Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

tobjan Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Mam takie pytanie, z czego wynika brak możliwości zaoferowania zawodnikowi przy odnawianiu kontraktu pensji oczekiwanej - np. 1400E (ograniczenia nałożone przez zarząd), gdy np. nie ma problemu by nowo sprowadzonemu zawodnikowi zaoferować kontrakt 2x większy? Dzieje się tak nawet gdy cały budżet w siedzibie zarządu przeznaczam na pensje. Już straciłem przez to paru zawodników.
pzdr,

techniczny Młody aktywista

Witam.
Po kilku miesiącach separacji z FM'em znów mam ochotę w niego zagrać. Jako, że wywaliłem go z dysku łącznie ze Steamem, muszę wszystko poinstalować od nowa. I tu pojawia się problem - pamiętam co prawda nazwę konta Steam, ale jak daję "odzyskaj konto", podaję nazwę konta, to Steam wysyła mi na maila kod weryfikujący. Kłopot w tym, że nie mam żadnej możliwości wejścia na skrzynkę - nie pamiętam ani adresu ani hasła, od dawna już z tego maila nie korzystam.
Próbowałem założyć nowe konto na Steam, ale kod aktywacyjny FM'a nie wchodzi bo został już użyty. Umarł z butach. Wychodzi na to, że mając oryginalną grę nie mam możliwości zagrania w nią.
Ma ktoś jakiś pomysł?

robotnik Partyzant

06.03.2012 23:20    #7843     Sufler - Porady do gry - Problem z tabelą
Mógłby mi ktoś wyjaśnić czemu jestem 2 w tabeli mimo że mam taką samą ilośc punktów jak Lech, ale lepszy bilans bramek?

http://www.wrzuc.net.pl/?v=fm.jpg

Z góry dziękuje.

Randt Partyzant

06.03.2012 20:01    #7844     Sufler - Porady do gry - Patch i Update od SI
Szkoda ,ze SI ma ciagle problemy z precyzowaniem swoich decyzji i terminow. Tak czy inaczej, dzieki bardzo. PzDr

Matek95 Partyzant

[quote=Brt]Witam wszystkich, poleci ktoś klub z angielskich lig (głownie CCC i L1) z którym można coś zawojować. Tzn. dobre finanse na początek albo też po roku, tzn. żeby było na transfery koło 2 mln E, klub którym gra się przyjemnie i mnie wciągnie bo ostatnio jakoś mam problem z tym drugim. Pozdrawiam[/quote]
Birmingham.

morpex Partyzant

06.03.2012 17:40    #7846     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
witam, w fm gram od wersji 2011 zawsze grałem Ac Milanem i mam problem z ustawieniem z 1 napastnikiem.Wszystkie mecze remisuje 0-0 ewentualnie 1-0 po golu z rożnego.Miałem to samo w 11 a teraz w 12.Bardzo chce grac ustawieniem z 1 napastnikiem gdyż mam 2 bardzo dobrych skrzydłowych.Ściągałem taktyki z netu dla porównania i było tak samo jak z tymi co ja stworzyłem.Na razie gram ustawieniem 4-2-4 i wyniki są niezłe tyle ze 1 śp ze wsparciem i 1 pomocnik odbierający piłkę to trochę za mało w meczach z mocniejszymi rywalami.Jak by mi ktoś mógł doradzić jaka formacje wybrac albo jak ustawic formacje z 1 napastnikiem

Mój skład
Der Stegen,Fabio,Silva,Musachio,Danilo
Boateng,Nocerino
Cavani Robinho
Pato,Ibrahimovic

Volt_ Partyzant

06.03.2012 17:06    #7847     Sufler - Porady do gry - Intensywność treningu
Witam. Mam problem. Mianowicie gram Napoli w FMie 12 i Lavezzi co chwilę jest niezadowolony z intensywniści treningu :/ Dalej mówi, że są za wysokie, a ustawiłem mu na lekkie i zespołowi na lekkie. Co robić ?

Pozdrawiam.

Brt Partyzant

Witam wszystkich, poleci ktoś klub z angielskich lig (głownie CCC i L1) z którym można coś zawojować. Tzn. dobre finanse na początek albo też po roku, tzn. żeby było na transfery koło 2 mln E, klub którym gra się przyjemnie i mnie wciągnie bo ostatnio jakoś mam problem z tym drugim. Pozdrawiam

cienias19 Partyzant

Witam. Mam pytanie, którym klubem z absolutnej czołówki gra się najprzyjemniej ale nie jest tak że wygra się wszystko bez żadnego problemu?

Facundo0 Partyzant

06.03.2012 11:13    #7850     Sufler - Problemy techniczne - problem z uruchamianiem
witam mam dosyc duzy problem, mianowicie grajac w managera,jednoczesnie scigałem film i jeszcze inne rzeczy,gdy próbowałem go wyłaczyć komputer mi sie zawiesił, i kiedy chciałem uruchomić gierke jszcze raz to podczas ładowania wyłacza mi sie,nie wiem czym to jest spowodowane,przeinstalowałem go jeszcze raz,sciagnołem nowego cracka i dalej nic, próbowałem go instalować i uruchomic u kumpla na kompie i wszystko dział idealnie,poradzcie coś

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.