mam wielki problem w moim trzecim sezonie z Blackburn Rovers. w 2 poprzednich sezonach zajmowałem 8 miejsce na koniec rozgrywek, a teraz mamy 21 kolejke i grzeje tyłek na 13 miejscu ze stratą 4 pkt do miejsca 12. moi zawodnicy grają kompletne zero.bramkarza mam dobrego, broni co się da ale wiadomo, że wszystkiego nie wyciągnie. środkowi obrońcy mają dobre umiejętności, ale grają strasznie - większość bramek tracę właśnie przez nich, nie mogących sobie poradzic z szybkimi napastnikami. kolejnym problemem jest atak - dwójka napastników, którzy w zeszłym sezonie strzelali po 10-15 bramek w lidze każdy, teraz nie mogą sobie poradzić w sytuacjach 1vs1 albo przy 100% szansach na bramkę. wygrywam z ogórami, dostaje w tyłek od zespołów z góry i środka tabeli. ustawie zespół ofensywnie - zostaje skontrowany, defensywnie - nie moge przejąć inicjatywy i mój zespół zachowuje sie jakby prosił o najniższy wymiar kary. stoją i patrzą jak przeciwnik klepie piękne akcje. kompletnie nie mam już pomysłu, jak zdobywać punkty ze średniakami, i jak bronić się przed natarciem/ukraść punkty takim zespołom jak Arsenal, City, Chelsea, United.
pomóżcie!
FM 2008 8.0.2
Najnowsze posty