Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Lektor Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.03.2012 08:12    #7851     Sufler - Porady do gry - rzuty rożne - problem!
Witam Was.
Dopiero niedawno zacząłem grać w menagera, mam wersję 2012. Kiedyś grałem jeszcze w CM, ale to było dawno i nie prawda ;) .. Mam taki problem.

1.) Otóż wykonawców rożnych wybrali za mnie asystenci, ale po pewnym czasie chciałem owych wykonawców zmienić. Więc usunąłem tych co tam byli i było tam napisane - przeciągnij zawodnika w puste pole. No więc zaznaczyłem mojego wybranka - przeciągam - i nic się nie dzieje! Próbowałem szukać, ale wszędzie jest napisane, żeby po prostu przeciągnąć - mi to nie działa - może wiecie dlaczego?

To na razie tyle. Bo wolę sam do tego dojść, dlaczego mój zespół z 1. ligi polskiej po wygraniu na stadionie silnego przeciwnika 5:0, dwa razy potem przegrał ze słabeuszami.

pozdrawiam serdecznie

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
06.03.2012 01:00    #7852     Sufler - Porady do gry - 1 Napastnik

morpex Partyzant

06.03.2012 00:43    #7853     Sufler - Porady do gry - 1 Napastnik
witam, w fm gram od wersji 2011 zawsze grałem Ac Milanem i mam problem z ustawieniem z 1 napastnikiem.Wszystkie mecze remisuje 0-0 ewentualnie 1-0 po golu z rożnego.Miałem to samo w 11 a teraz w 12.Bardzo chce grac ustawieniem z 1 napastnikiem gdyż mam 2 bardzo dobrych skrzydłowych.Ściągałem taktyki z netu dla porównania i było tak samo jak z tymi co ja stworzyłem.Na razie gram ustawieniem 4-2-4 i wyniki są niezłe tyle ze 1 śp ze wsparciem i 1 pomocnik odbierający piłkę to trochę za mało w meczach z mocniejszymi rywalami.Jak by mi ktoś mógł doradzić jaka formacje wybrac albo jak ustawic formacje z 1 napastnikiem

Mój skład
Der Stegen,Fabio,Silva,Musachio,Danilo
Boateng,Nocerino
Cavani Robinho
Pato,Ibrahimovic

lukmil Partyzant

05.03.2012 21:58    #7854     Sufler - Problemy techniczne - Problem z aktywacją
Witam

Zakupiłem klucz do FM 2012 z serwisu cdkey24.pl.. I podczas aktywacji FM 2012 w Steamie wyskakuje, że klucz jest niepoprawny . Może robię coś , źle napisałem już do serwisu , że mam problem z kluczem. Ale może ktoś z was miał już podobny problem

BSZ Partyzant

05.03.2012 20:31    #7855     Sufler - Gra przez sieć - Gra przez internet w FM 2012
Witam. Mam mały problem. Chcemy pograć przez Internet w FM 2012.
Mamy sieć Hamachi. Gdy kumpel hostuje ja mogę normalnie wejść i grać, u niego w statusie gry wyświetla się IP z Hamachi i przez nie się łącze.
Gdy ja tworzę grę, on nie może się połączyć a w statusie gry mam IP routera/zewnętrzne.
Kumpel też ma router. To jest kwestia jakiegoś przekierowania? Ma ktoś jakąś radę na ten temat?

cineczek89 Partyzant

05.03.2012 19:11    #7856     Sufler - Porady do gry - Football manager
Witam jesze raz mam problem podzas włańczania gry, mam do wyboru podczas włańczania rozgrywki z patchem 8.0.2 albo z nowymi transferami .Chciał bym tak że gdy włącze gre że bym miał transfery i poprawioną gre z uaktualnieniem a tak musze wybierac albo uaktualnienie albo transfery nie można tego jakoś razem (chodzi o fm 08)

WariatCFC Młody aktywista

05.03.2012 17:43    #7857     Sufler - Porady do gry - Football manager
Trudno użyć szukajki? http://www.cmrev(...)sje.html
[quote="hapek"]Z drugiej strony zal mi cie po pewnie jestes za polonia gieksa dyskobolia warszafka, albo inna legła poległa która kradła pilakarzy innym kluba, albo wisla skisla tak jak ty, a moze lechia olimpia poznan gdansk, albo ruchowi chorzowskie psy[/quote]

WariatCFC Młody aktywista

05.03.2012 17:36    #7858     Sufler - Porady do gry - motywacja w manchesterze City
Reputacja nic nie zmienia, sam mam niedzielny gracz i w drużynie Liverpoolu nie mam żadnych problemów z motywacją. Zazwyczaj agresywnym tonem mówię im, że oczekuję zwycięstwa. W razie meczu z kimś z czołówki, mówię żeby zagrali dla kibiców. Działa. Jak ktoś podskoczy, to karzemy delikwenta, ewentualnie w mocnych słowach nawracamy go na właściwy tor. Trzymać za pyski ich trzeba.
[quote="hapek"]Z drugiej strony zal mi cie po pewnie jestes za polonia gieksa dyskobolia warszafka, albo inna legła poległa która kradła pilakarzy innym kluba, albo wisla skisla tak jak ty, a moze lechia olimpia poznan gdansk, albo ruchowi chorzowskie psy[/quote]

Placente Partyzant

[quote=Valdi91]Szukam odgrywającego do Chelsea. Miałem Tevez'a i Drogbę, ale ten pierwszy został wyrzucony z klubu, bo sprawiał problemy, a ten drugi się starzeje i ciężko u niego o wysoką formę. Szukam więc nowego odgrywającego, który z marszu będzie mógł wejść do wyjściowej jedenastki Chelsea. Byle nie jakiś młokos, który nasra w gacie jak będę przegrywał 1:0 czy 2:1 w meczu Ligi Mistrzów, szukam doświadczonego gracza.[/quote]

Wilfried, Rondon, Llorente. :P

kicks Partyzant

[quote=Valdi91]Szukam odgrywającego do Chelsea. Miałem Tevez'a i Drogbę, ale ten pierwszy został wyrzucony z klubu, bo sprawiał problemy, a ten drugi się starzeje i ciężko u niego o wysoką formę. Szukam więc nowego odgrywającego, który z marszu będzie mógł wejść do wyjściowej jedenastki Chelsea. Byle nie jakiś młokos, który nasra w gacie jak będę przegrywał 1:0 czy 2:1 w meczu Ligi Mistrzów, szukam doświadczonego gracza.[/quote]

Cavani, Doumbia, Damiao

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution