Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

repus Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.03.2012 20:50    #7791     Sufler - Porady do gry - Problem z rozgrywającym - ganso
Witam, mam problem z moim rozgrywającym - Ganso. Sciągniąłem go za 20 milionów do Tottenhamu i mam wobec niego duże oczekiwania. Gra na pozycji na której inni piłkarze asystują jak leci, a ten w 34 spotkaniach zaliczył tylko 5 asyst ! O_o

Co jest tego przyczyną bo gość jest dobry, pozycja też a ten nic nie robi?
Próbowałem rozmów indywidualnych.
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

ittam8 Partyzant

11.03.2012 18:24    #7792     Sufler - Porady do gry - Brak konferencji prasowych.
mam podobny problem z raportami scoutów. nagle nie moge dowiedzieć się niczego o byle jakim zawodniku. klik na raport, powrót scouta, klik w raport i nic.

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
11.03.2012 16:47    #7793     Sufler - Gra przez sieć - osoba do gry w neciora.
Takie pytania zadajemy tutaj
http://www.cmrev(...)et_.html
E: Szemek ciutkę szybszy.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Szemek Ekspert

11.03.2012 16:47    #7794     Sufler - Gra przez sieć - osoba do gry w neciora.
"To tylko Internet k*rwa."

dracuch Partyzant

Również mam ten problem. Gdy próbuję odpalić grę wyskakuje finalizowanie instalacji, przy 2% się zatrzymuje i po około 2 minutach komunikat: Serwery Steam są w tej chwili zbyt zajęte by zająć się twoją sprawą sla gry Football Manager 2012. Kod błędu: (16)

Trwa to już kilka dni, sprawdzałem spójność danych restart Steama - nie pomogło, przeinstalowałem FM'a i Steama, też nie pomogło.

OK u mnie już rozwiązane, prawdopodobnie Kaspersky coś blokował.

chinczol Młody aktywista

11.03.2012 14:17    #7796     Sufler - Porady do gry - Brak konferencji prasowych.
Witam. Właśnie zacząłem prowadzić Napoli. Jestem w 7 kolejce i nie miałem jeszcze żadnej konferencji prasowej przedmeczowej ani po meczowej. Była tylko jedna na początku sezonu przed 1 kolejką, noi ta jak się obejmuje klub, i nic poza tym. Niewiem o co chodzi, bo wcześniej gdy grałem Realem, Tottenhamem i Lille konferencje były zawsze, nie robiłem żadnego formata, wszystko jest tak jak było wcześniej podczas grania innych karier. Mieliście może podobny problem? Troche to irytujące jest.

Ozil Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
11.03.2012 13:32    #7797     Sufler - Porady do gry - Patch 12.2.0 - Problem.
Siemka, jak przeglądałem po tematach zauważyłem że wyszedł juz patch 12.2.0 (FM 12), i ja właśnie w sprawach aktualizacji FM'a itp. jestem zielony. Więc, proszę was o pomoc jak zaktualizować na 12.2.0. Proszę o jak najszybszą odpowiedź.

karolpol Partyzant

11.03.2012 13:20    #7798     Sufler - Porady do gry - Błąd i wyrzucenie z gry.
Link do problemu : http://image(...)wfm.png/
Opis problemu : wszystko idzie ładnie ,ustawiam skład ,taktykę itd. . Gdy mam już przejść do intrukcji dot. rywali wyskakuje błąd . Próbowałem 5razy i ciągle to samo . Proszę o pomoc

ship111 Partyzant

11.03.2012 13:07    #7799     Sufler - Porady do gry - problem ze skórką?
II. Już wiem w czym problem. Gram na najnowszym patchu 12.2 i widocznie plik z dodatkowymi ligami dla Polski nie był z nim kompatybilny (btw. plik pobrany z tej strony), w wyniku czego opcja treningu dla U18 się najzwyczajniej nie pojawiała.

W dalszym ciągu mam problem z niewidocznymi na ekranie dwoma kategoriami treningowymi - bodajże, ofensywa i strzały, przez co nie mogę ustawić jednemu trenerowi aby skupił się tylko na treningu strzeleckim. Jest to dla mnie niezwykle frustrujące i prosiłbym o pomoc, dzięki,

GloomyRaven Partyzant

Mam podobny problem :/ czy ktoś wie o co może chodzić?!
Blue is the colour!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution