Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

wikthor Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.02.2012 20:12    #7951     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
[quote=kajn]Ja bym skrócił podania, przy bezpośrednich wykluczasz troche ten swój silny środek. I mogę się mylić ale ustawienie szerokiej gry przy grze bez skrzydeł to głupota i chyba tu leży problem ze zmęczeniem (Twoi gracze muszą biegać jak szaleni od linii do linii).
No i wyeliminowałbym grę z kontrataku - masz taktyką do panowania w środku pola a nie do liczenia na szybkie kontry.

Wąska gra - krótkie podania i bez kontr - ustaw tak na 2-3 mecze i zobacz czy pomożę.

I skoro masz OP z WR i ŚP z WR to nie rób tak. Ja bym tak nie robił. Ustaw OP rolę zwykłego OP. W ogóle za dużo masz tych rozgrywających, to Ci nie pomoże w rozgrywaniu piłki a bardziej utrudni. Z DP zrób zwykłego DP z OP zwykłego OP a ŚP niech sobie rozgrywa.[/quote]
Ok dzieki napewno poróbuje! Ale z tymi niewykorzystanymi sytuacjami napstników to w ogole nie mam pojęcia co zrobić.

chromek93 Partyzant

20.02.2012 19:56    #7952     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Siema ! .. Mam pytanko ,otóż gram Łódzkim Widzewem nawet nieźle to wygląda 5 miejsce ,ale ostatnio moja gra po świetnym początku sezonu wygląda katastrofalnie najpierw przyszła porażka z z Lechem 4:1 ,potem dwa zwycięstwa i znowu najpierw Zagłębie pocisnęło ze mną 4:0 ,potem Legia 4:2 i na koniec rundy porażka ze Śląskiem Wrocław 5:0 ta gra się w ogóle nie układała tak jak z początku sezonu .W przerwie zimowej rozegrałem już dwa sparingi z Kapfenberg SV 0:0 a następnie wygrana 4:3 z Piastem Gliwice i tu znowu tracę dużą ilość bramek ,gram ustawieniem 4-4-2 z OPŚ i DPŚ ,gram w składzie :
BR:Mielcarz
PO:Broź
ŚO:Madera ,Bieniuk (Shilla)
LO:Dudu Paraiba
DPŚ:Panka (Bandrowski)
PP:Zigajevs
LP:Ostrowski
OPŚ:Igor Alves (Riski)
N: Grzelczak (Oziębała) ,Kezman
Wiem może składem nie szaleję ale finanse nie pozwalają na zbyt dużo .I tutaj moje pytanie na 17 Kolejek ligowych straciłem aż 34 bramki co mogę zmienić by tak nie było ? ,bym grał skutecznie w obronie bo z atakiem problemu nie ma bo zdobyłem 39 goli .

Mar1992 Przodownik pracy

[quote=Gilbert]Problem co ciekawe występuje tylko przy moim blogu oraz yayme.[/quote]
Już nie tylko u Was: http://zapod(...)png.html

cosnek Młody aktywista

Jest problem z edytorem tekstu. Nie wyświetla się ten górny panel, jest wszystko, ale z kodem HTML. Nie tylko ja mam taki problem. Ale ten błąd jest tylko na Mozilli, w Chromie wszystko działa dobrze.

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

20.02.2012 15:00    #7955     Sufler - Porady do gry - Jaki komp na tryb 2d klasyczny?
Możesz spróbować,masz strasznie mało ramu,a to od niego zalezy ile przetworzy lig i piłkarzy,spróbuj to i zainstaluj nowe sterowniki i direct x, ja na 512 ramu bym grał na max 2 ligach bo więcej to już by przetwarzało za długo.Kiedyś na 2 gb grałem na 8 ligach w miarę płynnie i tryb 3d chodził ok,a 2d bezproblemowo...pzdr

P.S.Teraz pamieć ram jest bardzo tania więc warto dokupić chociażby 1 GB,reszta parametrów powinna obsłużyć nawet tryb 3d,a 2d spokojnie...

SebolOsW Partyzant

20.02.2012 11:34    #7956     Sufler - Porady do gry - Pomocnicy Legia
Més que un club. Visca el Barça.

kajn Partyzant

20.02.2012 10:35    #7957     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Ja bym skrócił podania, przy bezpośrednich wykluczasz troche ten swój silny środek. I mogę się mylić ale ustawienie szerokiej gry przy grze bez skrzydeł to głupota i chyba tu leży problem ze zmęczeniem (Twoi gracze muszą biegać jak szaleni od linii do linii).
No i wyeliminowałbym grę z kontrataku - masz taktyką do panowania w środku pola a nie do liczenia na szybkie kontry.

Wąska gra - krótkie podania i bez kontr - ustaw tak na 2-3 mecze i zobacz czy pomożę.

I skoro masz OP z WR i ŚP z WR to nie rób tak. Ja bym tak nie robił. Ustaw OP rolę zwykłego OP. W ogóle za dużo masz tych rozgrywających, to Ci nie pomoże w rozgrywaniu piłki a bardziej utrudni. Z DP zrób zwykłego DP z OP zwykłego OP a ŚP niech sobie rozgrywa.

kerio15 Partyzant

19.02.2012 21:43    #7958     Sufler - Porady do gry - Problem z włączeniem gry
Nie mogę Ci pomóc jestem Grubsonem, ale mam taki sam problem. : (

sanki88 Partyzant

19.02.2012 21:28    #7959     Sufler - Porady do gry - Dwa pytania
Z kartą nie będzie problemu bo i tak gram w 2D. Trochę z przyzwyczajenia, trochę pewnie z konieczności, ale mimo wszystko- żeby grać w FMa można mieć kartę 16MB, a i tak grać się będzie dało ;)

To w takim razie kolejne pytanie- można dodawać ligi w trakcie, ale czy można na odwrót, np. odchodząc z ligi polskiej "wykasować" tę ligę, żeby już się nie przetwarzała?

nttn Partyzant

19.02.2012 20:50    #7960     Sufler - Porady do gry - Problem z włączeniem gry
Mam taki sam problem jak autor opisał w pierwszym poście - proszę o pomoc. :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution