Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Ichimaru Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.03.2012 14:34    #7761     Sufler - Porady do gry - 86 mln. euro
;) hehe tylko ten czerwony bdg. tak mnie irytuje ze szok ale pewno i tak odejde ;p to jakiegos klubu słabszego ;p mysle nad Southamptonem albo Trammare ?

co ciekawsze to mialem juz po pierwszym sezonie strate okolo 20 mln .. a i tak mialem 55 mln na transy ;) porabany ten wujek Abramowicz.

z tego co pamietam to nigdy z kasa nie bylo problemu .. zawsze byla na plusie a w tej edycji bum szok ;o ...
CFC <3

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
15.03.2012 13:26    #7762     Sufler - Problemy techniczne - błąd FM 2012.
Problem rozwiązuje kupienie oryginalnej wersji gry.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
http://www.cmrev(...)?page=21 + regulamin Suflera.

techniczny Młody aktywista

Pytanko kieruję do graczy, którzy mają w swoim składzie Boguskiego. Gram Wisłą i wszystkich pozostałych zawodników udało mi się poustawiać tak, by wyciągnąć z nich w miarę możliwości jak najwięcej zalet. Problem mam z Boguskim, bo gdzie bym go nie postawił i jak bym nie nie dał poleceń, to zawsze gra piach: bezsensownie traci piłkę, jego strzały lądują 10 metrów obok bramki, a przecież nie jest to znowu jakiś żółtodziób. Najczęściej ustawiam go jako ofensywnego pomocnika, czasem jako skrzydłowy z rolą schodzący napastnik. Może jakaś wskazówka jakie dać mu polecenia, by zaczął grać chociażby przyzwoicie?

sendar Partyzant

dupa. u mnie nawet postawienie systemu na nowo nic nie rozwiązało, save do kosza, na nowej grze na razie ciągnie; bez 3d dało się jednak u mnie grać...
zdublowałeś temat: http://www.cmrev(...)ror.html

jimiH1967 Młody aktywista

14.03.2012 19:04    #7766     Sufler - Porady do gry - Raporty scoutów - problem
[quote=Cocxa]Problem jak na razie rozwiązała nowa łatka, ale ja mam inne pytanie. Dlaczego w Premiership wszystkie mecze rozgrywane są w sobotę o 16 oraz dlaczego LM gra tylko w środę? Spotkał się ktoś z czymś takim? [/quote]
Pierwsze słysze... U mnie jest wszystko normalnie

Cocxa Partyzant

14.03.2012 18:37    #7767     Sufler - Porady do gry - Raporty scoutów - problem
Problem jak na razie rozwiązała nowa łatka, ale ja mam inne pytanie. Dlaczego w Premiership wszystkie mecze rozgrywane są w sobotę o 16 oraz dlaczego LM gra tylko w środę? Spotkał się ktoś z czymś takim?

Cocxa Partyzant

14.03.2012 17:46    #7768     Sufler - Porady do gry - Raporty scoutów - problem
Witam! Otóż mam problem z raportami scoutów w moim zespole. Gdy każę dowolnemu scoutowi obserwować danego zawodnika, po obserwacji przychodzi mi zaledwie ocena potencjału danego gracza, ale nie mam 'raportu słownego', gdy wchodzę w raport w profilu danego zawodnika. Problem ten nie występuje w moim zespole, bez problemu widze opis każdego mojego piłkarza. W czym tkwi problem?

jimiH1967 Młody aktywista

14.03.2012 11:14    #7769     Sufler - Porady do gry - Klub filialny
Witam, gram Liverpoolem 5 sezon. Cały czas mam problem z klubami filialnymi. Mam od początku Racing Genk, poza tym załatwiłem sobie Hull City, ale awansowali do Premiership i współpraca zakończona. Dodałem Norwich City. Ale chodzi o to, że chciałbym mieć jeszcze jakieś ze dwa kluby poza granicami, najlepiej w mocnej lidze, francuskiej, hiszpańskiej. Jednak po jednych "wyborach" na klub filialny na kolejne (w prośbie do zarządu) muszę czekać kilka miesięcy. Czy można jakoś to przyspieszyć? Poza tym jak już kiedyś prosiłem ich o klub z zagranicy to proponowali mi same zespoły z Bułgarii i Rumunii... Jak to zmienić? Mam z tym problem, bo mam dużo zdolnych młodych zawodników, którzy jeszcze są za słabi na pierwszy skład, a nie mogę ich wypożyczyć, bo żaden klub się nie zgłasza.

witja Partyzant

14.03.2012 10:19    #7770     Sufler - Porady do gry - Pytanie o sparingi
Witam,
mam pytanie dotyczące sparingów.
Gram Sandecją i chce w jakiś sposób poprawić budżet klubu poprzez rozgrywanie meczy sparingowych. Problem jest taki, że mój zarząd tak jakby nie zgadza sie na wyjazdowe mecze towarzyskie. Kiedy to sie zmieni? Czy ja moge na to jakoś wpłynąć?
A może jest jeszcze jakiś inny sposób aby poprawić budżet?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.