Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

HALA MADRID Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.02.2012 15:06    #7901     Sufler - Porady do gry - Początek sezonu
Pierwszy raz spotykam się z takim problemem gdyż początek sezonu w brazyli a ja objąłem barcelone i zawodnicy są bez kondycji połowa meczu a oni zdychają kwestia niegranych meczy treningu a może inne propozycje i jak sobie z tym poradzic

kopacz Młody aktywista

26.02.2012 14:53    #7902     Sufler - Porady do gry - Olbrzymi problem z kontuzjami
Witam, mam spory problem z kontuzjami, co mecz jedna-dwie kontuzje kilkumiesięczne i co najmniej 2 takie kilkudniowe, doszło do tego że nie mam już kim grać, czego to może być wina?

i nie piszcie mi że to normalne, bo nie jest normalne że grając Śląskiem muszę po w grudniu grać szarakami bo reszta kontuzje

boluki Partyzant

26.02.2012 14:38    #7903     Sufler - Porady do gry - Błąd
Mam problem z fm 2011,wyskakuje mi błąd że napotkano poważny błąd. Zawsze o tej samej dacie czyli 6.6.2013 roku. Jak mogę to ominąć?

Cutter Partyzant

Spróbuj może Evertonem, w pierwszym sezonie możesz opchnąć wszystkich oldbojów jak Sahę czy Distin, klub ma dość duże problemy finansowe, ale po sezonie i tak wychodzisz jakieś 20-30 milionów euro nad kreskę. Już w pierwszym sezonie możesz przy odrobinie szczęścia bić się o puchary ( ja byłem szósty w tabeli, co nie pozwoliło mi wejść do Ligi Europy). W drugim sezonie już poważnie biję się o zwycięstwo w rozgrywkach ( 11 meczów- 9 wygranych- 2 zremisowane), na transfery dostałem 10 mln więc wcale nie mało, a po sprzedaży kolejnych zbędnych zawodników wyszło ponad 28 mln E więc nie tak źle. Ogólnie polecam Everton, bo w krótkim czasie (3-4 sezony) można zrobić z niego potęgę światową.

bb11bunti Partyzant

26.02.2012 11:27    #7905     Sufler - Porady do gry - Kolory skórki
Mam ten sam problem.

ansh Partyzant

26.02.2012 10:54    #7906     Sufler - Porady do gry - Kolory skórki
Mam, wydawać by się mogło, dość błahy problem. Otóż moja kapryśna dusza zapragnęła zmienić kolory w których wyświetlane są wysokości atrybutów piłkarzy/sztabu etc. Nowa to opcja w FM-ie więc przy okazji chciałem sprawdzić czy działa jak należy. Niestety zawiodłem się srodze, gdyż mimo iż zmieniam owe kolory, po zapisaniu ustawień w grze dalej są te standardowe. Wchodzę więc ponownie w opcje sprawdzić czy wszystko jest dobrze, a tak brak wprowadzonych przeze mnie zmian. Oświećcie mnie, czy to ja robię coś nie tak, czy ta opcja po prostu nie działa. Sprawdzał ktoś już to?

Valdi91 Młody aktywista

Witam serdecznie.

Otóż przytrafiło mi się coś dziwnego. Gram Legią, jako tako mi idzie, morale w zespole bardzo wysokie, a tu nagle Ivica Vrdoliak wyskakuje do mnie z problemem, że nie podoba mu się poziom dyscypliny w zespole? Od dawien dawna nie miałem sytuacji, żeby moi piłkarze strzelili focha z powodu treści moich rozmów motywacyjnych. Nie powiem, czasem zdarzało mi się spuścić im burę po wymęczonej wygranej ze znacznie niżej notowanym rywalem, i niektórzy się obrażali, ale te czasu już dawno minęły. Ponadto, nikt w moim zespole od niepamiętnych czasów nie miał statusu 'niezadowolony', czy też 'niezadowolony'. Żeby go uspokoić powiedziałem mu, że sytuacja zmieni się w ciągu klilku najbliższych miesięcy (była to jedyna odpowiedź, która nie wywołałaby wojny z kapitanem drużyny), ale tak naprawdę to nie ma co zmieniać, bo wyniki są dobre, morale wysokie, a zawodnicy wiedzą dokładnie, czego od nich oczekuję. Więc o co mu chodzi?

igix11 Partyzant

25.02.2012 21:54    #7908     Sufler - Porady do gry - Jak ustawić Falcao
Witam!
Piszę z problemem jak ustawić mojego Falcao. Gram 3 sezon moim Montpellier, i problem polega na tym, że Falcao w reprezentacji strzela bramki w każdym meczu 12/12/0, a w mojej drużynie 13/2/2. Czy ktoś mógłby mi poradzić jak mam go ustawić aby był skuteczniejszy? Ustawiony jest jako środkowy napastnik.
Z góry dzięki i pozdrawiam!

loswariatos Młody aktywista

25.02.2012 21:46    #7909     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Mi problem z traceniem piłek przez bocznych obrońców rozwiązało ustawienie jednemu z środkowych pomocników ataki z głębi pola na rzadko (gdy mój zespół ma piłkę to nie zapędza się od razu do przodu tylko pozwala na rozegranie z obrońcami) oraz zwężenie pola gry.
meglio fascista che frocio

leo21 Młody aktywista

25.02.2012 20:03    #7910     Sufler - Porady do gry - Zmiana klubu
Wydaje mi się że w FM 12 jest to poprawione. Sam jak grałem Tottenhamem i mi się znudziło w roku 2014 to poszedłem sobie do I ligowego Widziewa bez problemu ;) Tylko oczywiście kasy mniej dostaniesz :D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution