Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Hasiuk16 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.02.2012 23:34    #7931     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Witam, mam problem z obroną. Głównie tracę bramki po atakach skrzydłowych ponieważ boczni obrońcy w ogóle nie kryją rywala. Jak ustawić boki obrony żeby było dobrze. Proszę o pomoc i dziękuję ;)

Ps. Gram Racingiem ustawienie 4-5-1.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
22.02.2012 23:22    #7932     Sufler - Porady do gry - Obrona PILNE

Hasiuk16 Partyzant

22.02.2012 23:00    #7933     Sufler - Porady do gry - Obrona PILNE
Witam, mam problem z obroną. Głównie tracę bramki po atakach skrzydłowych ponieważ boczni obrońcy w ogóle nie kryją rywala. Jak ustawić boki obrony żeby było dobrze. Proszę o pomoc i dziękuję ;)

gumol Partyzant

22.02.2012 22:45    #7934     Sufler - Gra przez sieć - Gra sieciowa problem
Dla uściślenia porty trzeba otworzyć jeśli ma się router albo switcha. Jeśli masz modem z wyjściem na 1 kompa to porty nie są problemem

Valdi91 Młody aktywista

22.02.2012 22:34    #7935     Sufler - Gra przez sieć - Gra sieciowa problem
Skorzystam z tematu, by się pod niego podpiąć. Również od dłuższego czasu borykam się z problemem rozgrywki LAN. Mam stałe IP (prędkość połączenia 12 Mb/s), kumpel ma Neostradę (6 Mb/s) i w ogóle nie możemy się ze sobą połączyć. Próbowaliśmy powyłączać zapory systemu Windows, firewall'e, nawet łączyć się przez Hamachi, jednak bez skutku. Czego byśmy nie zrobili, zawsze wyświetla się "Połączenie z serwerem niemożliwe". We wcześniejsze wersje graliśmy i śmigało, nie wiem, czemu teraz jest inaczej. Kolega tutaj wspomniał o jakichś portach, które trzeba otworzyć. Więc podpinam się pod pytanie autora, jakie to porty i jak je otworzyć?

gumol Partyzant

22.02.2012 22:10    #7936     Sufler - Gra przez sieć - Gra sieciowa problem
Witam. Chciałem z kolegą pograć przez sieć w FM'a 2012 ale niestety natknęliśmy się na masę problemów. Na początku zaznaczę, że mamy tę samą wersję FM'a zarejestrowaną i aktualizowaną przez Steama, ponadto obydwaj używamy routerów. Hostować miałem ja (mam netię, a w związku z tym zewnętrzne IP). Czytałem o tym, że używając routera trzeba otworzyć niektóre porty, niestety nigdzie nie znalazłem które dla FM'a 2012. Próbowałem tych dla starszych FM'ów aż do 2011 włącznie i nie działa. Po nieudanych próbach metodą tradycyjną łączyliśmy się przez Hamachi, Tunngle i Remobo. Udawało się nawiązać połączenie, jednak dla gracza dołączającego do gry pojawiał się problem w postaci strasznego spowolnienia jej działania. Praktycznie nie da się grać bo czeka się na przejście do kolejnego okna 10 sekund. Od razu zaznaczę, że prędkość netu nie jest problemem bo ja jako host mam 12 mb, a kolega 5 mb.

Czy ktoś wie jakie porty przekierować dla FM'a 2012?
lub
Czy ktoś zna jakieś sposoby na płynną grę przy użyciu wymienionych programów, lub podobne sprawniejsze programy?

Błagam o pomoc, męczymy się już z tym około miesiąca. Z góry dziękuję

Valdi91 Młody aktywista

22.02.2012 21:56    #7937     Sufler - Porady do gry - Problem - Gra przez sieć
O ile pamiętam to to pierwsze, które jest Twoim IP. Mam ten sam problem, tyle, że w FM 12. Mam stałe IP, kumpel ma Neostradę i również nie możemy się połączyć. Hamachi nie pomogło, nie wiem, co ma winę. Ale jeśli chodzi o łączenie to gra musi zaskoczyć właśnie na Twoje IP. Grałem w poprzednie wersje z kumplami i śmigało, ale w FM 12 nie możemy, "Połączenie z serwerem niemożliwe".

Cocxa Partyzant

22.02.2012 21:39    #7938     Sufler - Porady do gry - Problem - Gra przez sieć
Witam! Otóż postanowiliśmy z kolegami zagrać przez siec w FM 11. Jestem hostem, ale moi koledzy nie moga się do mnie podłączyć, gdyż wyskakuje błąd połączenia. Jako, że jestem kompletnym laikiem, podobnie jak reszta, to kompletnie nie wiem co robic. Mam podwójne IP, posiadam internet radiowy i w tym wypadku korzystam z własnej bazy danych oraz mam Windowsa 7. Nie wiem, czy jeszcze jakieś informacje sa przydatne. Proszę o pomoc :)

Mar1992 Przodownik pracy

Jakiś zbuntowany koleżka z małym... problemem, podał cmrev.com jako stronę wyłudzającą prywatne dane i tyle. Powinni szukać wśród "wrogów ludu". :)

Cams Partyzant

22.02.2012 20:11    #7940     Sufler - Porady do gry - Taktyka
Nie nauczy się krowy jeść sztućcami...
Może na to wpływać wiele czynników. Twoi zawodnicy mogą po prostu być za słabi technicznie, aby z marszu klepać piłkę jak Barca. Pod pressingiem rywala po prostu się gubią i grają "piłę przód". Problem może tkwić gdzieś indziej. Może masz w swoim składzie kilku zawodników grających samolubnie, mało zespołowo lub też mają oni inne polecenia indywidualne w porównaniu do drużynowych.

Poza tym za szybko taktyk też nie możesz zmieniać. Zawodnicy potrzebują czasu aby się ograć i zrozumieć. Czasem nie wolno spisywać taktyki na straty po kilku nieudanych meczach. Dlatego najlepiej w lecie przygotować solidny sezon przygotowawczy aby dopracować wiele wariantów taktycznych.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution