Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Valdi91 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Szukam odgrywającego do Chelsea. Miałem Tevez'a i Drogbę, ale ten pierwszy został wyrzucony z klubu, bo sprawiał problemy, a ten drugi się starzeje i ciężko u niego o wysoką formę. Szukam więc nowego odgrywającego, który z marszu będzie mógł wejść do wyjściowej jedenastki Chelsea. Byle nie jakiś młokos, który nasra w gacie jak będę przegrywał 1:0 czy 2:1 w meczu Ligi Mistrzów, szukam doświadczonego gracza.

sendar Partyzant

rozwiązał ktoś ten problem? przeinstalowanie MS Visual C++, reinstalacja Steama i FMa, wywalenie Avasta, wyczyszczenie rejestru, update sterowników grafiki, wywalenie dodatków grafiki FMa, zwiększenie limitu pamięci wirtualnej nic nie dało; możliwe żeby to save wywoływał błąd, względnie pliki na serwerze Steam? bo wszelkie sposoby jakie przyszły mi do głowy i znalazł wujek google efektów nie dały :/
PS - da sie grać na klasycznym 2D (po wyłączeniu trybu 3D w ustawieniach meczu), odwykłem od kulek, ale zbyt długo budowałem zespół, żeby olać grę ;)

Mar1992 Przodownik pracy

04.03.2012 20:11    #7863     Sufler - Porady do gry - Patch
Czy myślisz, że jeśli zdarzają się dziwne sytuacje, to znaczy, że to błąd? "Problem" ze skutecznością jest już od kilku wersji i musisz się z tym pogodzić. SI ustawiła taką skuteczność, bo często by padały wyniki hokejowe. Większość mówi, że ma po kilka setek, a wpada jedna bramka. No właśnie. Lepiej wygrać 1:0, czy ciągle po 7:0? Ja już się przyzwyczaiłem.
Kariery można kontynuować.

repus Młody aktywista

04.03.2012 20:03    #7864     Sufler - Porady do gry - Patch
Czy nowy patch który dopiero wyjdzie naprawi problem skuteczności i dziwnej nadskuteczności przeciwników w ostatnich 10 min?
Będą na nim chodziły kariery?
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

Maciejjol Partyzant

Lato 2015. Szukam bardzo dobrych i w miarę młodych ( do 26 lat ) angielskich piłkarzy, bądź z angielskim paszportem. Obojętne jakie pozycję bo będę miał problem ze zgłoszeniem składu, poza tym głupio grać "angielskim" klubem bez anglików ...

Z góry dzięki !

Robert128 Partyzant

04.03.2012 13:11    #7866     Sufler - Gra przez sieć - Gra sieciowa problem
Mamy już rozwiązanie z mulącym się FM-em? Razem z kolegą też gramy przez siec nie było nigdy z tym problemów (graliśmy w 10 i 11). Wszystko z połączeniem jest ok bo możemy normalnie uczestniczyc w rozgrywce. Problem jest prawdopodobnie taki sam jak u założyciela tego tematu. Jeśli zakładam gre to mojemu kumplowi strasznie wolno chodzi gra... Zmiana pozycji dla piłkarza trwa ponad minutę. Gdy graw FM nie przez siec wszystko śmiga bardzo płynnie. Jak można rozwiązac ten problem?

kicks Partyzant

Muszę o tym napisać bo jest to denerwujące. Przy widoku na główny sufler czyli widok wszystkich tematów(http://www.cmrev.com/sufler.html) jest duży problem. Mianowicie wchodząc np. w temat 'Zagrajmy przez Internet!' wchodzi mi na stronę pierwszą. Czyli posty z przed 6 lat!

Jestem za tym by pojawiły się gdzieś obok nazwy tematu małe przyciski 'przenieś do ostatniej strony' albo żeby samo kliknięcie w temat nas tam przeniosło. Być może trzeba to ustawić jakoś w ustawieniach profilowych ale i tak powinno być to ustawione domyślnie dla wszystkich bo założę się że nikt nie zainteresuje się postem z Marca roku 2006...

Szemek Ekspert

Wam też wywala hiperlinki kiedy zapisujecie swój tekst w kopii roboczej? U mnie zamiast linku pojawia się coś takiego. wiecie jak temu zaradzić? Chyba będę musiał wklejać linki dopiero tuż przed publikacją. Może ktoś zna lepszy sposób?
"To tylko Internet k*rwa."

Valdi91 Młody aktywista

04.03.2012 02:52    #7869     Sufler - Porady do gry - motywacja w manchesterze City
Ja mam taki problem... z Polakami. Obojętnie co bym im nie powiedział, zawsze 0 reakcji. Od czasu do czasu zdarzy się, że ktoś zareaguje, ale nigdy nie więcej niż 3 piłkarzy. Miałem tak zarówno grając w Mobile Ekstraklasie, jak i prowadząc reprezentację Polski. Z kolei w Anglii właśnie rozmowy przebiegają mi bez zarzutu. Co prawda nie grałem nigdy Man City, ale obecnie gram Chelsea i reakcje piłkarzy są, choć mimo, że znaczna część zawodników po 1. połowie ma reakcje pozytywne, nie zawsze przekłada się to na lepszą grę w 2. odsłonie gry.

yopashouu21 Partyzant

Mam problem z oficjalnym edytorem. Stworzyłem od podstaw nowe zasady w lidze polskiej (moim głównym celem było "naprawienie" sytuacji, w której dochodzimy polskim klubem do półfinału LM czy LE, a następnego dnia gramy mecz w PP), wszystko gra, oprócz jednego elementu. Przy regułach dotyczących składu ustawiłem maksymalną liczebność 25 graczy, w ustawieniach szczegółowych min. 8 graczy wyszkolonych w Polsce. W czasie gry nie ma jednak przepisu, że graczy U-21 nie trzeba zgłaszać do składu, co - biorąc pod uwagę moją politykę transferową - jest sporym problemem. Dlatego też pytam: czy taką regułę można dodać? Może trzeba to zrobić w innym miejscu lub odblokować jakąś funkcję edytora?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.