogórami, dostaje w tyłek od zespołów z góry i środka tabeli. ustawie zespół ofensywnie - zostaje skontrowany, defensywnie - nie moge przejąć inicjatywy i mój zespół zachowuje sie jakby prosił o najniższy wymiar kary. stoją i patrzą jak przeciwnik klepie piękne akcje. kompletnie nie mam już pomysłu, jak zdobywać punkty ze średniakami, i jak bronić się przed natarciem/ukraść punkty takim zespołom jak Arsenal, City, Chelsea, United.
pomóżcie!
FM 2008 8.0.2

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution