Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Valdi91 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.03.2012 18:20    #7881     Sufler - Porady do gry - Skuteczność
To urok FM'a, nie da się zrobić taktyki, w której wychodzi wszystko. Po erze 'Diablo' w CM 01/02 zaczęli na to uważać :) Ja w sumie mam podobny problem, kiedyś zrobiłem taktykę, w której strzelenie bramki nie było problemem, ale co z tego, skoro strzelałem bramkę w np. 10 min. a 11 min. oni mnie. Drugą strzeliłem w 27 min., min. 31 i znów wyrównanie. Miałem wyniki 3-3, 4-4, i 5-5 się nawet zdarzyło. Bramki strzelali, ale obrona dziurawa jak szwajcarski ser. Teraz z kolei mam taki problem, że moi napastnicy owszem, strzelą bramkę, czasem dwie czy trzy, jak wygrywam to wszystko jest dla nich bardzo łatwe. Ale jeśli nieoczekiwanie remisuję 1:1, to nagle niema nikogo, kto by strzelił bramkę, mimo kilku set w końcówce spotkania. Nagle taki Torres czy Drogba, którzy przed chwilą grali jak z nut marnują 100% akcje pudłując jak amatorzy. Bardzo często staje się tak, że duży % posiadania piłki i ilość okazji strzeleckich wcale nie odzwierciedla się w liczbie zdobytych bramek.

repus Młody aktywista

01.03.2012 16:11    #7882     Sufler - Porady do gry - 1 lipca
Witam, właśnie sobie przechodzę sezon, i ścina mi się gra na 1 lipca. Czy da się jakoś pogrzebać w dokumentach i przestawić datę o np. 2 dni?

Znam już takie triki z różnych gier z którymi miałem problemy

Wygląda to tak że naciskam "Kontynuuj" i kiedy pasek idzie to się gra blokuje. Przechodzę z daty 29 na 1 i koniec
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

franiu07 Partyzant

01.03.2012 12:22    #7883     Sufler - Porady do gry - Problem z facepackiem
wgrałem facepack z t-mobile ekstraklasy, część zdjęć piłkarzy Legii podmieniłem na nowsze, które ściągnąłem ze strony Legii i one działają bez problemu. dodałem również nowe zdjęcia tj. Nacho Novo podmieniłem zdjęcie w Sportingu - działa, dodałem zdjęcie Bartosza Żurka i dopisałem wiersz w pliku config i tego zdjęcia nie chce wczytać. podobnie nie chce wczytać zdjęcia Ismaela Blanco do którego stworzyłem plik config i dodałem do ligi meksykańskiej (później kombinowałem, żeby dodać do jakiejś drużyny w lidze hiszpańskiej, ale to też nie działa). nr ID wpisuję poprawnie, odświeżam skórkę, zainstalowałem fm-a od nowa, a przed instalacją usunąłem wszystkie pliki zw z grą i nic nie pomogło :( jest ktoś w stanie pomóc? ma ktoś jakiś pomysł? byłbym bardzo wdzięczny

verchi17 Partyzant

29.02.2012 18:26    #7884     Sufler - Porady do gry - Wyszukiwanie wolnych zawodników
Wiesz co, w słabszych klubach scouci zazwyczaj sami wyszukują zawodników bez klubu. Więc nie ma z tym zbyt dużych problemów

Matek95 Partyzant

29.02.2012 17:01    #7885     Sufler - Porady do gry - Forma w meczach wyjazdowych.
Witam, mam pewien problem. A mianowicie. Mój zespół ma ogromne problemy w meczach wyjazdowych. W 6 rozegranych meczach zdobyliśmy tylko 2 punkty... Natomiast u siebie jesteśmy niepokonani. Sprawa tak źle wygląda tylko i wyłącznie w lidze, gdyż w Lidze Europejskiej nie przegraliśmy nic. Czy jest na to jakaś rada? Z góry dziękuję za pomoc.

mb15juve Partyzant

29.02.2012 15:56    #7886     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Jakas porada taktyczna? gram taktyka 4-4-2 (3 ŚP i 1 OPŚ) i nie wiem jakie role ustawic dla moich pilkarzy. Napastnicy to lis i odgrywajacy, OPŚ rola ofensywny pomocnik atak, a z środkowymi mam problem

hera Młody aktywista

Aha, jednak losowe, dzięki. Szkoda, że ten nienormalny crash wyskoczył, tak to nie miałbym tego problemu. Zgłosiłem tego argentyńczyka do LM, niech sie cieszy i czeka aż w urzędzie się coś ruszy.

hera Młody aktywista

Fierro potrzebuje 730 dni na uzyskanie obywatelstwa Hiszpanii. Wymagana liczba upłynęła gdzieś w lipcu przed sezonem 2014/2015. Status zmienił się na "czeka na dokumenty" - as always. Problem w tym, że aktualnie upłynęło mu 799 dni i dalej statu się nie zmienił, co za tym idzie Fierro blokuje mi jedno miejsce dla piłkarza spoza EU, przez co nie mogłem zgłosić do rozgrywek kupionego w lipcu argentyńskiego lewego obrońcy. Sprawa jest o tyle dziwniejsza, że podczas rozgrywania presezonu dostałem crasha, i sejwa miałem sprzed dwóch meczów. Zanim pojawił się crash Fierro zdążył uzyskać obywatelstwo i mogłem sobie normalnie zarejestrować cały skład, po wczytaniu gry - tak jak już wspominałem - jest 799 dni i o "dokumentach" nikt nic nie wie. To jest jakaś losowy czas, po którym przydzielają te papiery ? Przez całe to zamieszanie muszę grać z jednym, właściwie rezerwowym OL, plus jak wiadomo niezadowolony z niezgłoszenia do rozgrywek piłkarz, a to akurat jest 5 gwiazdkowy kot i nie chcę go stracić. Więc, to jakiś bug, że nie dostał jeszcze obywatelstwa, czy mam sobie czekać ? Aktualnie mam październik, chciałbym żeby do stycznia się to rozwiązało żebym mógł zgłosić tego nieszczęsnego OL.

FM 12 z ostatnim patchem (12.0.4 ?), kompletnie żadnych dodatków, żadnych zmian w bazie itp.

redfly Partyzant

Witam! Znalazłem na jakiejś angielskiej stronie rozwiązanie problemu z nie wczytatywaniem save`a. Sam szukałem rozwiązania problemu i robiłem wszystko żeby to naprawić, więc wiem co to znaczy grać parę sezonów ukochaną drużyną i nagle bum, koniec, dlatego chciałbym sie podzielić rozwiązaniem problemu.
Na początku trzeba sciągnąć program Shadow Explorer(na google wystraczy wpisać). Jest to program do przywracania plików. Znajdujemy plik save`a w tym programie i wybieramy date przywrócenia pliku, zaznaczamy, wybieramy sciezke gdzie ma byc zapisany przywrócony save. Program tworzy przywrócony plik. Tym sposobem udało mi sie uratować mojego save`a(FM2012). Straciłem jakiś miesiąc gry[wirtualny :)] ale przynajmniej sie udało. Opcja ta udała mi się na VISCIE, nie wiem jak na innych systemach, wiem tylko że WINDOWS 7 ma taką opcję do wybrania, bez potrzeby sciaganiu programu. Prawy klawisz myszy na pliku save`a i gdzieś tam jest taka opcja. Pozdrawiam i miłego FM`owania :)

Valdi91 Młody aktywista

[quote=damianslca]Szukam klubu do FM12 ,który jest w bardzo nieciekawej sytuacji ( tj. mała liczba zawodników, mały budżet, długi itp. ). Najlepiej żeby klub był w pierwszej lidze ( kraj bez znaczenia, byle w Europie). FM12[/quote]

Deportivo La Coruna - co prawda nie jest w najwyższej klasie rozgrywkowej, ale gra nimi to prawdziwy hardcore. Jedynie dla wytrwałych. Długi, już na starcie przekroczony budżet płacowy, musisz sprzedać kilku podstawowych grajków, choć i z tym jest problem, bo bardzo mały na nich popyt. Mimo tragicznej sytuacji jakiś grosz na transfery jest.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution